* ezgi'nin günlüğü * capellaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şok şok şok.. flaş flaş flaş...
annemle bugün iki yetişkin gibi oturup güzelce konuştuk, ona burayı ve sizleri anlattım. yaşadığım değişimleri burayı buluşumu vs..dün annem babamla konuşmuş bu mevzuyu tabi babam da endişelenmiş..neyse onlara anlattım tane tane güzel güzel..
sonuç ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-06-2008, 10:42 PM
|
#81 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella şok şok şok.. flaş flaş flaş...
annemle bugün iki yetişkin gibi oturup güzelce konuştuk, ona burayı ve sizleri anlattım. yaşadığım değişimleri burayı buluşumu vs..dün annem babamla konuşmuş bu mevzuyu tabi babam da endişelenmiş..neyse onlara anlattım tane tane güzel güzel..
sonuç : bu pazar ailecek geliyoruz buluşmaya Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
19-06-2008, 10:51 PM
|
#82 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella işte bu güzel haber..
çok mutlu oldum onlarında gelmesine.. hatta senden çok onları merak ediyorum şimdi..
bu kadar güzel ve tatlı bir evlat yetiştiren aile nasıl oluyormuş .. yakından bi göreyim..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
19-06-2008, 10:58 PM
|
#84 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella işte bizim ezgimiz işte onun muhteşem ailesi..bayılırım böyle insanlara..tamam korkularımız var..ama bu dünyada yaşıyorsak..bunuda layığıyla yapalım diyenlerden, ama ben böyle olacağını biliyordum..evladı için bu kadar korkan aile onu çok sevdiği için korkar..amaçları onu boğmak değildir diye düşündüm ve yanılmadım, çok şükür yanılmadım..heeeeyt neslimiz tükenmedi çok şükür sağduyulu insanların var olduğunu bilmek çocuk sevinci doldurdu içime ..ezgi lütfen benim için anneni öp ve teşekkür et..ben allah nasip ederde gelirsem özel olarak teşekkür edicem zaten..ama o güne kadar beklemeyelim..ikisinede, senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için tüm korkularını, kaygılarını sağduyu süzgecinden geçirebilen insanlar oldukları için kocamaaaaan saygılı sevgiler |
| |
20-06-2008, 12:21 AM
|
#85 (permalink)
| Üsteğmen
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella çok teşekkür ederim canlarım ya, benim muhteşem üçlüm buraya gelmiş yazmış
anneme okuttum yazdıklarınızı çok multu oldu o da. ben de çok huzurluyum şimdi
hayal ablacım bu olay bana bir güzel şeyi daha öğretti (senin ısrarla bana dikte ettiğin); bir şeyi gerçekten isteyince ve olumlu düşününce oluyormuş galiba sağol ablacım, sizlerin bu güzel yol göstermeleri olmasa belki hayat boyu bunu bilemeden yıllarımı tüketecek ve öyle ölecektim. eğer bir yol kat ediyorsam bu sadece benim çabam ve başarımdan değil, sizlerin bu kocaman yürekleri ve güzel hisleriyle oluyor..iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki hayatımı değiştirme yolunda yanımdasınız, sizi çok seviyorum.. allah başınızdan güzellikleri hiç eksik etmesin
çok çok teşekkürler
sevgiyle
ezgi
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
23-06-2008, 11:45 PM
|
#86 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella sevgili günlük..
bugün dünün etkisiyle gayet iyi olduğum birgündü..o kadar güzel bir ortamı paylaşmış olmanın mutluluğuyla uyandım. yalnız boğaz havası sanırım çarptı biraz, akşam baya erken uyudum yıllardır ilk kez..biraz da huzurdan olabilir tabi, hayal ablamın şifaları, shamanımın taşları, insanların iyi enerjileri derken huzuru bulmamak mümkün müydü?
sonra işten çıkmama yakın bir şekilde oradaki insanların benim hakkımda birbirlerine söyledikleri sözleri öğrendim..ben orada iş öğreniyorum malum. duyduklarım beni şaşırtmadı, onlara güvenmemkte ne kadar haklıymışım anladım..hani ben "paranoyakmışım" gibi davranan o insanların iç yüzü var ya..öylesine kirliymiş ki ben bile bu kadarını düşünemezdim. midem bulandı, elim ayağım titredi o konuşulanları öğrendiğimde..eve nasıl geldiğimi bilemedim, kapıdan girer girmez patladı gözlerim..annemler evde değillerdi, yarım saate kalmadı geldiler. ben işten çıkıyorum dedim, duyduklarımı anlattım vs.. onlar her şekilde bana destekler zaten, olanları dinleyince haklısın dediler. 1 saat kadar ağlaya sızlaya insanların ikiyüzlülüklerinden ne kadar tiksindiğimi düşündüm..işi bırakacağım diyordum ki bir anda sağduyum devreye girdi..neden onları amacına ulaştıracağım ki? onların da istediği bu değil mi? haklı çıkmak..evet farkettim ki ben oradan ayrılırsam onlar kendi kafalarında haklı çıkacaklar..(benim bunları bildiğimden haberleri yok..)sonra karar verdim yarın sabah işe hiçbirşey bilmiyor gibi gideceğim ve onların yüzünü kara çıkaracağım..söyledikleri sözlerden utandıracağım onları..eskiden olsa bunu yapamazdım. sanırım ben artık gerçekten değişiyorum. ben kendimi biliyorum, kendimi seviyor ve güveniyorum..bunu hepsine tek tek göstereceğim. görmezlerse de yine sorun yok, ben oradan alabileceğim bilgiyi alıp işi öğrenip ayrılacağım. çünkü 1 yıllık emeğimi çöpe atmaya hiç mi hiç niyetim yok..üstelik sadece onların "değersiz" fikirleri yüzünden..bu bir aşama sanırım benim için, demek ki isteyince oluyormuş..zor bir süreç gibi duruyor ama başaracağımı biliyorum. bu bir kaç ay sıkı çalışıp, iyi konsantre olup iyi bir donanım elde edinmeliyim. gerisi zaten kendiliğinden gelir..asla umutsuz değilim. hayat çaba vermektir ve ben üzerime düşeni layığıyla yapacak, hakettiğim gibi güzel bir yaşam süreceğim. "ne oldum değil ne olacağım demeli" bu hayatta..bu ne oldum delisi insanlara bunu göstereceğim, en önemlisi de kendime "yapabileceğimi" göstereceğim..insanlıktan anlamayan insanlara insanlık yapar, onların seviyesine inersen seni de kendileri kadar seviyesiz sanarlar..artık kendimi korumayı öğreniyorum sanırım, bu çok güzel
sevgiyle
ezgi
not: bugün 29. gün telkinlere başlayalı..
| |
24-06-2008, 12:43 AM
|
#87 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella canım benim
artık kendimi korumayı öğreniyorum demişsin ya yanlış söylemişsin..benim baktığım pencereden nasıl göründüğünü anlatayım sana naçizane..sen kendi değerinin farkına varıyorsun..kendinin ne kadar değerli olduğunun farkındalığını kazanıyorsun..insanın kendisini koruması, mücadeleyide beraberinde getirir..mücadele eden insan yorulur, üzülür, bazende bıkar..kendi değerini bilen insan ise, aynı senin şu an verdiğin karar gibi,hiçbir şey yaparak kazanmayı hedefler, zaten onun hayatında korunması gereken hiç bir şey yoktur..aynı senin şu anda olduğu gibi,sen hayatla birlikte akmayı seçmişsin, tepkini en olumlu haliyle, kendini geliştirerek göstermeyi seçmişsin..( hiç bir şey yapmak benim düşünceme göre şimdi senin yaptığın bir karar aldın bu doğrultuda hareket edersen..bilinçaltın öyle bir enerji yayacakki..etrafındaki kişiler ya sana uyum sağlayacaklar, yada senin etrafından çekilip seni rahat bırakacaklar...aslında o insanlarda yaptıklarının farkında değiller..onlar aynaya bakarak konuşmuşlar senin arkandan.bir insan aynada kendi yansımasını görür, sana ne söyledilerse kendilerine söylemişler aslında..bana inanmazsan sana tavsiye edeceğim kitabı oku...kitabın ismi..ışığı arayanların karanlık yanı..bu kitabı oku bak..ezgiciğim sen 29 günde muhteşem ilerleme kaydettin..asıl değişim bu..bazen arkadaşların yazdıkları mesajları okuyorumda ..yanılıyor bu çocuklar diyorum bir türlüde nerede yanıldıklarını söze döküp söyliyemiyordum..şimdi seni onlara örnek göstererek anlatabilirim sanıyorum..bizler telkinleri dinleyerek..her an heyyyooo dercesine mutluluk naraları atmayı bekliyoruz..telkinleri dinlediğimizde duygularımız sinirlerimiz alınmıyorki..yada birlikte olmak zorunda olduğumuz kişiler yok olmuyor..olan şu..bizler telkinleri dinledikçe içsel gücümüz açığa çıkıyor..bizi üzen durmlarda yine hüngür fışkırık ağlasakta..biraz sakinleşince, daha doğrusu ağlayarak negatiflik adına ne varsa içimizden atınca, içimizdeki güç açığa çıkıyor ve doğru zamanda doğru yerde doğru kararlar almaya başlıyoruz..dolayısıyla mutluluk tohumları ekmeye başlıyoruz.....senin arkandan konuşan insanlar her yerde var..önemli olan onlarla yaşamayı ve onları etkisiz hale getirmeyi öğrenmek..veya bu kararı alıp uygulamak..şu anda sen bunu yapıyorsun..aferin sana, tebrik ederim..yarın yeni ve her zamankinden daha muhteşem bir gün..başarılar dilemiyorum..başaracağını biliyorum..çünkü, bu zamana kadar başardığın her şeyi ben değil sen başardın saygılı sevgiler..balım.. |
| |
25-06-2008, 11:11 PM
|
#88 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella canım ablacım çok doğru söylüyorsun..hep lay lay lom olmayacağız, duygularımız yine bizde.. onları almıyor ki telkinler --iyi ki de almıyor!--
ama işte ilk hafta yaşanan o çocuksu huzur ve mutluluğu insan daima sürsün istediğinden öyle olacağını umuyor..ciddi bir sınavdan geçiyorum şu günlerde..bir yandan feci halde soğuduğum iş ortamım ve insanların gerçek yüzü, diğer yandan emeklerim çekiştiriyor beni..gerçi iş yerinde kurulu bir psikolojiyle sadece işime bakıyor, öğrenmek için çabalıyorum.. çıktığımda ise içim patlıyor sanki.. bunlar ilk günler, böyle hissetmem normal tabiki..benim abi dediğim, güvendiğim, sevdiğim, problemli anlarında destek olup çözümler sunduğum insanlar ne kadar da ikiyüzlülermiş..kendilerini bunca zeki sanarlarken beni ne kadar da küçümsemişler..ama hiç problem değil..bundan sonrası onları şaşırtacak sadece..
canımı sıkmadı mı bu durum? evet sıktı..ama onların fikirleri değil canımı sıkan, bu fikirleri başkalarına(bilhassa patronumuza) düşündürtmek için uydurdukları hikayeler de değil, canımı sıkan güvenilmez bulduğum halde "her insanın içinde iyi bir yan vardır" görüşüne bunca tutunup, bu insanlar için verdiğim çabalar..ah ben burayı neden daha önce bulmadım sanki..kendime bir türlü güvenemediğim, hata yapmaktan korkup hiçbirşey yapamadığım o zamanların sonuçları bunlar..kendimi beğenmişlik yapmak istemem ama kuzenimle konuşuyorduk geçen..şey dedim: insanlar kendilerini olduklarından 10 kat iyi gösteriyorlar, biz ise kapasitemizin 10 da 1 ini sergiliyoruz..yine de onlarla kıyaslanabilir halde oluyoruz..ne kadar trajik değil mi? fazla alçakgönüllülük iyi değilmiş..dahası kendini küçük görmek hiç iyi değilmiş..çünkü insanlar zaten seni küçük görüp, hor görmek için didinirler, sen de onlara yardım edersen onlara seni küçümsemekten başka şans kalmaz zaten..artık kendimi küçümsemiyorum, olduğumdan büyük görüp burnu kalkıklık yapacak biri değilim zaten ama artık kendime haksızlık etmiyorum en azından..bu yüzden önümde çok güzel günler var biliyorum, o güzellikleri her iyi kalpli insan gibi ben de hakediyorum ve o günlere ulaşmayı yürekten istiyorum..bütün bu olanlara tanrı şahit. o iyiyi kötüyü biliyor, tüm bunların bir karşılığı olacak elbet..şimdi tanrıdan tek dileğim bana güç vermesi; daha hırslı, sabırlı ve dimdik ayakta olmalıyım..yani neymiş; arayın bulacaksınız, isteyin size verilecektir, kapıyı çalın size açılacaktır..aylardır verdiğim kendini aşma çabaları bu kriz anında nasıl da güzel devreye girdi..2 saat kadar ağlandım sızlandım isyan ettim..sonra "doğru olanı yapma" mekanizmam devreye girdi birden..eskiden olsa bunu yapamazdım..iyi sizleri, iyi ki burayı buldum..hayatımı değiştirmem için bana güç verdiniz, yardım ettiniz, iyi dileklerinizle destek oldunuz..hala da devam ediyorsunuz..hele hayal ablam..seni gördüm ışığın içime işledi resmen. sendeki "özel ruh" gözlerimi kamaştırdı inan..gözlerinden saçıyorsun o enerjiyi sınırsızca, sevgi dolu bir şekilde, herkese hem de..nazarım değmesin, allah seni korusun ve başımızdan eksik etmesin..herşey için, o güzel yüreğin için çok çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsın, hep bizle kal olur mu? seni çok seviyorum.
sevgiyle..
ezgi
| |
26-06-2008, 08:38 AM
|
#89 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella güzel kızım, ışık yüzlüm
insanlar kendilerini 10 kat daha iyi gösterme çabasına girdikleri zaman, bu onların kendilerini ne kadar küçümsediklerini gösterir...kendilerini bu kadar eksik hissetmeseler daha iyi, daha güzel vs göstermek durumunda hissederlermi kendilerini..haa seninde hatan var..gerçi bu senin değil..bizlere tevazunun erdem olduğunu öğretenlerin hatası..onlarda yanlış biliyorlar..fazla tevazu gösterme inanırlar..üzülme sevin, son günlerde yazdığın her şey senin farkındalığının ne kadar geliştiğini gösteriyor, diğer insanların, ve kendi eksiklerini ne güzel açıklamışsın ,( onların kendilerini abarttığını) ( senin ise fazla tevazu gösterdiğini anlamış ve kendine açıklamışsın..hayatta karşına çıkan herkesi öğretmenin olarak gör, bazıları sevgiyle öğretiyor, bazılarıda her şeyi dayak yiyerek öğrendikleri için elimize cetvelle vurarak öğretebileceğini düşünüyor..bizlere düşüen elimize cetvelle vurdurmadan öğreneceklerimi almak..çünkü biz onlardan daha iyisini biliyoruz..her şeyin başı sevgidir..kişiler okşanarak daha iyi öğrenirler..biz böyle düşündüğümüzde etrafımızda sevgi dolu öğretmenler bulacağız..onlar aynı düşünceyi sürdürülerse, dayakçı öğretmenler bulacaklar..ne dersin senin etrafına kimler toplanıyor..merak etme kısa zamanda onlar ya sevgiyi seçecekler yada senin yanından gidecekler, çünkü sen sevgiyle öğrenmeyi seçtin..onların yaptıklarına isyan etme ablam..onlar senden korkmuşlar, iki yüzlü davranmaları bundan, dayak yiyerek öğrenmenin doğru olduğunu sanıyorlar..düşünsene, eğer bu inancı değiştirmezlerse hayatları boyunca dayak yiyerek öğrenecekler..onlara kızmak yerine onların eksik yönlerini tamamlayıp bir an önce kolaylığı seçmeleri için dua et..çünkü sen hayatını kolayca sürdürebileceğin yerlere giderken onlar cebelleşmeye devam edecekler..ışık yüzlüm ben senin adına seviniyorum..sende sevin..saygılı sevgiler |
| | | |