* ezgi'nin günlüğü * capellaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız iyi geceler günlüğüm..
bugün güzel bir gündü, hala da güzel..
saat epey geç oldu, sabah işe gideceğim malum. bu yüzden kısa keseceğim ; yarından itibaren yeni bir hayata başlıyorum..
sabahları biraz daha erken kalkıp hayal ablanın medisini dinleyip, işe öyle ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-06-2008, 01:35 AM
|
#71 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella iyi geceler günlüğüm..
bugün güzel bir gündü, hala da güzel..
saat epey geç oldu, sabah işe gideceğim malum. bu yüzden kısa keseceğim ; yarından itibaren yeni bir hayata başlıyorum..
sabahları biraz daha erken kalkıp hayal ablanın medisini dinleyip, işe öyle gideceğim. 20 dakikamı alır en fazla, ama bana vereceği güzel enerji tüm gün sürer.. hadi bakalım hayırlısı şamanımın tavsiyelerini harfiyen uygulamaya alıyorum yarından (hatta saat itibarı ile bugün oluyor) itibaren babama aktardan alınacak listemi verdim 44
canım shamanic'im sağolasın
sevgiyle
ezgi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
18-06-2008, 08:25 PM
|
#72 (permalink)
| Üsteğmen
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella sevgili günlük
bi akılsızlık edip anneme söyledim seminer olayını..
başladı istanbul burası, yok şunu yaparlarsa, yok bunu yaparlarsa.. ben tv izlemediğim için haberim yok tabi, bu ara böyle abuk subuk şeyler olmuş organ mafyası hırsızlık vs tarzı bir kaç olay anlattı. "ben onaylamıyorum" dedi "sen de gel kapıda bekle öyleyse" dedim. ne yapacakmış saatlerce beni bekleyip vs vs vs..moralim bozuldu. zaten askerdeki erkek arkadaşıma da söylediğimde aynı tepkiyi aldım, ben gelince birlikte gidelim dedi tek başıma gitmeyeyimmiş..ya bi adım atmaya çalışıyosun sonra habire birileri sana engel olmaya çalışıyor
acayip canım sıkıldı bu işe.onları da anlıyorum zaman kötü, endişelenmek doğal ama o zaman hiçbişey yapamayız ki..
güven denen şeyin sarsılması ne kadar kötü birşey işte..bir toplum ki kimse kimseye güvenemiyor, ne yazık..
neyse hayırlısı, ben saf ve iyi niyetimle istiyorum. hayırlı olacaksa o gün geldiğinde gidebilecek durumda olurum.
sinir oldum üff
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
19-06-2008, 12:49 AM
|
#73 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella sevgili günlük
tüm günüm aslında iyi geçti. bugün gayet neşeli, iş yerinde konsantrasyonu sağlamış ve umut dolu olduğum bir gündü. kendime güvenim iyi durumdaydı..giderek daha rahatlamış hissediyorum. içimdeki o bir köşede kasılıp kalmış halim giderek yok oluyor. bu çok güzel
yalnız bir yandan da biraz gergindim şaşkın sanırım yeme isteğimi kontrol altında tutmaya çalıştığım için oluyor. eskiden hiç yaşamadığım bir duygu olduğu için de bir yandan çok şaşırıyorum buna. umarım en geç önümüzdeki 10 gün içinde tamamen bu işten kurtulmuş olacağım
anneme biraz öfkeliyim bu ara neden anlamadım dusun sanırım 1.5 ay onların yokluğunda yalnızlığıma yeniden alışmıştım ve gelişlerine henüz alışmış değilim. özlemediğimden değil..bir yandan çok mutluyum içeriden gelen seslerini duymak, burada olduklarını bilmek bana huzur veriyor..ama sanırım kendi özgür alanıma kimseyi sokmak istemiyorum. bencilleştim mi nedir anlamadım şaşkın kafam hayli karışık. ama bildiğim bir şey var ki, buradaki güzel insanların ve bu telkinlerin bana büyük faydaları oldu. bu yüzden buradan olan o güzel insanların bize sağladıkları şeyin güvenilmez birşey olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum. annemin güvenememe sebebini elbette ki anlıyorum. o bir anne ve bu siteyle ya da buradaki bu güzellikle ilgili en ufak bir fikri yokken onun açısından sadece "internetten bulduğum bir insanın hipnoz seansına girmek" durumu oldukça güvensizlik yaratan bir konu. pimpirikli biri değildir, hayatıma müdehale de etmez. ben yalan söyleyebilen biri değilim. bu yüzden çocukluğumdan beri bu konudan çok çekmişimdir hatta. nereye gidiyorsam, ne yapıyorsam doğruyu söyledim onlara hep. onun onayı olmadığı zaman ben rahatsız oluyorum yoksa üzerimde kurduğu bir baskı yok. ama işte tam dün şamanımın bana yolladığı linklerden birindeki yazısı gibi. onun istemediği birşeyi yapmak bende "suçluluk" duygusu yaratıyor. dolayısıyla da ona kızgın oluyorum sanırım. bu kadar müdehale etmese keşke anne babalar..biraz kendi yolumuzu bulmamıza izin verseler. daha doğrusu biz kendi yolumuzu bulurken bize eşlik etseler keşke, yalnız bırakmak yerine..
herneyse..olay benim için çözülmüş durumda artık. bu "benim" kendi hayatım adına yapmak istediğim birşey..ve ben 25 yaşındayım. artık kendi kararlarımı verdiğim için suçlu hissetmeme gerek yok. ergenlikte de çocuklukta da pek söz dinleyen biri olmadım ben. hatta bana bişeyi "yapma" demek büyük hatadır çünkü yapmayacaksam da yaparım o zaman. bu hep böyleydi. ama ne yazık ki çoğu zaman onlar haklı çıkmışlardı..bu yüzden onların negatif fikirleri beni hep çok fazla etkiledi. ya yine yanlış yapıyorsam? düşüncesi..ama artık kendi kararlarıma güvenebilme zamanı geldi. bir kenarda oturup mucizelerin beni bulmasını bekleyemem..istediklerimi elde etmek için hata bile yapmam gerekiyorsa yapmalıyım..hayat boyu benim için doğru ve yanlışı söyleyebilecek birileri olmayacak ki..olsa bile ben bunu istemeyeceğim ki..bugüne dek istemediğim gibi..
buradan anne ve babalara şunu söylemek istiyorum..çocuklarınıza doğru ve yanlışı göstermeyin..bırakın kendileri kendi doğru ve yanlışlarını bulsunlar..siz sadece bu yolda ona destek olup, yanında olduğunuzu hissettirin yeter. hayatta her birey kendi yolunu kendi çizmelidir..anne ve babalar bizim sahiplerimiz değiller..iyi niyetlerle yaptıkları bir takım şeyler bizi hayatta çok güçsüz bile bırakabiliyor.bu çok ince bir çizgi..bu yüzden anne baba olmayı her zaman ipteki bir cambaz gibi düşünürüm. her zaman dengede olmak zorunda olan bir cambazlıktır anne babalık..bir çok haktan feragat etmektir bir yandan. bu nedenledir ki herkes çocuk yapmamalıdır..bu ciddi bir karardır..hayatınızın akışını tamamen etkileyecek bir karar..bu yüzden lütfen bu kararı verirken kendi egonuzun ya da hormonlarınızın (çocuk sahibi olmak istiyorum?!) sesini değil de, sağduyunuzun (bir çocuğun hayatında ona yol arkadaşı olabilecek birisi miyim?) sesi ile hareket ediniz..
sevgiyle..
ezgi
| |
19-06-2008, 12:54 AM
|
#74 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella ezgi annen haklı diyorum bana kızma olurmu..bende anneyim ve onun korkularını anlayabiliyorum..neden bu hafta toplantıya getirmiyorsun, belki işlerin vardır, ama yanımızda 1 saat bile kalsanız annen bizleri tanımış olur..bende şimdiden seminerde yanınızda olmak için çareler üretiyorum..sadece yanınızda olmak...ve adil bey her yerde aynı performansı gösteriyormu diye bakmak için..ya bir kelime eksik öğretirse ( işte buda anaç korkulardan biri) ben artık bu korkuları aşmaktan vaz geçtim..bunlar analığın doğasında var, sadece dengelemeye çalışıyorum..ümitsizleşme..aslında çok isteyip ben gelemem dediğin anda bu engel gib görünen olayları kendin yarattın daha önümüzde 10 gün var..dün gelemem paar diyordun..zihninde onu aştın..şimdi anneni pazar günü getirirsen bunuda aşarsın..hadi göreyim seni annene ve sana saygılı sevgiler |
| |
19-06-2008, 01:02 AM
|
#75 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella ezgiciğim aslında mesajlarımız çakışmış aynı anda göndermişiz bir anne olarak mesajını aldım kabul ettim..zaten ben anneliğimi dengelemeye çalışıyorum, dengede kalmayaı sürdürmemin çok iyi olacağını hatırlattın bana, çok teşekkür ederim..ama teklifim hala geçerli.pazar günü annenide getir tanışalım..olurmu hem görsün kızı net oratmında bile doğru insanlarla birlikte..gerçek hayatta öyle olduğunu biliyordur mutlaka.ama aynı şeyi sanal ortamdada başardığını görürse mutlu olur diye düşünüyorum saygılı sevgiler |
| |
19-06-2008, 01:06 AM
|
#76 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella canım ablacım sana kızabilir miyim hiç?
anne olmak çok menem bişey farkındayım.. tam olarak anlamam imkansız da olsa inan çok fazla empati kuruyorum onun açısından bakmak için. kaygıları elbette bana olan sevgisinden kaynaklanıyor. ama işte bazen bu tip kaygılar bizim karar verebilme mekanizmalarımızı, kendimize güvenimizi zayıflatıp hayatın içinde pasifize edebiliyor..bunu başarmak bir anne için çok zor olsa da denemeye değer diye düşünüyorum. madem ortada böyle derin bir bağ var bunu pozitife kullanmak bir annenin yapacağı en akıllıca iş olur değil mi?
ben ona teklifimi yaparım, gelmek isterse diye..istemezse de onun bileceği iş çünkü ben gelmeyi kafama koydum. hatta para işini bile hallettim bugün bendeki etkileri görünce o da rahatlar sanırım, bu seferde biz onu kabul etmeyiz 44
| |
19-06-2008, 01:19 PM
|
#77 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella ezgicim lütfen geeel hatta beraber bile gidebiliriz buluşma yerine ne dersin ? Kadıköyden veya istediğin bir duraktan?
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
19-06-2008, 01:35 PM
|
#78 (permalink)
| Guest | Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella
ezgicim canım...pazar günü yapılıcak toplantıya annenide ikna edip katılmasını sağlayabilirsin... haklı olarak güvensizlikleri olabilir...kesinlikle sana katılıyorum ama onun korkularını da anlamamız lazım..
belki bu korkularının biraz olsun giderilmesinde toplantıya gelmesinin yararı olabilir...bizlerle tanışması hayal ablamla tanışması vede onunla sohbet etmesi onu rahatlatabilir...
en azından senin kendi kişisel gelişiminde ne kadar çaba sarfettiğini görüp daha rahatlıyabilir... |
| |
19-06-2008, 05:21 PM
|
#79 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella pamukcum daha gündüz istanbul buluşması sayfasına kadıköy den gideceğini yazdığını okuduğumda birlikte gitsek ya daha kolay olur diye düşünmüştüm sonra burada sen de aynı şeyi yazınca çok şaşırdım ve mutlu oldum. tabi gideriz birlikte ben her halukarda geleceğim canım
suzzycim annemi getirmeyi çok istiyorum dediğin gibi sizleri görünce o da rahatlayacaktır hem. umarım razı edebilirim çok güzel olur hem o zaman ben de içim rahat gelirim o da içi rahat yollar ben her halukarda geleceğim ama 44
teşekkür ederim ilginize, mutlu ettiniz beni valla
| |
19-06-2008, 07:33 PM
|
#80 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella Alıntı: e.z.gia Nickli Üyeden Alıntı
pamukcum daha gündüz istanbul buluşması sayfasına kadıköy den gideceğini yazdığını okuduğumda birlikte gitsek ya daha kolay olur diye düşünmüştüm sonra burada sen de aynı şeyi yazınca çok şaşırdım ve mutlu oldum. tabi gideriz birlikte ben her halukarda geleceğim canım
suzzycim annemi getirmeyi çok istiyorum dediğin gibi sizleri görünce o da rahatlayacaktır hem. umarım razı edebilirim çok güzel olur hem o zaman ben de içim rahat gelirim o da içi rahat yollar ben her halukarda geleceğim ama 44
teşekkür ederim ilginize, mutlu ettiniz beni valla | canım benim kalp kalbe karşıymış bizim kalplerimiz aynı titreşimde,bu elektronik cihazlar bunu hissetmeye engel değil anneciğinle de tanışmayı çok isterim kısmet olursa,beraber çay içeriz orada canım buradan haberleşiriz
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| | | |