Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 12:26 PM   #118 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

teşekkür ederim serpil ablacım önerilerini uygulayacağım.

bende garip bişey var, açlık hissini çok yoğun yaşayan biri değilim; zaman zaman tüm gün birşey yemeden de durabiliyorum. ama tok da olsam aç da bazı yiyeceklere zaafım var çoğunlukla boş kalınca yemeye vuruyorum kendimi. aktif bi hayatım olmalı sanırım benim. bir de bazı gıdalardan kendimi uzak tutmaya çalışınca iyice ters tepebiliyor, adeta saldırma güdüsü hissediyorum bu nedenle hayatımda sadece 1 kez rejim yaptım, onda da 8-9 kilo verdim (o çok aldığım dönem böyle verdim) o diyette az ve sık yenen bi diyetti.tabi bir de hergün yarım saat evde spor yaptım. ama işte bunlar bana hep geçici çözüm geliyor. ben o yiyeceklere ilgilimi kaybetmedikçe bi ileri bi geri gidip gelecek..
neyse bakalım; şimdi yine spora başlayacağım gelişmeleri sizlerle paylaşacağım, teşekkür ederim ilgine ablam
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla