Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet bitti biraz önce yine bir mesajı geldi, çok üzüldüğü için konuşamıyor, bitti gitti ailesine yenildi sorunlara yenildi biraz yürekli olmayı başaramadı ben hala inanamıyorum içimdeki beklenti umut bitmiyor hep çıkıp gelicekmiş gibi geliyor bana,inanmalı ve alışmalıyım belki böylesi daha ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2008, 08:54 PM   #411 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Evet bitti biraz önce yine bir mesajı geldi, çok üzüldüğü için konuşamıyor, bitti gitti ailesine yenildi sorunlara yenildi biraz yürekli olmayı başaramadı ben hala inanamıyorum içimdeki beklenti umut bitmiyor hep çıkıp gelicekmiş gibi geliyor bana,inanmalı ve alışmalıyım belki böylesi daha hayırlıdır , bana acı gelen onun yanında çok huzurlu ve mutluydum , çok üzgünüm hem de çok tarifsiz bir acı bu, kaydı gitti ellerimden yüreğimden

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-06-2008, 10:19 PM   #412 (permalink)
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point

merhabalar sevgili Elif...
fırsat buldukça günlüğünü takip edenlerdenim..
en azından yeniden bir yuva kurmayı ne kadar çok istediğini biliyorum..
hayal kırıklığını..üzüntünü anlıyorum.. ve yürekten paylaşıyorum...
ama 1,5 ay birisini gerçekten tanımak için biraz kısa bir zaman değil mi ??
seninle yüzyüze konuşup...nedenlerini sana açıkça ifade edebilme yürekliliğini dahi gösteremeyen bir erkek..
sence sana ve kızına gerçekten sevgiyle sahip çıkabilirmiydi acaba dusun
bu kadar acı çekerken görebilmek ve anlayabilmek ne kadar zor olsa da..
bu sonda mutlaka senin için bir hayır vardır inan...
sürece güvenmek gerek diye düşünüyorum..
demekki dualarına tam olarak karşı gelen kişi o değilmiş ...
dualarına..hayallerine uygun olmayan biriyle zaten mutlu bir birliktelik kuramazdın öyle değil mi..
hem bu yüreksizliği ya da halledemediği her ne sorunu varsa onu..evlendikten sonra sana yaşatsaydı..
üzüntün bunun kat kat fazlası olmazmıydı....bu açıdan bakınca bence şanslı bile sayılırsın
herşeyin acısı bu kadar taze ve yoğunken ne kendine ne de başkalarına
mantıklı bir açıklama yapmaya da çalışma bence...
sadece biraz akışa bırakmanı tavsiye ediyorum...
zaman bazen gerçekten en iyi ilaç olabiliyor çünkü...
sevgiyle
flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2008, 10:59 PM   #413 (permalink)
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about

erdal demırkıranın son kitabının arkasında okudum, hatta son kitabını al oku, kitabın adı sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git, kitabın köşesinede kara bir taş koymuş kutunun içine, bağır taşı yazıyor üzerinde, arkasındada mecnun olup çöllerde sürüneceğine ferhat ol dağları del köye su getir aşkın işe yarasın demiş, süper yaniii, mutlaka geçecek kendini sev ve inan gerisi hikaye
Alt 24-06-2008, 11:11 PM   #414 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura about

Elif anladıgım kadarı ile bir çocugu tek başına yetiştiren bir annesin.dimdik ayakta duracak kadar güçlüsün ...sen iki kişinin sorumluluğunu taşıyorsun...ve açıklama yapmadıgı için kıvranan o olacak... bekle.........rahat tut kendini...
kimse evlilik kararı alıpta paldır küldür bırakamaz....duygular böyle kolay degişmez.... bekle elif.......rahat ol ve bekle.....ve hayatın birinin girmesi veya çıkması ile bu kadar degişecek kadar rensiz anlamsız olamaz.sen hayatını kızı ile birlikte güzelleştirip kahkahalara bogabilen biri olmalısın...kendine yettiğn kadar cazip olursun.... portreni belirle bekle biricik........sevgiler..
güllerinperisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2008, 11:35 PM   #415 (permalink)
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about

