Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek..Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tanrıdan gururumu yok etmesini istedim.
Tanrı, “Hayır. Gurur benim yok edebileceğim bir şey değil, senin bırakabileceğin bir şeydir.” dedi.
Tanrıdan sakat çocuğumu iyileştirmesini istedim.
Tanrı, “Hayır. Onun ruhu sağlam, vücut o kadar önemli değil, o geçici bir şeydir.” dedi.
Tanrıdan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-04-2010, 11:11 AM
|
#1 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Tanrıdan gururumu yok etmesini istedim. Tanrı, “Hayır. Gurur benim yok edebileceğim bir şey değil, senin bırakabileceğin bir şeydir.” dedi. Tanrıdan sakat çocuğumu iyileştirmesini istedim. Tanrı, “Hayır. Onun ruhu sağlam, vücut o kadar önemli değil, o geçici bir şeydir.” dedi. Tanrıdan bana sabır vermesini istedim. Tanrı, “...Hayır. Sabır büyük acılar çekilerek öğrenilebilecek bir şeydir. Sabır verilmez, hak edilir.” dedi. Tanrıdan beni mutlu etmesini istedim. Tanrı, “Hayır. Ben sadece nimetlerimi sunarım, mutlu olmak sana bağlı.” dedi. Tanrıdan beni çektiğim acılardan kurtarmasını istedim. Tanrı, “Hayır. Çektiğin acılar günlük kaygılarının önemsizliğini anlamanı, onlardan uzaklaşmanı ve bana daha çok yaklaşmanı sağlar.” dedi. Tanrıdan ruhumu olgunlaştırmasını istedim. Tanrı, “Hayır. Kendi kendine olgunlaşmalısın, ama meyvelerini alman için yardım edeceğimden emin olabilirsin.” dedi. Tanrıdan hayatı sevmemi sağlayacak her şeyi istedim. Tanrı, “Hayır. Ben sana hayatı vereceğim, böylece hayata dair her şeye sahip olabilirsin.” dedi. Tanrıdan, tanrıya duyduğum sevgiyi, başkalarına da duyabilmeyi istedim. Tanrı şöyle dedi: “Ohhh! Nihayet doğru bir şey istedin. “Ruhu olgunlaşmamış bir kul tanrıya hep “ver bana…” ile biten dualar eder, olgunlaşmış bir ruh ise ”vermemi sağla…” diye bitirir dualarını… Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
15-04-2010, 11:17 AM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 81
67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. bu dilekleri ben de istiyorum :D | Offline
| |
15-04-2010, 11:23 AM
|
#3 (permalink)
| Guest | Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Çok güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler :) |
| |
15-04-2010, 11:34 AM
|
#4 (permalink)
| Guest | Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. güzel bi paylaşım olmuş ama lütfen Allah(cc) ya tanrı demeyin nereden çıktı bu anlamıyorum tanrı putlara denir lütfen araştırın bunu.. |
| |
15-04-2010, 11:59 AM
|
#5 (permalink)
| Redflowers
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı: >pckopat< Nickli Üyeden Alıntı
güzel bi paylaşım olmuş ama lütfen Allah(cc) ya tanrı demeyin nereden çıktı bu anlamıyorum tanrı putlara denir lütfen araştırın bunu.. | Doğru özneldir. Sizin doğrunuz size, benim doğrum bana :) Bize sadece birbirimizin doğrusuna saygı duymak düşer. Allah, Tanrı ya da başka bir isim söylemem O'nu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmez. Ayrıca sadece bu isim kullanılır diye bir şart yok, sevgiyi ve doğruluğu anlatan herşey sonuçta O'nu anlatır. Ben şimdiye kadar aramıza kimsenin girmesine izin vermedim :) Şartlara, koşullara, sıfatlara bağlı kalmadım sevgimi dile getirirken. Ve bundan da büyük bir mutluluk ve huzur duydum. Bundan sonra da aksini yapacağımı sanmıyorum. Teşekkür ederim.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
15-04-2010, 12:05 PM
|
#6 (permalink)
