ELİF'İN GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ( bitiremeden yanlışlıkla gönderdim ilk mesajımı devam edeyim)
2.dilek: Annemin benimle çok daha fazla ilgilenmesini istiyorum çok çok çok
3.dilek: Ben böyle davranmak istemiyorum ama elimde değil
Kızımın bu dilekleri beni biraz üzdü aslında, çocuktur bütün çocuklar gibi anne ve ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
24-03-2008, 03:47 AM
|
#401 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ( bitiremeden yanlışlıkla gönderdim ilk mesajımı devam edeyim)
2.dilek: Annemin benimle çok daha fazla ilgilenmesini istiyorum çok çok çok
3.dilek: Ben böyle davranmak istemiyorum ama elimde değil
Kızımın bu dilekleri beni biraz üzdü aslında, çocuktur bütün çocuklar gibi anne ve babayı bir arada görmek istiyor , bunda çok haklı , fakat hiçbir şey tek taraflı özveriyle olmuyor, elimde olsaydı zaten ona bu ayrılığı hiç yaşatmazdım , fakat gücüm yetmedi ve bitti , farkında değil aslında böylesi onun için daha hayırlı , gün geçtikçe ve geçen yıllarla birlikte bunu daha iyi anlayacağını biliyorum, benim verdiğim ilgi ona yetersiz kalıyor sanırım ya da bilmiyorum, işten eve gelince sürekli dip dibe yanyanayız, koca kız kucağımdan indirmiyorum,derslerini birlikte yapmaya çalışıyoruz, onun için daha ne yapabilirim bilmiyorum,bir yandan isteklerini karşılayabilmek için çalışmak durumundayım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum onun için, annelik gerçekten hem çok güzel hem çok zor bir duyguymuş , insan kendini unutuyor ve sadece ona yoğunlaşıyor, o da kötü davranışlarını farkında bir yandan bu güzel , benim yapmam gereken onu en güzel ve en iyi sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmek ve bunu da başarıcam , evladımın büyüdüğünde çok iyi yerlerde olucağından eminim Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
09-04-2008, 10:50 PM
|
#403 (permalink)
| Yüzbaşı
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Neler oluyor bu günlerde bana, birşeyler kontrolüm dışında gelişiyor ve ucu bana dokunuyor, mutsuz oluyorum sonucunda , düşüncelerim çok değişti aslında, yine de aksilikler üst üste geliyor, fakat bu yaşadıklarımdan ders çıkarmaya öylesine alıştım ki , biliyorum bu günler geçici , üzülmüyor ve insanların gerçek yüzlerini görüyorum,her acı deneyim bir ders katıyor bana.
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. | Offline
| |
14-04-2008, 02:32 PM
|
#404 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ
bahar tüm güzelliği ile yaşamını canlandırsın elifcim..
her deneyimin mutluluklarla huzurla birlikte dolsun hayatında..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
29-05-2008, 10:52 PM
|
#405 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm ve tüm site dostlarım,
uzun soluklu aralardan sonra yine yazıyorum, hayat tüm hızıyla acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor, zaman bize yeni deneyimler kazandırıyor.Bu günlerde hayatımla ilgili çok ciddi bir karar verme aşamasındayım, uzun süredir hayatıma çekmek istediğim şeyle ilgili bu karar, fakat sanki karar verme becerimi yitirdim, aklım çok karışık ve ön yargılıyım, geçmişte yaşadığım acı deneyimler bilinçaltımı öylesine sarmış ki bu güvensizlikle nasıl diyorum kendi kendime, beynimin içinde iki ses var sürekli , biri tamam herşey hayrına olacak derken diğeri, yapma Elif yine yanlış yapıyorsun diye kışkırtıyor beni sürekli, aklımdan eskinin bıraktığı acı izleri söküp atmak istiyorum ve yeni bir insana güvenebilmek istiyorum, hayatımla ilgili vereceğim bu önemli kararda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, iki kararımı da düşünüyorum ve bilinçaltıma soruyorum, o da öylesine karışık ki, hiç bir iyi ya da kötü his yok içimde , bu önemli kararı nasıl vermeliyim, yoksa biraz rahat davranıp akışına mı bırakmalıyım herşeyi????????????
| |
29-05-2008, 11:26 PM
|
#406 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif, ilişkilere karar verirken birinin tamamen bitmiş oldugundan yüreginin emin olması gerekiyor bence.. yüregin olmak istediği yeri kendi seçtiğinde mutlu oluyorsun.bitirdiğin artık geri dönüşü mümkün olmayansa bırak gitsin..... hayatına girecek yeni olaylar ve kişler konusunda da acele etmemek en güzeli ...kendimizi iyice dinlemek önce , tek başına dimdik durmayı başarmak(gidenlerin ardından)..dogru başlangıç için gerekli sanıyorum..Acele etme ve dogru mu degil mi yüregin yanılmaz... başkalarını degil sadece yüregini dinle derim..hayırlısı olsun canım. | Offline
| |
30-05-2008, 09:05 AM
|
#407 (permalink)
| Guest | Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif'ciğim hoşgeldin seni biraz olumsuz gördüm canım.Hayatımızı sadece bizim yönlendire bileceğimiz bir yaştasın .Hayatında yanlış kararlar alırım diye korkarak yaşama ,oluya yanlış yaptın .Ne olur dünyanın sonu gelmez ya yine düştüğün yerden kalkıp hayatına devam edersin.Ya doğruyu yaparsan hayat ın boyunca iyiki yapmışım dersen ne olacak ?
Canım acele karar verme ama ikilemdede kalma .Seni ikilemde bırakan konuların üstüne git.Onları çözümledikten sonra karar ver .Sakın senin için iyi olabilecekleri elinin tersi ile itme .Hayata bir defa geliyoruz hayatını neden ,niçin , nasıllarla sınırlama .
Dilerim hayat sana tüm güzeliklerini versin .İyi düşün iyi olsun. |
| |
30-05-2008, 11:12 AM
|
#408 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bana verdiğiniz cevaplarla beni nasıl aydınlattığınızı ve içimi ferahlattığınızı anlatamam çok teşekkür ediyorum dostlarım super
| |
24-06-2008, 07:38 PM
|
#409 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm,
uzun zamandır yazamıyordum , şimdi burdayım ve yazıyorum.
Şu an öylesine acı çekiyorum ki anlatamam tarifi yok bunun, tesellisi de yok belki yazmak paylaşmak iyi gelir yoksa ağlamaktan ölüp gidicem, ben öyle herşey ağlamam ama çok gücendim, çok kırıldım ve acı çekiyorum neden ben diyorum.Yaklaşık bir buçuk ay önce biriyle tanıştım,ikimizde evlilik niyetinde ,daha önceki evliliklerimizde yıkım yaşamış insanlardık, neyse tanıştık, ona inanmam, güvenmem çok zor oldu, eski acılarımdan sonra, bir evlilik kararı aldık kısa sürede tanıdık birbirimizi, sonunda inandım, bağlandım, güvendim ve benim dualarıma gelen bir karşılık olduğunu, çekim yasasını uzun süreli bekleyişimden sonra çalıştırdığımı, birbirimize çok uygun olduğumuzu düşündüm ve aileler girdi bu evlilik kararının içine, onlar geldiler, biz gittik, herşey çok güzel gidiyordu, sevgi sözleri, sevgi aşk hepsi vardı 2-3 gün önceye kadar bu pazar da sözlenmeyi planlıyorduk, umudum,mutluluğum herşeyimdi, birlikte çocuklarımızla birlikte yaşayıp gidecektik, olmadı olmadı yine olmadı , sihir bozuldu sanki yine, hiçbir açıklama yapmadan kayboldu ortadan yok oldu, ailesiyle görüştüm bazı problemler olduğunu fakat bu işi desteklediklerini açıkladılar, beni her iki saatte bir arayan duramayan mesajlara boğan sevgi dolu zor güvendiğim bağlandığım insan yok oldu birden , mesajla bitirdiğini açıkladı,ne bir ayrılık konuşması ne bir veda, hala şoktayım, bittiğine inanamıyorum, arıyorum kaçıyor, ailesi onun da acı çektiğini anlatıyor, sorunları tespit ettim ve çözümler sundum kendisine, ama yok yok oldu, biliyorum çok üzüldüğünü hisediyorum,benimle ne vedalaştı ne bir ayrılık konuşması yaptı, sadece iki telefon mesajı gönderdi, aklım inanmıyor bittiğine, karma karışığım, en azından bittiğini konuşarak açıklasaydı inanıcaktım, ister istemez bir bekleyiş var bende, sonu gelmeyen bir bekleyiş, bir yandan döner diyorum bir yandan bitti diyorum, yine de Allahtan hayırlısını diliyorum, unuturum bunu da bu da geçecek Elif diyorum, olmuyor çok acı çekiyorum, hazmedemediğim bu olayı yüzüme açıklamayışı, biliyorum gücü yok, Allahım yardım et bu durumu atlatayım, kısa bir sürede evlenicem şehir değiştiricem diye işimden de ayrılmıştım, öylesine gerçek ve aşk dolu sevgi doluydu ki hayatımı ona göre planlamıştım o da öyle eşyalar ev hepsi tamamdı ne oldu böyle, kısa sürede sevmiştik birbirimizi, eski işime yarın geri dönüyorum başka türlü unutamıyorum , geçmiyor bu acı geçmiyor.......Umutlarım soldu, kırıldım , gücendim, kime inanayım ben kime güveneyim herşey yalan oldu gitti herşey bitti yine kaybettim ellerimden arasından kayıp gitti anlayamadım .........................
| |
24-06-2008, 08:00 PM
|
#410 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ merhaba elif
bittiğini mesajla söylemesi çok garip bir durum. mesajın onun tarafından gönderildiğinden emin misin? ama eğer sevdiğin insan göndermişse üzücü ve zor bir durum. her ne şekilde olursa olsun bu zorluğun da üstesinden geleceksin. bundan eminim.
hayat çoğu zaman bize zor anlar yaşatır ama güzel olan tarafı her bir zorluğu atlatabilmektir.
bazen malesef hayatımızda kontrolün bizden çıktığını açık açık hissederiz. ne kadar direnç gösterirsek gösterelim, doğa bildiğini okuyor ve dalgalar sahildeki kum evleri yıkarken, bir yandan da milyonlarca canlıya hayat veriyor.
bu sonun senin için yeni bir başlangıç olacağını düşün...