Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

* ezgi'nin günlüğü * capella

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın, hemen yazıp babama ilettim. yazdıklarını okurken bunların "doğru ve yapılması gereken" olduğunu biliyorum inan. bu durumu anlamak siz ideal kilolu insanlar için biraz zor farkındayım, çünkü hiç sahip olmadığınız tarz bi bünyeyle yaşamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

* ezgi'nin günlüğü * capella

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-07-2008, 11:46 PM   #111 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın, hemen yazıp babama ilettim.

yazdıklarını okurken bunların "doğru ve yapılması gereken" olduğunu biliyorum inan. bu durumu anlamak siz ideal kilolu insanlar için biraz zor farkındayım, çünkü hiç sahip olmadığınız tarz bi bünyeyle yaşamak nasıl oluyor bilmek zor.. canım sakın yanlış anlama, anlatmaya çalıştığım sizin için bu kadar basit ve çözülebilir görünen şeyi çözmenin bizim gibi kişiler için o kadar basit olmadığı.. "doğru" olanın senin yazdıkların olduğunu "mantığım" biliyor..ama problem bu zaten, bu işin bi mantığı yok. tadını sevmek ya da sevmemekten bahsediyorum. önümde en net örnek annem var, yıllarca spor yaptı, rejimler uyguladı şu bu.. üstelik tam da senin dediğin gibi tamamen doğal gıdalarla beslenen biridir..öyle bi ortamda büyümüş zaten; ne alkol kullanır ne sigara ne kola ne kahve ne cips ne çikolata..onun da bi takım gıdalara zaafı var (kuruyemiş tarzı) ve o zamanlarda genelde kilo alıyordu. 50 yaşında kilo sorununu ancak çözebildi.
"beslenme alışkanlığını değiştir" diyorlar ya tüm doktorlar..nasıl olacak peki bu; bi düğmesi mi var bunun, bas beslenme alışkanlığın değişsin..25 yaşındayım, 20 yıllık damak tadım beslenme alışkanlığım "nasıl" değişecek? sevmediğim gıdaları seviyor gibi mi davranmalıyım? inan benim için spor yapmak daha kolay bir yol bundan. hayat boyu kendimi sürekli kısıtlama fikri hiç hoşuma gitmiyor.
bu yazdıklarımın kızgın bir dili var farkındayım sana değil o kızgınlık şamanım sakın yanlış anlama çok üzülürüm. inan zararlı yiyecekleri sevmiyor olmayı çok isterdim, öyle bi bünyeye ya da damak tadına sahip olmayı da.. çünkü bu o kadar sinir bozucu bi durum ki..bir şeyden çok rahatsızsın ama ona ne karşı koyabiliyorsun ne de değiştirebiliyorsun. onunla yaşamak zorunda kalmayanlar lütfen şanslı olduklarının farkında olsunlar. koca bi iç savaşa ömür boyu yabancısınız, ne mutlu ki size..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2008, 11:59 PM   #112 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

kilo verme telkini'ni dinliyor musun? merak ettim bu arada.
Alt 09-07-2008, 12:02 AM   #113 (permalink)
Üsteğmen

46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

evet dinliyorum
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
Alt 09-07-2008, 12:11 AM   #114 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

tatlım benim bende hep böyle değildim ki..

bir daha geldiğinde sana ulaşamayacağım yerlere kaldırdığım resimlerimi göstereyim..

düzensiz beslenme konusunda bende harika beslenen birsi değilimdir..
evimde iki gün misafirim olan arkadaşlar gördüler..
koca bir günü elma ve onlardan gizli mutfakta yediğim salatıklarla geçiştirdim..

geçiştirmek diyorum çünkü evli olmasam hayatta sofra kurmayacak insanlardan birisiyim..
eşim şehir dışında olduğu zamanlarda meyve tabağı ile sürahiyi yanıma alsam mutfağa girmeme gerek bile kalmayacak..

