Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Allan öncelikle aramıza hoşgeldin .Bu gün günlüklere girdim ve ilk senin günlüğünle başladım.Canım benim senin benim ve bir çoğumuzun sorunu hep beğenilme arzumuz hep kendimizi birilerine beğendirmek.Ama bunu yaparken hem kendimizden çok şey feda ediyoruzhemde mutsuz oluyoruz.Benim öncelikli hedefim bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-07-2008, 08:44 AM   #41 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

Allan öncelikle aramıza hoşgeldin .Bu gün günlüklere girdim ve ilk senin günlüğünle başladım.Canım benim senin benim ve bir çoğumuzun sorunu hep beğenilme arzumuz hep kendimizi birilerine beğendirmek.Ama bunu yaparken hem kendimizden çok şey feda ediyoruzhemde mutsuz oluyoruz.Benim öncelikli hedefim bu siteye girdikten ve günlüğümü arasıra geri dönüp okuduktan sonra kendimi tanımak ve kendim için ne yaparım nasıl kendimi mutlu ederim diye çalışmalar yapıyorum .EFT,NLP, sedona yöntemleri ile ilgili çalışmalar yapıyorum ve kendimdeki bir çok başkalarına yüklediğim sorunun derinine inince çok küçük şeylerin bile bizleri nekadar etkilediğini görüyorum .Kendimize acıyarak çevremizdekileri suçlayarak kendimizi daha çok derinlere gömüyoruz.

Canım benim saygın olmak için çok paran olması veya çok yakışıklı olman gerekmez .Bence kendini tanıyan kendi ile barışık insanlar hayataki ensaygın kişilerdir .Sana önerim içindeki senle tanış bizler hep kendimizi geride bırakıp başkalarının olmamızı istediği kişiler olduk buyüzden hırçınlığımız.Ailenle ilgili söylediklerinede katılmıyorum benim annem babamda ilk okul mezunu kişilerdi sevginin kıymet bilmenin okulu olmaz .Benim babamın gözleri okadar güzel bakarki sevgisini öyle güzel yansıtırki hiç bir şeye değişmem.

Bizim toplumun kendi kalıpları vardır ayıp günah yasak seni bunlarla sınırlarlar hayatımızdan bunları çıkarıp olumlu cümlelerle düşünürsek inan daha güzel bir bakış açısı geliştiriyoruz. Birde ölüm kelimesini kullanma canım bak hastanelerde birkaç gün daha fazla yaşamak için mücadele den bir sürü insan varken senin ölmek gibi bir lüksün olmasın.Hayat herşeyiyle çok güzel nasıl bakarsan öyle görürsün.Ay bi hayırlı olsun diyecekken neler yazmışım canım siz gençler bizler için çok değerlisiniz lütfen sizde kendi değerinizi bilin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 04-07-2008, 02:12 AM   #42 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point

ollllleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee

bugün hayatımda ilk defa duyduğum iki kelimelik o muhteşem sözcükler hala kulağımda çınlıyor...ÇOK POZİTİFSİN bana çok pozitifsin dediler...hemen sizler aklıma geldiniz ve hepinize içten bir teşekkür ettim...

ayrıca bu telkinler insan zihnini açıyor kesinlikle açıyor...artık daha net düşünebiliyorum...hemde çok net düşünebiliyorum...

hepinize kocaman sevgiler...tutmayın beni bağırmak istiyorum...ohhh be üzerimden yük kalktı çünkü bir aylık serüvenim var ve artık bir takım olumlu şeyler duymam gerektiğini düşünüyordum gerçek hayatta ve onu bugün duydum....

alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2008, 05:11 AM   #43 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

seni tebrik ederim alen ,helal sana .kendini koyverme sakın buna müsade etmemeye çalış.

sevgiyle ,sağlıcakla
Alt 04-07-2008, 08:05 AM   #44 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
ollllleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee

bugün hayatımda ilk defa duyduğum iki kelimelik o muhteşem sözcükler hala kulağımda çınlıyor...ÇOK POZİTİFSİN bana çok pozitifsin dediler...hemen sizler aklıma geldiniz ve hepinize içten bir teşekkür ettim...

ayrıca bu telkinler insan zihnini açıyor kesinlikle açıyor...artık daha net düşünebiliyorum...hemde çok net düşünebiliyorum...

hepinize kocaman sevgiler...tutmayın beni bağırmak istiyorum...ohhh be üzerimden yük kalktı çünkü bir aylık serüvenim var ve artık bir takım olumlu şeyler duymam gerektiğini düşünüyordum gerçek hayatta ve onu bugün duydum....

Alt 05-07-2008, 11:06 PM   #45 (permalink)
Üsteğmen

83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

gülsem mi ağlasam mı...telkinlerin etkisi mi? merak ediyorum???
insan yarım şişe birada sarhoş olur mu? evet ben oldum...:=) bugün arkadaşlar yine içmeye çağırdı? hayır dedim,işim var dedim...dinlemediler eve geldiler alıp gittiler beni...belliki düzeni önceden kurmuşlar masada her şey vardı...bira,rakı hatta ne alakaysa votka bile vardı...
neyse ben biradan başladım...biranın yarısına geldiğimde kafamın nasıl döndüğünü anlatamam...ilk başta çaktırmadım ama baktım içtikçe kötüleşiyorum ve midem bulanıyor yarıda bıraktım...şişeyi attım...içemeyeceğimi söyledim ...ayağa kalktım ama ayakta bile duramıyordum...hayretle bana baktılar...çünkü aralarında çoğu zaman en çok içen bendim ve çoğu zaman ben onları eve bırakırdım...ama kafam gerçekten çok dönüyordu...şimdi onlar bıraktı beni geldim eve...hala kafam dumanlı sayılır...geçen günde 5 veya 6 şişede öldüm öldüm dirildim...anlatmıştım...neyse galiba bu telkinler bende böyle bir etkide yaptı...aslında seviniyorum...
ama galiba yeni arkadaş çevresi edinmem gerek...eskilerle bu iş yürümez çünkü...bunu paylaşmak istedim...
Alt 05-07-2008, 11:32 PM   #46 (permalink)
hayalayaz
Guest

alenciğim tebrikler, evet haklısın sana yeni bir arkadaş topluluğu gerekiyor..aten sen bunu yapmazsan, enerjin değiştiğinden dolayı..eski arkadaşlarının ya sana uyum sağlamaları lazım yada seni terk etmeleri.boş ver sen onlara yenilikler her zaman sevinçler, heyecanlar getirir, eski arkadaşlarından sana uyum sağlayanlarda, aynı sen gibi enerji değişikliği yapıp yanına gelir..bu sefer daha değişik platformda..daha güzel arkadaşlık deneyimleyip, sağlam dostluklarda üretebilirsiniz..her şey daha güzel olmaya başladı tebrik ederim, en içten saygılı sevgilerimi sunarım efenim..
Alt 06-07-2008, 04:45 AM   #47 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

merhaba alen arkadaşım şutla gitsin böyle arkadaşları istersen yalnız kal, belli bir süre sonra yeni arkadaşlıklar olacaktır muhakkak değişime kendini ver.
pişman olmayacaksın kesinlikle, hayatına belki de bir değişiklik gerek.
Alt 06-07-2008, 10:45 AM   #48 (permalink)
Üsteğmen

ya zaten onlar şutlar beni artık...uyum sağlayamıyorum ortama...:=) :=)
neyse sizler varsınız o yeter bana... :=)
Alt 06-07-2008, 04:39 PM   #49 (permalink)
Akulina
Guest

Eheheh banadamı öyle olacak ne:)
Bende içtiğimde bir etki etmiyordu,ne kadar olursa olsun...Valla bir denemek lazım şimdi....Yarım birada sarhoş olursam,çok gülerim kendime:)
Arkadaşların bi süreden sonra sana tat varememeye başlayacaklardır...Onlardan uzaklaştıkça ve kendi hayatını rayına oturtunca bu sefer onlar sana gelebilir,yada sana ayak uydurmaya çalışabilirler...Çok gördüm böylelerini...Birde sen kendiliğinden uzaklaşıyorsun,bu insan bana zarar veriyor gibisinden...
Zamanla kendine uygun insanları çekeceksin kendine... super
Alt 07-07-2008, 02:51 PM   #50 (permalink)
Üsteğmen

hi my günlük...nasılsın ben bomba gibiyim :=) ( ıyy bir giriş bu kadar kötü olabilir) :=)
kendim değişiyorum,tabiki bu bana yetmiyor çevremdeki insanlarıda değiştirmek istiyorum...onlardaki değişimi görmek, kendimdeki değişimi görmekten daha çok heyacan veriyor...
yaklaşık on gün önce msn'den tanımadığım bir arkadaşın kişisel iletileri dikkatimi çekmişti...onla sohbete daldım,Allah inancının kaybolduğunu,anti-sosyal,karamsar ve depresyonda olduğunu belirtti...bende elimdeki telkinleri yolladım...yapması gerekenleri belirttim...aslında dediklerimi uygulayacağını hiç sanmıyordum ama galiba inandırıcı konuştum ki aralıksız dinlemiş telkinleri...bugün kabus gördüğünü ve iştahının açıldığını belirtti...çok mutlu oldum :=)

bugün depresyon telkinini eklemesini söyledim..ego ve suçluluk listende kalsın dedim tabiki...sonra kendine güven,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı telkinleri yollayacam... evet herkes değişmeli..dünya fani,ölüm ani,iyi yaşamak gerek yani (ıyy giriş gibi bitişte iğrenç oldu) :=) :=) öpüorum kocaman...bye..

Bookmarks