işte kitap,
ben okundukça kitap sen okudukça insan olacaksın, bu sıralar aştım ben kendimi işte böleee
Alt 25-06-2008, 01:36 AM   #416 (permalink)
hayalayaz
Guest

elif eğer arkadaşlar seni desteklemek için bu kadar mesaj yazmasalardı..mesajını silerdim..sen bana abla ben çekim yasasını yapıyorum neden olmuyor diyordun ben sana, neden olmadığını söyledim..bu mesajında yeni yaşadığın olumsuzlukla birlikte eskisinide ne güzel hatırlatmışsın kendine.bravo sana, tebrik ederim.bilinçaltını ne kadar başarılı bir şekilde doldurmuşun..söyleyecek söz bulamıyorum..
bir kere sen güçlü bir insansın..yenemeyeceğin, üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok..ve seni tanıdığım kadarıylada olmadı bu güne kadar..sen zümrüdü anka kuşu gibi kendini küllerinden yaratabilen bir insansın..bunu bir kere başardın..bu kadar güçlü bir kadına yakışıyormu bu sözler..ayrıca hepinizi uyarıyorum..ve daima uyarıyorum..her vesile ile..özellikle üzgün olduğunuz zaman, ağzınızdan çıkana dikkat edin..o yüreksiz gelecek yine ..kendisini dengeleyecek..güçlü bir kadın bulmuş bırakırmı..burada kendini geliştiren erkekleri tenzih ederek söylüyorum...erkekler hepsi kocaman kocaman salaktırlar ama, böyle fırsatları kaçıracak kadar değil..ha..diyelimki gelmedi..ya biz daha ne kadar adam arkası toparlamak için uğraş vereceğiz..adam gitmiş..gittiği yetmiyormuş gibi..ben gidiyorum deme cesaretini bile göstermemiş..cehennem yakın...daha uzağa gitsin..problemli evlilikler böyleleriyle yaşanıyor..sen risk alacak kadar cesaretli davrandın..bu riskleri göğüsleyemeyen adamla.senin gibi çözüm odaklı yaşayan kadının ne işi olurki..allah aşkına yapma kuzucuğum yaaa..gidenin kuyruğuna teneke bağlayacaksın..şan olsun memlekete...sil gözünün yaşını..ve söylediğin her şeyi iptal et..daha iyisini istiyorum de..nasıl sıralamıştık çekim yasasında şöyle böyle olsun diye..bu listeye yürekli birisi olsunuda ekleriz..ya ablam elini sallasan ellisi..aşını sallasan tellisi gelir ya..dur bi..olumsuz sözleri söyledikçe, kendi geleceğini karartırsın..hadi sil gözyaşını..o yine gelecek..ama bundan sonra sen ona ne kadar güvenirsin o ayrı bir konu..üzüleceğine sevin şimdi gitmekle seni ikinci defa boşanma masrafından ve toplum baskısından kurtarmışş..teşekkür et gıyabında..ve yoluna devam et..allahtan eski işine dönebilmişin..sevin hadi benim kuzum..çekim yasası ne güne duruyor..yine başlatırız..ama bu sefer daha iyi düşünerek..oldun-mu yavrum..saygılı sevgiler
Alt 26-06-2008, 06:10 PM   #417 (permalink)
birmutluluk
Guest