ortakul ve lise zamanlarımda kelimenin tam anlamı ile yuvarlaktım.. bildiğin top..
niyeyse hiç bir zaman kilo problemim varmış gibime gelmedi.. uzayda yaşıyordum heralde.. kimsede bana kilolusun demedi.. dusun
en sevdiğim beslenme şekli kızarmış patates ve hamburgerler üzerine kuruluydu.. günde bir litre kadar kola içtiğimden ise hiiç bahsetmiyim.. şaşkın

sonra çok yoğun bir çalışma temposunun içinde buldum kendimi yılarca..
ve birden zayıflamaya başladım.. yemek yemeğe bile vaktim yoktu çoğu zaman ve pratik olduğu için çiğ sebze meyvelerle beslenmeye başladım..

bu birden bire yaşam biçimim oluverdi.. şimdi istesemde diğer yiyecekler bana çok cazip gelmiyor..
bunu severek ve isteyerek tercih etmen çok önemli.. mutlaka harika şeyler biliyorsundur ama atıştırmalıklarını değiştirerek başla..
bol su tüket.. sandoloz istemesende iştahını kesecek.. istersen suzzy e sor..
iştahın olduğu zamanlarda ise hali hazırda bulunan sağlıklı yiyecekleri zaten büyük bir keyif ile tüketeceksin tatlım..

herkes kalorili tatlıları yerken sen biraz badem kuru kayısı ve fındıkla kendine çok zevkli bir ziyafet hazırlamış olacaksın..

biraz gayret edersen hedefine kolaylıkla ulaşacağına inanıyorum..
ve biliyorum eğer gerçekten istersen mutlaka başarılı olursun..
bu güzel gözlerinden belli..

sevgiler..
Alt 09-07-2008, 12:21 AM   #115 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

tenise de başlıyormuşsun ne güzel, telkinle birlikte etkisi daha iyi olur. sevdiğin yiyecekleri ye ama biraz daha az yemeye çalış, mesela tam doymadan bir de o yemeklerin arasına meyve, sebze de ilave et. zamanla alışırsın böylece, bol bol su içiyorsundur zaten.
bir de yürüyüş yapıyor musun bilmiyorum ama yürüyüş çok güzel olur, boş zamanını buldun mu günde en az 1 saat yürüyüş yapsan güzel olur. nacizane tavsiyem sevgiler
Alt 09-07-2008, 12:30 AM   #116 (permalink)
Üsteğmen

sağol şamanım yazdıkların için..hem gülerek hem biraz burkularak okudum

sanırım aradaki fark bu, çocukluğumdan itibaren şişman olduğum iddia edilmişti..şimdi dönüp bakıyorum fotoğraflara da hiç de şişman falan değilmişim. ruhları dövülerek yetiştirilmiş akrabalarım boldur malesef. sevmekten, sevgilerini dile getirmekten bile aciz kalmışlar. onların sevme bozuklukları bende zihinsel bi inanca yol açmış. artık inandığım şey oldum tabi orası ayrı.. bu yüzden beynimin gücüne %100 inanıyorum. yalnız bende çok kötü yerleşmiş bu kötü düşünceleri nasıl yıkabileceğim bilmiyorum. bu konu benim en büyük çıkmazım sanırım. kendimle olan kavgalarımın başlangıcı sonu herşeyi bi şekilde buradan beslenirdi. kendimi sevmeye başladığımdan beri diğer herşey yavaşça çözülebildi ama bu konu işte hala benim modumu düşürüp duruyor. resmen kilo fobisi sahibi oldum sanırım. az önce tv izliyorduk içeride. ben takık biçimde insanların kilolarını inceliyorum bunu yakaladım, obez insan görünce sürekli içimde birşey en çok korktuğum şeyin bu olduğunu söylüyor, adeta ağlayacak gibi oluyorum düşüncesiyle bile. "manyak mı ne?!" diyebilirsiniz ama gerçek bunlar. abartılı bi kiloda olmadığımı, kolaylıkla normal kiloya inebileceğimi biliyorum ama nedense sürekli bu kaygıyı taşıyorum ben şaşkın
Alt 09-07-2008, 07:46 AM   #117 (permalink)
Mustang
Guest

