| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ezgi günlüğün hayırlı olsun.. bende bazen otobüse bindiğim zaman günaydın diyorum ve alışık olmadıkları için cevap verip vermeme arasında kalıyor şoförler kendimizi otomatiğe bağlamış gibi sadece işimizi yaptırmaya yönelik hareket edersek asık suratlarla karşılaşmamız çok normal (istisnalar hariç bazıları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba ezgi günlüğün hayırlı olsun.. bende bazen otobüse bindiğim zaman günaydın diyorum ve alışık olmadıkları için cevap verip vermeme arasında kalıyor şoförler ![]() kendimizi otomatiğe bağlamış gibi sadece işimizi yaptırmaya yönelik hareket edersek asık suratlarla karşılaşmamız çok normal (istisnalar hariç bazıları hakikaten suratsız oluyor) bir merhaba, bir günaydın, tebessüm eşliğinde olunca bulaşıcı oluyor inan.. pazar günü rıhtım da sigara molası vermek için bir banka oturdum. sol tarafımda bir çift oturuyordu. erkek sigara içmek istediğinde kızı sağ tarafına aldı ona duman gitmesin diye. baktım benim dumanımda ona gidecek. selam verdim isterseniz yerlerimizi değiştirelim benim sigara da rahatsız edebilir dedim.. kız sigarayı yeni bırakmışta, teşekkür ettiler değiştik yerleri ![]() belki ben onu farketmeseydim ve o teklifi yapmasaydım benden de rahatsızlık duyacaktı kız ve sinirlenecekti belkide o psikolojiyle bir sigara da o yakacaktı kimbilir.. bunlar varsayım tabii ama, biz karşımızdaki kişilere ne verirsek onu görürüz diye düşünüyorum.. mp3 çalar içinde, kulağına takmak yerine sesini açıp başucuna yakın bir yere koyarsan rahatsız olmadan dinleyebilirsin.. masa üstü lambam var yatağımın yanında duran, oraya asıyorum ben..şarjı bitene kadar çalıyor.amaç müzik dinlemek değil, telkinleri duyabilmek olunca ses yeterli geliyor.. ego zayıflatıcı olsa bile dinletmeni tavsiye etmem şekerim çünkü daha da yorucu olurlar.. rakibim güçlü olmalı ki kavgam bile kaliteli olsun ![]() rakip ifadesi latife tabii ![]() saygılı sevgiler ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) | ||
Guest
| ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() | ||
![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sanemce teşekkür ederim ![]() ![]() ikinci ilham kaynağım olarak burada böyle uzun bir yazı yazman beni çok mutlu etti teşekkür ederim ![]() evet ekibin güçlü olması bizi daha güçlü kılar gerçekten :) biz ofiste 4 kişiyiz şuan. patronum bayan, ortağı erkek ve diğer arkadaşımız da erkek. onlar yıllardır tanışıyorlar bazen kendimi yalnız hissediyorum bu yüzden. yaşı bana yakın bir kadın daha olsa güzel olurdu diyorum :) ama patronumla o kadar benziyoruz ki bu içimi çok rahatlatıyor. allah için çok iyi biridir, dışarıdan ofise girseniz patron olduğunu bile anlamazsınız. böyle biriyle çalıştığım için çok şanslıyım aslında. üstelik ilk iş deneyimim ve üniversitede okuduğum bölümden çok farklı bir sektördeyim beni yetiştiriyorlar ![]() tekrar teşekkür ederim burayı şereflendirdiniz hepiniz çok mutlu oldum. ![]() sevgiyle ![]()
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yanımıza hoş geldin ezgi ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() mrb ezgi ![]() senin günlüğü gördükçe ezginin günlüğünü dinyesim geliyor ![]() ![]() hayırlı olsun günlüğün arkadaşım ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() serpil ve melodis çok sağolun sizler de ![]() sanki evimde misafir kabul etmek gibiymiş ne kadar güzel bi his ![]() her zaman beklerim,seviyle kalın öpücükler ![]() ![]()
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() | ![]() bu arada ezginin günlüğü'nü ben de çok severim. sizin nick'iniz de bana adımı hatırlatıyor ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Selam.Bende ziyaretçi kervanına katılıyım dedim günün ilk saatlerinde.Uyku uğramadı bu akşam gözlerime.(yine kafiyeli oldu)Bu kafiye işi alışkanlık oldu galiba bende ilk kez yazdığım günlüklere.Günlüğün hayırlı olsun hep iyi haberlerini okuyalım. Sevgiler. ![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() | ![]() teşekkkür ederim yine beklerim :)
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() | ![]() KIRILGAN Kırılgan bir çocuğum ben Yüreğim cam kırığı Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten Ürküyorlar gözümdeki ateşten Ürküyorlar dilimdeki zehirden Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden Diyorlar: Bir yanı sarp bir uçurum, Bir yanı çılgın dağ doruğu. Oysa böyle yapmasam ben Nasıl korurum içimdeki çocuğu? Bir yanım çılgın nar ağacı Bir yanım buz sarayı. murathan mungan
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri * ezgi'nin günlüğü * capella Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ezgi günlüğün hayırlı olsun.. bende bazen otobüse bindiğim zaman günaydın diyorum ve alışık olmadıkları için cevap verip vermeme arasında kalıyor şoförler kendimizi otomatiğe bağlamış gibi sadece işimizi yaptırmaya yönelik hareket edersek asık suratlarla karşılaşmamız çok normal (istisnalar hariç bazıları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi