Allan öncelikle aramıza hoşgeldin .Bu gün günlüklere girdim ve ilk senin günlüğünle başladım.Canım benim senin benim ve bir çoğumuzun sorunu hep beğenilme arzumuz hep kendimizi birilerine beğendirmek.Ama bunu yaparken hem kendimizden çok şey feda ediyoruzhemde mutsuz oluyoruz.Benim öncelikli hedefim bu siteye girdikten ve günlüğümü arasıra geri dönüp okuduktan sonra kendimi tanımak ve kendim için ne yaparım nasıl kendimi mutlu ederim diye çalışmalar yapıyorum .EFT,NLP, sedona yöntemleri ile ilgili çalışmalar yapıyorum ve kendimdeki bir çok başkalarına yüklediğim sorunun derinine inince çok küçük şeylerin bile bizleri nekadar etkilediğini görüyorum .Kendimize acıyarak çevremizdekileri suçlayarak kendimizi daha çok derinlere gömüyoruz.
Canım benim saygın olmak için çok paran olması veya çok yakışıklı olman gerekmez .Bence kendini tanıyan kendi ile barışık insanlar hayataki ensaygın kişilerdir .Sana önerim içindeki senle tanış bizler hep kendimizi geride bırakıp başkalarının olmamızı istediği kişiler olduk buyüzden hırçınlığımız.Ailenle ilgili söylediklerinede katılmıyorum benim annem babamda ilk okul mezunu kişilerdi sevginin kıymet bilmenin okulu olmaz .Benim babamın gözleri okadar güzel bakarki sevgisini öyle güzel yansıtırki hiç bir şeye değişmem.
Bizim toplumun kendi kalıpları vardır ayıp günah yasak seni bunlarla sınırlarlar hayatımızdan bunları çıkarıp olumlu cümlelerle düşünürsek inan daha güzel bir bakış açısı geliştiriyoruz.
Birde ölüm kelimesini kullanma canım bak hastanelerde birkaç gün daha fazla yaşamak için mücadele den bir sürü insan varken senin ölmek gibi bir lüksün olmasın.Hayat herşeyiyle çok güzel nasıl bakarsan öyle görürsün.Ay bi hayırlı olsun diyecekken neler yazmışım canım siz gençler bizler için çok değerlisiniz lütfen sizde kendi değerinizi bilin.