Ezgi'ciğim bu korkularına EFT yapmayı düşünsene .Ben içimdeki bir çok olaya EFT yaptım bir çoğunu hallettim .Biz anneler çocuklarımızın midelerini unutup kendi yediklerimizden fazla onları beslemeye çalışırız.Ben çocuklara işkence yaptım neredeyse.Ama hiç pişman değilim sağlıklı iki çocuk yetiştirdim.Onlara herşeyin doğalı olsun diye ençok yedikleri şeyleri kendim yaptım mesela ketçap gibi... Şimdi ikiside kilolu özellikle kızım tam bir ümitsiz vakaydı lise bitene kadar çöp gibiydi ama başardım şimdi o kendinden pek memnun değil ama bensonunda kazandımya .Şimdi ikiside rejim yapıyorolsun... Ben yıllarca rejim yaptım kilo aldım verdim Kilo alıncada verincede beğenen beğenmeyen oldu.Şu anda kiloluyum .Bir ara kendime ekmek konusunda EFT yaptım günde iki dilim ekmekten fazla ekmek yediğim için kendimi tamamen ve derinden afediyorumve kabul ediyorum diye ve gerçekten günde iki dilim ekmekten fazlasını yiyemedim.Sanada bir öneri sende dene bakalım deneyimlerin ne olacak.
Alt 09-07-2008, 12:26 PM   #118 (permalink)
Üsteğmen

teşekkür ederim serpil ablacım önerilerini uygulayacağım.

bende garip bişey var, açlık hissini çok yoğun yaşayan biri değilim; zaman zaman tüm gün birşey yemeden de durabiliyorum. ama tok da olsam aç da bazı yiyeceklere zaafım var çoğunlukla boş kalınca yemeye vuruyorum kendimi. aktif bi hayatım olmalı sanırım benim. bir de bazı gıdalardan kendimi uzak tutmaya çalışınca iyice ters tepebiliyor, adeta saldırma güdüsü hissediyorum bu nedenle hayatımda sadece 1 kez rejim yaptım, onda da 8-9 kilo verdim (o çok aldığım dönem böyle verdim) o diyette az ve sık yenen bi diyetti.tabi bir de hergün yarım saat evde spor yaptım. ama işte bunlar bana hep geçici çözüm geliyor. ben o yiyeceklere ilgilimi kaybetmedikçe bi ileri bi geri gidip gelecek..
neyse bakalım; şimdi yine spora başlayacağım gelişmeleri sizlerle paylaşacağım, teşekkür ederim ilgine ablam
Alt 09-07-2008, 01:40 PM   #119 (permalink)
Akulina
Guest

Ezgicim günlüğünü okuyunca kendimi gördüm valla...Bende aynı kilo probleminden muzdaribim...Bazen sıkılınca sevmediğim şeyleri bile yiyorum...Sonra diyorum kızım napıyorsun?:)
Ama şu varki,ben çikolata delisiydim resmen,kendi çapımda Peat tekniğini uyguladım ve baya etkili oldu şimdi küçük bir parçadan fazla yiyemiyorum...Tavsiye ederim...EFT'yi deneyeceğim bu aralar...
Shamanic'cim harikasın,yine aydınlatıcı bilgilerini paylaşmışsın bizimle...
Alt 09-07-2008, 06:12 PM   #120 (permalink)
Üsteğmen

sycorox teşekkür ederim dün sağolsun redflowers eft ve peat ile ilgili dökümanları yolladı, bu akşam eve gidince başlayacağım okumaya hemen wave umarım başarılı olur tüm bunlar hakkaten bıktım çünkü bu sorundan artık tamamen ve geri dönüşsüz bi çözüm istiyorum

Bookmarks