| Guest | Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Doğru özneldir. Sizin doğrunuz size, benim doğrum bana :) Bize sadece birbirimizin doğrusuna saygı duymak düşer. Allah, Tanrı ya da başka bir isim söylemem O'nu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmez. Ayrıca sadece bu isim kullanılır diye bir şart yok, sevgiyi ve doğruluğu anlatan herşey sonuçta O'nu anlatır. Ben şimdiye kadar aramıza kimsenin girmesine izin vermedim :) Şartlara, koşullara, sıfatlara bağlı kalmadım sevgimi dile getirirken. Ve bundan da büyük bir mutluluk ve huzur duydum. Bundan sonra da aksini yapacağımı sanmıyorum. Teşekkür ederim. | Ama konu Allah(cc) olunca tek bir doğru vardır oda onun sözlerinde bahsettiği doğrudur bana yalnız Allah deyin diye ihlas suresinde belirtmiş madem seviyoruz Allah ı o zaman onun emirlerinede uyalım demi:) ama biz müslümanız neden o kadar güzel isimleri varken putlara söylenen tanrı kelimesini kullanalım buda bi özenti yani bırakalım atık şunlara özenmeyi yaa.. |
| |
15-04-2010, 12:09 PM
|
#7 (permalink)
| Guest | Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı: >pckopat< Nickli Üyeden Alıntı
Ama konu Allah(cc) olunca tek bir doğru vardır oda onun sözlerinde bahsettiği doğrudur bana yalnız Allah deyin diye ihlas suresinde belirtmiş madem seviyoruz Allah ı o zaman onun emirlerinede uyalım demi:) ama biz müslümanız neden o kadar güzel isimleri varken putlara söylenen tanrı kelimesini kullanalım buda bi özenti yani bırakalım atık şunlara özenmeyi yaa.. | Ama ablacım, Allah'ın Kur'an da geçen 99 ismi var. Ona yalnızca Allah diye seslenmemizi isteseydi, başka bir sözcük kullanmamıza kısıtlama getirseydi o zaman problem olurdu değil mi? Mesela bende bazen ona Mevlam yada Yüce Yaradan derim, bu kötü bir sesleniş değil, Tanrı diye seslenmekte aynı bunun gibi bence. Önemli olan insanın içindeki Allah sevgisi, O'na nasıl hitap ettiğimiz değil. |
| |
15-04-2010, 12:12 PM
|
#9 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. O, O'na nasıl baktığınla ilgilenir.
Ben, Tanrı derim, sen Allah dersin, başka biri Yüce Yaradan yada Ulu Enerji vs vs der. Bu böyle uzar gider.
Benimle O'nun arasına sakın ama sakın girme, olurmu. ;)
Çünkü ikimizin arasında. Bilirsin Müslümanlık/İslamiyette zorlama yoktur.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
15-04-2010, 12:16 PM
|
#10 (permalink)
| Redflowers
| Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı: >pckopat< Nickli Üyeden Alıntı
Ama konu Allah(cc) olunca tek bir doğru vardır oda onun sözlerinde bahsettiği doğrudur bana yalnız Allah deyin diye ihlas suresinde belirtmiş madem seviyoruz Allah ı o zaman onun emirlerinede uyalım demi:) ama biz müslümanız neden o kadar güzel isimleri varken putlara söylenen tanrı kelimesini kullanalım buda bi özenti yani bırakalım atık şunlara özenmeyi yaa.. | Madem seviyorsunuz Allah'ı ve onun emirlerine uymak istiyorsunuz kullarını yargılamanın yalnız O'nun lûtfu olduğunu da bilmeniz gerekiyor, beni yargılamanın ve yanlış yaptığımı söylemenin sizin üzerinize bir vazife olmadığını düşünüyorum. Siz nasıl söylemek istiyorsanız öyle söyleyin, ben Tanrı demek istiyorsam Tanrı derim, Allah demek istiyorsam Allah. Bu tamamen benim bileceğim bir şeydir. Koşullandırmalara asla gelemem. Dediğim gibi herkesin doğrusu kendinedir. Saygı duymuyorsanız bu sizinle O'nun arasındaki sorundur, hesabı bana değil, beni yargıladığınız için O'na vereceksiniz. Hoşlanmadığınız bir mesajsa okumaz konuyu geçersiniz, ama bana şunu şöyle yap asla diyemezsiniz. İzin vermem.
| | | |