merhaba günlüğüne yeni göz attım sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun anladığıma göre bu süreçte güçlü olmaya çalış derim giden gitsin mantığınıda biraz devreye sokmaya çalışırsan işlerin daha kolay ilerlediğini gözlemleyebilirsin seni zaten haketmemiş zararrın neresinden dönersen kardır herşeyde bir hayır vardır mutlaka kimbilir ne güzelliklerle karşılaşacaksın ne insanlarla tanışacaksın sen neyi çağırırsan o gelecek insanoğlu ölüme bile alıştıktan sonra herşeye alışır diyorum ben güzel günler seninle olsun yaşamında kızın ve ailenle sana mutluluklar diliyorum herşey gönlünce olsun
Alt 28-06-2008, 06:30 PM   #418 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Merhaba site dostlarım sizleri çok seviyorum ve Hayal ablacım seni çok seviyorum, yazdıklarınızla beni ne kadar ferahlattığınızı kelimelerle anlatamam.
Her şerde bir hayır vardır diyerek,içimdeki umutsuzca bekleyiş bitmese de bu durumu atlatmaya çalışıyorum, o insandan açıklama yapmadan gittiği halde nefret edemiyorum, birşeyler oldu ve ne olduğunu bilemiyorum, gelecek dönemde ikinci bir yıkım olmasın diye gitti, evet her insan benim gibi çözüm odaklı olup güçlü olma cesaretini gösteremiyor, beni üzen eski eşimin bana yaşattığı acılardan sonra bu yeni karşıma çıkan insan sayesinde tüm güvensizlik zincirlerimi kırıp yeni bir hayata başlama cesaretini gösterip sevip inanıp, evliliğin eşiğine gelmişken birden bire umudumun kırılması, ikincisi ise tanıdığım bu insanın gerçekten değerli bir insan oluşuydu, onu kısa zamanda da olsa sevdim benimsedim, evet kısa zamanda insanlar tanınmaz fakat öylesine yoğun bir dönemdi ki tanımaya yetti arttı bile, aniden çekip gidişi de beni kırmamak, olanları bana yansıtmamak adınaydı diye düşünüyorum, benim yerime de kararlar verdi , keşke vermeseydi, kalbim onun döneceğini söylüyor, hislerim bu yönde, gördüğüm rüyalar hep bu yönde, o benden daha fazla acı çekiyor şu an, mantığım ise bu işin tamamen bittiğini ve kabullenmem gerektiğini söylüyor, üzerimde bir huzursuzluk var, bu günlerinde geçeceğini biliyorum, ben ne acılar yaşadım buna da alışır dayanırım evet insanız, sevinçler hüzünler bizler için,biz insanlar günün birinde kara toprağa bile alışıcaz, herşeye alışılıyor, acı çeksem de elimden birşey gelmiyor...
Kalbim onun dönmesini istiyor, umarım yine aynı sevgisiyle döner, dönmezse de bir şekilde unuturum hayat uzun bir yolculuk bu yolculuk da umarım karşıma çok daha iyi bir yol arkadaşı çıkar
Sevgi ve saygılarımla
Alt 28-06-2008, 06:40 PM   #419 (permalink)
Yüzbaşı

Kendimde farkettiğim ise bu süreçte, ben unutuğum sandığım tüm herşeyin üzerini örtmüşüm bu güne kadar, en acı çektiğim konu eski eşimin bana davranışlarıydı, aradan geçen uzun yıllarla bunları unutmuştum kendimce, fakat bir evlilik gündeme gelince ve yeni bir insan karşıma çıkınca, karar verme aşamasında bilinçaltımdaki korkularım yeniden açığa çıktı, karar vericem derken korkularımla mücadele ederken tam beş kilo verdim, uyku uyumadım, yemek yemedim ve sonunda ben karar verdim, sevgi karşılıklı olmaya başladı , karşımdaki erkek benim korkularım aşıp içimdeki sevgiyi açığa çıkardı, herşey çok güzel giderken, tüm evlilik hazırlıkları neredeyse tamamken , bitti gitti, acaba bu benim korkularım yüzünden mi oldu diye de düşünmüyor değilim, yani sorun benmiydim korktuklarımı hayatıma ben mi çekmiştim?
Alt 28-06-2008, 07:09 PM   #420 (permalink)
hayalayaz
Guest

elifciğim sorun sen değilsin, sorun eski korkuların..hatırlıyormusun sana sorduğumda hayır abla ben unuttum affettim demiştin..bende sana inanmayı seçtim..öyle kolay olmadığını bile bile ..ablam giden gitti..geçmiş geçmişte kaldı..eğer kendini hızla yeniden yapılandırmaya başlarsan, bir şeyleri kurtarman mümkün olabilir..önce otur ne varsa bir kus..detoks et kendini, yeni bir şeyler kurmayı düşünmeden..yeni planlar yapmadan..önce kendini bir temizle ablam .zaten istediklerin ondan sonra kandiliğinden sana çekilecek..vedaha iyisi daha güzeli inan bana, olurmu ablam saygılı sevgler

Bookmarks