Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2008, 06:30 PM   #418 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Merhaba site dostlarım sizleri çok seviyorum ve Hayal ablacım seni çok seviyorum, yazdıklarınızla beni ne kadar ferahlattığınızı kelimelerle anlatamam.
Her şerde bir hayır vardır diyerek,içimdeki umutsuzca bekleyiş bitmese de bu durumu atlatmaya çalışıyorum, o insandan açıklama yapmadan gittiği halde nefret edemiyorum, birşeyler oldu ve ne olduğunu bilemiyorum, gelecek dönemde ikinci bir yıkım olmasın diye gitti, evet her insan benim gibi çözüm odaklı olup güçlü olma cesaretini gösteremiyor, beni üzen eski eşimin bana yaşattığı acılardan sonra bu yeni karşıma çıkan insan sayesinde tüm güvensizlik zincirlerimi kırıp yeni bir hayata başlama cesaretini gösterip sevip inanıp, evliliğin eşiğine gelmişken birden bire umudumun kırılması, ikincisi ise tanıdığım bu insanın gerçekten değerli bir insan oluşuydu, onu kısa zamanda da olsa sevdim benimsedim, evet kısa zamanda insanlar tanınmaz fakat öylesine yoğun bir dönemdi ki tanımaya yetti arttı bile, aniden çekip gidişi de beni kırmamak, olanları bana yansıtmamak adınaydı diye düşünüyorum, benim yerime de kararlar verdi , keşke vermeseydi, kalbim onun döneceğini söylüyor, hislerim bu yönde, gördüğüm rüyalar hep bu yönde, o benden daha fazla acı çekiyor şu an, mantığım ise bu işin tamamen bittiğini ve kabullenmem gerektiğini söylüyor, üzerimde bir huzursuzluk var, bu günlerinde geçeceğini biliyorum, ben ne acılar yaşadım buna da alışır dayanırım evet insanız, sevinçler hüzünler bizler için,biz insanlar günün birinde kara toprağa bile alışıcaz, herşeye alışılıyor, acı çeksem de elimden birşey gelmiyor...
Kalbim onun dönmesini istiyor, umarım yine aynı sevgisiyle döner, dönmezse de bir şekilde unuturum hayat uzun bir yolculuk bu yolculuk da umarım karşıma çok daha iyi bir yol arkadaşı çıkar
Sevgi ve saygılarımla