Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
ben ona yalvardım rsmen seni seviyorum diye o bildigini okudu kolay olanı seçdi görüşmedi benle ':( yazık yazık diyip durdu yanılmısım felan diyip durdu ben onu durmadan sevdigimisöyledi sadece ama oı istemedi sevgimi kabullenmedi ben onu kaybetmeye calısmadım yada calsmıyorum o istemiyo beni ben onu canımdan cok seviyorum biricigim o benim ama konusmuyo benle nabıyım abla ben simdi gerçekden canımım veriyim beni anlaması için :'(
bi gün dostlukla aşk yolda karsılasıyo
aşk ; dostluga soruyo lan dostluk senin bu dünyada ne işin var ? dostlukda cevap veriyo aşka sen insanların kalbine girip sonsuz acıları verdikden ve gitdikden sonra senden geriye kalan parçaları toplayıp iyileşdirmeye ve yaraları sarmak icin bu dunyada varım diyo
ben yaralarımı onla sarar ken o istemiyo beni :/ |
serkan sen daha iki gün önce zehra evleniyor diye kahroluyordun..şirineyi ne zaman sevdinde ..sevgini söyledin.( benmi yanlış anladım ) .ayrıca o sana dostane duygular besliyorsa, bunu değiştiremezsin ki..sen onun hislerine saygı duyup peki dedinmi..yani bir insan diğerini senin söylediğin şekilde sevmiyorsa bu zorla olmaz..olmadığı gibi..seni, senin istediğin gibi sevmiyor diye, bunlarda yapılmaz..çocuğum sen arkadaşlığı , dostluğu,aşkla karıştırdıysan bunda şirinenin suçu ne..yok olmaz bu..ayrıca sen site ortamında bunları yazarsan arkadaşını tamamen kaybedersin..haberin olsun..dostluk hakkında ne güzel yazmışsın bak..şirinenin seninle neden konuşmak istemediğini düşün ve dostluğunu ondan sonra kurtarmaya çalış..onu eleştirmeden önce kendini eleştir bir bak bakalım sen ne yaptın..hadi çocuğum, ben yinede şirine gibi bir dostu ve arkadaşı kaybetmemek için elinden geleni yapmanı tavsiye ederim..saygılı sevgiler