Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 10:29 PM   #32 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

yazdığın güzel şeyler için teşekkür ederim. ben de seni sevdim, çok mutlu oldum seninle tanışmaktan. çok sevindim beni kardeş olarak gördüğün için

şimdi benim sana abla demem mi lazım . ben de seni bir kardeş, abla gibi görüyorum, çok sevdim seni yaa. evet şu an uzaktayım

ailemden ama yalnız değilim mücadelede sf'liye zordur başkalarıyla hayatta kalmak, biliyorsun. bir akrabamızın evinde ablamla birlikte aynı evde kalıyoruz,

o da burada okuyor. aileden ayrı kalmak, gerçekten insanı geliştiriyor kesinlikle, biraz daha güven geliyor insana, sonuçta sorumlulukların oluyor, yapıyorsun,

bir şeyler öğreniyorsun hayattan, bir de güzel kısmı işine karışan olmuyor. ben özgüremmmm diyorsun . maalesef şu iki yıllık üniversite hayatımda

bir şeyler yapamadım, ama kalan iki sene de artık bir şeyler yapmaya çalışacağım. telkinlerin etkisi de müthiş yaaa biliyorum dinledikçe daha da iyi olacağım,

şu an üni.'nin açılmasını dört gözle bekliyorum. o zamana kadar da inşallah daha iyi olacağım. sevgiler.