15-04-2010, 12:16 PM
|
#10 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı: >pckopat< Nickli Üyeden Alıntı
Ama konu Allah(cc) olunca tek bir doğru vardır oda onun sözlerinde bahsettiği doğrudur bana yalnız Allah deyin diye ihlas suresinde belirtmiş madem seviyoruz Allah ı o zaman onun emirlerinede uyalım demi:) ama biz müslümanız neden o kadar güzel isimleri varken putlara söylenen tanrı kelimesini kullanalım buda bi özenti yani bırakalım atık şunlara özenmeyi yaa.. | Madem seviyorsunuz Allah'ı ve onun emirlerine uymak istiyorsunuz kullarını yargılamanın yalnız O'nun lûtfu olduğunu da bilmeniz gerekiyor, beni yargılamanın ve yanlış yaptığımı söylemenin sizin üzerinize bir vazife olmadığını düşünüyorum. Siz nasıl söylemek istiyorsanız öyle söyleyin, ben Tanrı demek istiyorsam Tanrı derim, Allah demek istiyorsam Allah. Bu tamamen benim bileceğim bir şeydir. Koşullandırmalara asla gelemem. Dediğim gibi herkesin doğrusu kendinedir. Saygı duymuyorsanız bu sizinle O'nun arasındaki sorundur, hesabı bana değil, beni yargıladığınız için O'na vereceksiniz. Hoşlanmadığınız bir mesajsa okumaz konuyu geçersiniz, ama bana şunu şöyle yap asla diyemezsiniz. İzin vermem.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |