Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

* ezgi'nin günlüğü * capella

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hipnoz deneyimlerim merhabalar.. akşama kadar bekleyeyim dedim ama dayanamayacağım artık hala transta gibi bi halim var arada ayağım falan karıncalandı bugün ama neyse ben anlatmaya 1 gece öncesinden başlayacağım..izmirden ablam geldi, akşam onunla konuşuyordum ertesi sabah hipnoz seminerine gideceğim diye, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

* ezgi'nin günlüğü * capella

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-07-2008, 09:24 AM   #101 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

hipnoz deneyimlerim

merhabalar..
akşama kadar bekleyeyim dedim ama dayanamayacağım artık hala transta gibi bi halim var arada ayağım falan karıncalandı bugün ama neyse ben anlatmaya 1 gece öncesinden başlayacağım..izmirden ablam geldi, akşam onunla konuşuyordum ertesi sabah hipnoz seminerine gideceğim diye, sonra yatmaya gittim, odaya girdim dedim ablam niye gelmiyor ki onun da çok ihtiyacı olan birşey bu..gittim odasına dedim gelmek istermisin, bi ön koşul yok mu dedi ben de evet var, değişmeyi istemek dedim neyse sabah erkenden kalktım şamanıma mesaj attım sağolsun sorun yok gelebilir dedi. biz de giyindik hazırlandık hemen çıktık evden garip bi heyecan ve tabi bazı endişelerle..neyse taksimin yolunu tuttuk, oteli rahatça bulduk bekledik biraz sonra salona geçtik topluca..adlarımızı yazdılar, birer kitap verdiler (adil beyin kitabı) girişte. herkes yerine oturdu derken adil bey sahneye çıktı ve ben ilk dumurumu yaşadım nedense daha yaşlı gözlüklü falan birini bekliyordum ama karşımızda genç, bilgili, kültürlü birini bulduk..sokrates'i tanıyor musunuz? diye söze başladı..felsefe delisi ben yine bi şaşırdım nasıl bağlayacak acaba diye..sokrates'in okulundan bahsetti. bu okulun normal bi okul gibi sıraları kitabı sınıfı vs si yoktu, aslında bir nevi hayat okuluydu..sokratın öğrencisi olmak isteyen bir genç ne istersen yapacağım, söylediklerini harfiyen uygulayacağım yeter ki beni öğrencin olarak kabul et demiş..sokrat öğrencisini almış bi deniz kıyısına götürmüş, paçalarını sıvamış ve denizin içinde ilerlemeye başlamış..hevesli genç de direk arkasından girip yanına gitmiş..sokrat birden bire gencin kafasını suyun altına sokmuş ve bi süre çırpınmasını seyrederek onu suyun altında tutmuş..takati kalmayınca kafasını sudan çıkarmış, yaşadığından emin olunca onu orada bırakıp gitmiş..genç olanlara bi anlam verememiş, düşünmüş anlayamamış..ertesi gün sokratın yanına gitmiş beni neden öldürmeye çalıştın ben senin öğrencin olmak istedim demiş..sokrat "öldürmek mi?hiç aklımdan bile geçirmedim" demiş..genç "o halde kafamı neden suyun altına tutup bastırdın?" demiş..sokrat gence "o an aklından ne geçti" diye sormuş..gen düşünmüş düşünmüş..ölüyor olduğum demiş..ölüm mü yani demiş sokrat..hayır tam olarak o değil demiş..yaşam mı peki demiş sokrat..hayır tam olarak o da değil demiş genç..
[adil bey: hani ölüme çok yaklaşan insanlar hayatlarının bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçtiğini söylerler, ama aslında bu süre 3-5 saniyelik bir zamandır normalde böyle bir deneyim yaşamıyoruz ama zihnimiz bu kadar hızlı çalışabilir aslında..]
sokrat gence demiş ki..o anda nefes alamıyordun, ihtiyacın olan tek şey hava'ydı..ama bunu hiç düşünmedin
genç şaşırmış..gerçekten de o esnada hava hariç neredeyse herşeyi düşünmüş..oysa ihtiyaç duyduğu şey aklına hiç mi hiç gelmemiş..

işte biz de hayatlarımızda, bazen ihtiyacımız olan şey dışında herşeyi ve her yolunu düşünür;asıl ihtiyacımız olanı aklımıza bile getirmeyiz..bu hikayeyi kendimizle bağdaştırarak, hayatımızda en çok neye ihtiyacımız olduğunu bulmalı ve ona yönelmeliyiz...

adil bey'in verdiği bu ilk ders beni oldukça etkiledi açıkçası.. anlattığı herşeyde kendime ait bir şeyler buldum.. derken kısa bir aradan sonra toplu transa başladık..gözleriizi bir nokta seçip ona sabitledik. giderek etraf kayboldu gitti ve ben kendimi gözlerimi kapamış halde buldum..ilk trans benim için en yoğun olanıydı sanırım. muhtemelen ilk ağlayan bendim doğduğumuz andan itibaren bugüne kadarki her yaşımızdaki kendimize odaklanmamızı istedi..ben kendimi doğduktan sonraki -bebek- halimle gördüm babam ve babaannemin erkek çocuk beklentilerinin kırıldığı o an, yüzlerindeki hayal kırıklığı..sonra yüzüme bakıyorlar ki pamuk gibi birşeyim..babaannem allahtan özür diliyor ben böyle birşey doğdu diye nasıl isyan ederim diye ağlıyor tanrıya..koklayıp koklayıp öpüyor beni..derken 2-3 yaşlarında bir halimdeyim o yıllarda oturduğumuz yerdeki bahçede oyun oynuyorum..içim o kadar saf, incinmemiş, tertemiz bir halde ki o yaşımdaki tüm duygularımı bu bedenimdeki ben hissediyorum o anda..bu beni çok duygulandırdı; koşup oynayışım, o yaşam enerjim, çocukça mutluluğum, dış dünyanın tüm kötülüklerinden uzak o yalın kendi çocuk dünyam..onu tekrar yaşayabilmek müthişti..gözlerim dolmaya başladı ki, ardından vefat eden ablam çıkageldi, yanağıma bir öpücük verdi (3 yaşındaki halime) ben bunu hissettim yanağımda şimdiki ben de..sonra onunla kazadan bir kaç saat önce yaptığımız o son kahvaltı masası..hepimiz mutluyuz, annem teleşlı, onları okula yetiştirmeye çalışıyor, bir yandan bana yemek yediriyor..ablam kapıdan çıkarken ben öpmek istiyorum, annem ağzın yağlı okulu gidecek ablan yavrum diyor..ablam boşver anne öpsün yıkarım diyor..gidiyor..son öpücüğümü alıyorum ve bir kaç saat sonra kapımız çalıyor..arkadaşı kapıda şermin teyze çok kötü bişey oldu diyor..annem yalın ayak sokağa atıyor kendini o koşuyor ben koşuyorum peşinden..sonra annemin feryatları..ben ablamı görüyorum..hemen bir büyük beni kapıp uzaklaştırıyor..ilk kez acıyla tanışıyorum..transtaki reel benin gözleri artık durmak bilmiyor..
derken 6-7 yaşındaki halimdeyim ve babamın bana t sürmeyi öğrettiği günü yaşıyorum..iki tekerlekli i sürmeye başladığım o ilk an, babamın seleyi bırakışı ve benim kuş gibi hissedişim..o heyecan, coşku..başardım! duygusu..o kadar müthişti ki..ruhum yeniden aydınlandı sanki.. wave
o ilk transtan çıkma anı gelene kadar gördüğüm ve yaşadığım tüm anılarım 7 yaş öncesine aitti..bi süre etkisinden çıkamadım. ne olduğumu anlayamadım. neyseki bir öğle molası verdik ve pamukk(elif), ablam ve ben simit sarayına gittik..
derinleşin derinleşin diyordu adil bey ama ben biraz fazla derinlere gittim sanırım 44

öğleden sonra yaşadıklarıma sonra devam edeceğim..şimdi çok yoruldum

sevgiler..

-------
evet öğleden sonrayla devam ediyorum;

yemekte pek birşey yiyemedim, kalabalıktan rahatsız oldum ve oturduğumuz yerde bunalarak dışarı çıkmak istedim. içim bambaşka olmuştu insanlarsa herzaman oldukları gibi kendi dünyalarında devinmekteydiler..yine dışarıdan bakıyordum onlara ama bu defa harika bir dünyam vardı ve onlar için de bi nebze üzüldüm..acaba kaçı böyle bi deneyimden geçecekti?? herneyse..o an tüm bunların farkında değildim aslında..şimdi dönüp bakınca transa girmiş olduğumu söyleyebiliyorum..yoksa tüm seminer transa giremediğini iddia edenler arasındaydım ben de adil bey "bizim mesleğin en kötü yanı budur, insanlar ya sorunlarını inkar ederler ya da transa girdiklerini" demişti neyseki gün geçtikçe yeniden kabul ediyor insan..
öğleyin de bir çok toplu trans gerçekleşti. adil bey her soruna ait bir kişi seçip ortada tek transa alıyordu sanki ki her sorun ele alınmış olsun.kişi kendi ihtiyacı olanı alır demişti..bir çok şeyi hatırlıyor olmakla birlikte, benim de net hatırlayamadığım çok şey var. bugünkü etkiler dünkülere oranla çok daha iyi..dün feci bir yorgunluk ve halsizlik vardı üzerimde gece olana kadar..gece yatarken "sabah erken kalkacak ve kendimi zinde hissedeceğim; iş yerinde verimim yüksek olacak, canlı ve girişken olacağım" dedim kendime..o da kabul etti sabah erken kalktım ve uykumu almıştım, iş yerinde de iyi bir gün geçirdim..kendime gün boyu iyi telkinler verdim ve baktım ki gerçek oluyorlar..bundan böyle kendime yardım edecek mutluluğu yakalayacağım. artık bundan "eminim"..
öğleyin olan toplu translarda adil bey bir ara yanıma geldi, baktı benim gözler feldir feldir etrafı / olanı biteni izliyor; (o sırada bir elimizde gitmesini istediğimiz özelliklerimizi diğer elimizde olmak istediğimiz bizi tutuyorduk) hangi elini kullanıyorsun dedi birden..ben şaşırdım. sol dedim..sol elini kaldırır mısın dedi, kaldırdım. hımm uzun parmaklar, zeka belirtisi dedi..uzun mu? oldum ben tabi..o güne kadar farketmediğim birşeydi bu. neyse şöyle devam etti: "sen aptalı oynayan ve bundan zevk alan ama aslında herşeyin farkında olan zeki birisin" değil mi dedi? ben bi şok daha.. "bilmem ki" şaşkın dedim.. ben kızardım o gülümsedi sonra bir eliyle başımdan diğer eliyle omzumdan tutarak derinleşşş olayını yaptı, benim kafa düştü
tekli translarda bir bayan arkadaş işle ilgili problemlerinden bahsediyordu. departman değiştirmiş ve yeni mezunların bilgilerinin taze oluşu onu iş ortamında biraz kaygılandırmış. daha hızlı öğrenmek istiyordu. ben de benzer bir durumu yaşadığım için onu rahatlatmak adına bir cümle söylemek istedim ama kendimi arkadaşın yanındaki diğer koltuğa adil bey tarafından oturtulmuş buldum normalde feci halde gerilirdim eminim ama nedense bi rahatlık vardı üzerimde. ben de okuduğum bölümden farklı bir işte çalışıyorum da onun için yaşadıklarını anlıyorum arkadaşın dedim. ne okudun dedi.. astronomi ve uzay bilimleri dedim.. dünyanın en zor bölümlerinden biridir, neden okurlar böyle bi bölümü hiç anlamam dedi ben de bilimin açık bir sistem olduğunu sandığımı, o yıllarda bilim adamı olmak istediğimi ama işin içine girince bilimin de ne kadar kapalı bir sistem gibi uygulandığını görüp hayal kırıklığına uğradığımı söyledim. o da bunu anlamak için neden 4 yıl bekledin dedi..ben de daha erken anladım ama tekrar sınava girmek istemedim ama devam etmek çok daha yorucuymuş aslında dedim. neyse sonra o bayan arkadaşla beni transa soktu. ben yine kendimde hissediyor olduğumdan; o an sanki transa girmedim sandım ama oradan kalktığım an bunu anladım.. çünkü kalkmadan önce kulağıma eğilip "şimdi buradan kalkarken çok mutlu olacak ve gülücükler saçacaksın, sana ne oldu derlerse çok mutluyum diyeceksin" dedi.. ben transtan çıktığımda kahkahalarla gülüyordum şaşkın yerime otururken ablam nasıldı dedi, çok mutluyum dedim ve anaa noluyo bana dedim noldu dediler dedim az önce bana bunu söylemişti ama bilinçsizce yaptım bunları..bir de ara ara gelip başka telkinler de vaerdi tabiki. diğer arkadaşı benden önce transa soktu ve yere yatırdı ben yine bi paniklediydim inşallah beni de yatırmaz yere diye neyseki koltukta kaldım

aa bir de..son olarak da herkes ikişerli gruplara ayrılsın ve sırt sırta yere otursun dedi..yere oturduk, ellerimizi bacaklarımıza koyduk, bir noktaya odaklanıp derinleştik.. sonra gözlerimiz kapandı.şöyle bi uygulama yaptık..gözlerimizi kapayıp derinleştikten sonra; sol elimizde annemiz, sağ elimizde babamızı düşündük. annemize dönüp; "bana verebileceğin en güzel hediyeyi verir misin?" dedik..(benim anında kafamda beliren cevap "sevgi" oldu) sonra babamıza dönüp annemizin hediyesi için izin istedik..evet yanıtını aldıktan sonra sol elimizi kalbimize koyduk..sonra babamıza dönüp; "bana verebileceğin en güzel hediyeyi verebilir misin?" dedik..(kafamda beliren hediye "güven" oldu) annemize döndük izin istedik..evet yanıtı aldıktan sonra sağ elimizi de kalbimizin üstüne koyduk..sonra onlara teşekkür ettik..bu sırada ağlayan arkadaşlarımız oldu baya ben kendimi çok çok iyi hissettim, sırtımda ablam, ellerimde annem babam gücüm artı o an sanki.
(not: yerdeki uygulama tam olarak buydu değil mi? net hatırlayamıyorum bak )

sonra sertifikalarımızı aldık, foto çekildik ve ayrıldık..dışarı çıktığımızda leyla gibiydik ablam da ben de..bi pastanede oturup bişeyler içierken bir yandan yaşadıklarımızı konuşuyorduk ama ikimiz de mutlu ayrılmış ve iyi hissetmeye devam ediyorduk. evimize gittik annemler yüzümüzün aydınlandığını, ışıl ışıl olduğumuzu söylediler..aynaya bir baktım ki 3-4 saat uykuya rağmen ne gözlerimizin altı mordu ne uyku vardı gözümüzde, hakkaten yüzümüze bir ışıltı ve canlılık çökmüştü..onlara da bi posta olanları anlattık..sonra akşama doğru bir aile konuşması yaptık. birbimizle sıkı bir iletişime girdik gece 12-12.30 lara kadar sürdü bu. ablam ortamda "dokunulmamış" tek kişiydi sanırım ama en net etkiyi ben kendimden önce onda gördüm. genelde içine kapanık ve az konuşan biridir ama o gece şakıdı resmen ben de çok sakin ve iyi bir uslupla konuşuyordum. aklımda adil beyin konuşması görüntüsü oluşuyordu konuşurken transa devam ediyordum yani bi nevi kısacası harika bir toplantıydı..bir sonrakine gitmek için şimdiden sabırsızlanıyorum..

organizasyonda emeği geçen herkese, başta hayal ablama ve şamana; sonra yüreğini koyup aramızda olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..sizlerle böyle bir deneyim yaşamak çok doyurucu ve güzeldi..dilerim hepimizin yaşamı bundan sonra orada aldığımız ışıkla devam eder..

sevgilerimle

ezgi

not: bugün daha da iyiyim, bundan sonra hep daha iyiye gidecek herşey.. bunu garip bir hisle "biliyorum"

wave

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2008, 04:49 PM   #102 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

bravo tebrikler ezgi başarılarının devamını dilerim.
Alt 08-07-2008, 01:10 AM   #103 (permalink)
Üsteğmen

46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sevgili günlük..
cuma günü patronumuz tatile çıktı..anlayacağın canımı sıkan 2 kişiyle başbaşa kaldım, tam da olayların üstüne..bu ara işler biraz durgun, hele bugün resmen bomboş oturduk. bugün ablamın doğum günüydü. dünden kalma hafif bi kızgınlığım olsa da eve gelirken onun seveceği tür bir kaç turta cinsi birşeyler aldım. annem pastayı onun istediği şekilde yapacaktı (yaptı da) bu yüzden pasta almadım. biraz duygusallık var bu ara üzerimde, nedendir anlamadım. geçen 2 haftaki şen halim pek yok bugünlerde. sanırım sevgilimi baya özledim haftasonu internette kamera ile konuştuk ama yanyana olmak gibi olmuyor. 69 gün kaldı.. zaman geçmiyor gibi geliyor bir yandan ama 156 dan geri sayıyorduk..yarısının altına indik. neredeyse 2 ay var gelişine. o gelene kadar iş yerinde belli bi noktaya gelmiş olmayı çok istiyorum. bir de bu ara yine kendime takmaya başladım (fiziksel olara) hadi hayırlısı.. dilerim bir an evel tekrar toparlanırım bu halimi hiç sevmiyorum..
aa bir de haftasonu ailecek biryerlere gidecektik arabayla, babama ben kullanayım mı dedim..azcık mırın kırın etti ama sonra baktım güveniyor, nereye gitsek ben kullandım arabayı allaha şükür bi sorun yaşamadık.. (zaten ehliyetimi almıştım. ) araba kullanmak bana çok heyecan verdi, acayip mutlu oldum. dün akşam hatta hayal ablamın çekim yasası medisini yapıp öyle uyudum, bütün gece rüyamda araba sürüyordum aa bi haber daha, önümüzdeki haftasonundan itibaren tenise başlıyorum..haftasonları 2 saat ders alıcam, babamla da oynayacağız.

dilerim önümüzdeki günler daha iyi olur ve buraya daha güzel şeyler yazarım..

sevgiyle..

ezgi

not: bugün telkinlere başlayalı 43 gün bitti..
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
Alt 08-07-2008, 01:17 AM   #104 (permalink)
Üsteğmen

şimdi farkettim kıdemli üye olmuşum (nasıl oldum acaba dusun )
Alt 08-07-2008, 02:32 AM   #105 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

selam ezgi boşvveeeerrr takma kafana, sal gitsin. hasretlik zordur ama allah herkese dayanma gücü vermiş. ben de 1 aydır dinliyorum telkinleri, senin dediğin
şen şakrak haldeyim, mutluluktan havalara uçmak üzereyim. son on yılımın belki de en mutlu günlerini geçiriyorum. yaşasın ritromans sevgiler
Alt 08-07-2008, 09:39 AM   #106 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

ezgicim kendine takman konusuna bir anlam veremedim ben dusun
çok sempatik çok şeker bir kızsın sen kendine haksızlık etme lütfen ve sevgilin gelene kadar bu psikolojiyi at üzerinden
sen kendini sevmezsen olurmu ama
Alt 08-07-2008, 09:42 AM   #107 (permalink)
Mustang
Guest

Ezgi'ciğim canım günlüğünü yeni okuyabildim geldikten sonra .Canım sen niçin hak etmeyen insanlar için kendini üzüyorsun. Bak kendinde demişsin olmadıklarının onkatı gösteriyorlar diye.Onları bir düşün olmadıkları birşeyi olmaya çalışmak nekadar zordur ve nekadar enerji harcıyorlardır.Sen olduğundan şaşma kim ne yaparsa yapsın sen kendile meşgul ol onlar enerjilerini harcarken sen kendi işine baktığın için senin işin onların önüne geçecektir .Türkiye'de herkes kendi işine baksa dünyanın süper gücü olurduk .Siz gençlere güveniyoruz.Kendinize kötülere bakmak için bile izin verme .Sen içinden o isanlar için ne düşünüyorsan sanki onlara söylüyormuşsun gibi söyle .Bu hem seni rahatlatacak hemde o insanlara kendini kötü hissettirecektir.Ben bazen kızgın olduğum kişilere yaparım işe yarıyor.Hayat sana hep güzellikler göstersin
Alt 08-07-2008, 02:32 PM   #108 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar ezgicim..

ablana bir notum var;

nice mutlu yıllar..

yeni yaşının kendisine ve sevdiklerine ( bak yine sana pay çıkardık )
neşe.. huzur.. mutluluk ve başarı getirmesini dilerim bolundan..

fiziksel olarak takdığın konularda dediğim bitkiyi kullanıyor musun canım..
kısa sürede çok etkili sonuçlar alırsın.. gerçi bu halinlede çok güzelsin ama biz seni ulaşmak istediğin hedeflerinde görmek istiyoruz..
ve inanıyorum ki bunun için çok beklememize gerek kalmayacak..

sevgiler..
Alt 08-07-2008, 10:08 PM   #109 (permalink)
Üsteğmen

öncelikle sanemce, mustang ve şamanım teşekkür ederim ilginize ve güzel sözlerinize. sizlerin şu iyi yürekleri beni çok mutlu ve motive ediyor inanın. sağolun destekleriniz için..

şamanım dediğin şeyi babama aldırdım yalnız bi türlü düzenli bi şekilde kullanamadım bazı günler unutuyorum ya da bazı öğünler unutuyorum sinir oldum hatta 2 gündür dikkat ediyorum unutmamak için. bu beni tok mu tutacak ne yapacak peki etkisi nedir? bir de babamın aldığı aktar kadın 1 çay kaşığı öğünlerden önce içsin fazlası midesine zarar verebilir demiş doğru mu bu kullanım şekli canım?
kendime takma sebebim geçen yıl giydiğim yazlıklarımın neredeyse hiçbiri olmuyor bu da canımı çok sıkıyor. (yazları genelde zayıflarım, iştahım azalır) ama tabiki ben hemen çözüm adımlarımı atmaya başladım, daha dikkatli yiyorum ve bu haftasonu tenise başlıyorum, bir de şamanım önerdiğin şeyi içmeye de başladım düzenli olarak; sanırım tüm bunlar iyi bi netice verecektir. ancak benim bu konuyla ilgili hipnoz olmak istememin baş sebebi şu; benim sevdiğim yiyeceklerin neredeyse hepsi kilo yapan şeyler, yeme alışkanlığım bozuk. sevdiğim yiyecekleri değiştiremem ki hayat boyu rejim de yapamayacağıma göre, kökten çözülmesi gerek bunun bir şekilde..
bir de ben düzensiz yiyen biriyim. bi keresinde 2 hafta az ve sık yemek yedim (saatli) ve bol su içtim (telkinlere başladığım ilk haftalar) hemen farketmişti o dönem ama geri almam çok kolay oluyor ne yazık ki.. bir de iş yerinde bu olayı uygulamam neredeyse imkansız. yani düzensiz yemek yemek de bana kilo aldırıyor. zaten bu kilolar öğrencilik dönemindeki düzensiz beslenmemin eseri. lise çağında profosyonel olarak basket oynardım üniversiteye hazırlandığım sene bıraktım, sonra bi daha oynamadım. birden bire feci şekilde kilo aldım o yıllarda, onları üzerimden atana kadar canım çıktı zaten. ve artık bu konuda cidden bıkmış haldeyim. bu nedenle hipnoz benim için iyi bir çözüm gibi göründü. o vasıtayla da burayı bulmuştum.. burayı bulunca bir sürü ters giden şey yoluna girmeye başladı hala güzellikler sürüyor. ancak kilo olayı ile ilgili hala pek bi ilerleme sağlamış değilim malesef, bu da canımı sıkıyor. özetle durum bu..

hepinize sevgiler
Alt 08-07-2008, 11:06 PM   #110 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

canım soruların üzerine foruma konuyu ekledim..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12505.0.html

kısa sürede güzel haberlerini duymak dileklerimle..

ufak bir önerim olacak.. ne kadar seversen sev eğer yediklerin doğal değil ise bu amacın ile pek örtüşmez..

hep atladığımız bir nokta vardır;
üzerimize bir şey alırken 40 sefer düşünür mutlaka yakışmasını isteriz..
aynı şey ev eşyalarımız içinde geçerlidir..
sevdiğimiz birisine hediye alırken dolaşmadık yer bırakmaz günlerce önceden düşünmeye başlarız..
ama konu yediklerimiz olunca hiç düşünmeden ve önemsemeden vücudumuzun içine onları alırız..

halbuki en çok dikkat etmemiz gereken noktadır..
bizi geleceğe taşıyacak olan vücudumuzdur..
yediklerimizin enerjisi aynı zamanda auramızı da etkiler..
bunun için mümkün olduğunca doğal besinleri tercih etmeliyiz..

yediklerimizin gerçek anlamda farkında olsak patlıcanı bile çiğ yeriz inan..

kaba tabirle uydurma besinleri yememeliyiz..
portakal suyu diye bir şey yoktur.. portakal vardır ve lifleriyle birlikte vücudumuz için yararlıdır..
aynı şey hemen hemen tüm meyva suları için geçerlidir..

beyaz ekmek beyaz şeker diye bir şey yoktur.. bunlar doğada olmayan değiştirilerek piyasaya sunulan ürünlerdir..
ve nikotin gibi.. alkol gibi bağımlılık yaratırlar..
aynı şey gazlı içecekler içinde geçerlidir..

dolayısıyla doğada olmayan şeyleri vucudumuza aldığımızda bunu işleyemeyiz..
çünkü biz doğanın bir parçasıyız..
ayurvedik düşüncede olduğu gibi toprak su ateş ve havadan ibaretiz...

diyetten ziyade bu bir yaşam biçimidir.. doğallığı sevdikçe diğer şeyler sen istemeden yaşamından çıkacak tadı sana hoş gelmeyecektir..

meyvelerin çok olduğu bu güzel mevsimde kim pastanedeki işlenmiş tatlılara ihtiyaç duyar ki..
yada fındık badem ceviz gibi harika atıştırmalıkların yanında cips gibi ağır şeyleri nasıl ve neden yeriz ki..

kendimizi önemsiyorsak ve seviyorsak sağlıklı beslenmek bir mahrumiyet değil gerçek anlamda mutluluktur tatlım..

belki olaylara bu şekilde yaklaşman seni daha çok motive edecektir..

sevgiler...

Bookmarks