Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-07-2008, 12:31 AM   #241 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-07-2008, 09:25 AM   #242 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

hayat bazen kocaman bir tebessümün kenarındaki ümittir. biz hep o ümitli tebessüm tarafında olalım hayatın bigci. sendeki gelişmeler beni de sevindirdi. hep böyle ol tamam mı????
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 12:23 AM   #243 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

selam günlügüm nabe rnasılsın ben iyiyim ama moralim az buz iyi degil ya simdigene kızcaklar bize tamam iyiyim iyim yaa ama bende ne yapayım ya gece gece moralimi bozuyolar hüzünlendiriyolar resmen suratıma karsı hakret ugradım defolu yedim tek sucum çok sevmek cankam dedim cananım dedim oda bana cankam diyodu ama yalanmış hiç sevmemiş beni :'( onca laf söyledi suratıma zoruma gitti canımdan cok seviyorum hala onu o mutlu olsunda aeosun neise kapatalım o konuyu saten niyeyse hep öyle gidiyo :'( cankam dedim defol dedi shamnic ablam diyo sen mutsuz olarak mutlu oluyo mutlu olmak ne felan hayal ablam diyo saygımı senden alırım böyle olursa off kafam gercekden guzel bu aralar ama mutlu olacagım size söz verdigim gibni mutlu olacam mutlu olacam mutu olacam ne ise bu gün nelermi yaptım guzel seyler yaptım bombaaa gibi biliyorumm bu arada artık yarıs yok susun herkez sussun yarıslardan bahsetmek yasaklıyorum bu günlükde ben msn me hayatim degisti.com yazdım bi ara rakiplerimden birisi siteye uye yarısdan benzin hortumumn patladıgı icin ayrıldıgımı ve bakır alasım hortum kullanıcamı bi dahaki yarısda biliyo :@:@:@:@ kimsse siteye uye ve bunlarıda okuyacak
brader senin gibi gençleri pistlerde görmek istiyorum mekan bille hipotrum ordayım 27 sinde alayına karabulut performans ama boyle gözleyeceksen beni olmuyo gel çayımı iç sana arabamı söyleyim her noktasına kadar :o ne ise casus var anlıycanız aramızda :P ne ise bu gün cok süfferrr geçdii dikmen cankaya kücük esat gezdim bayabi :d işlerim yogun gibi idi :D mutluyum yani geziyorum durmadan telkinlere son surat yunus sesi dalga sesi su sesi doga sesi birde titanic film müzigini dinliyorum mutlu edicek ne varsa yapıyorum işte oluyorumda hadi günlük aliva derçii

iyiki hayatım degisdi ailesiyle tanısdım iyiki ablalalrımla tanısdım iyiki sizlerle ve kötü anlar yasatsada seni allaha havela ediyorum defol desede cankamla tanısdırıd sagol hayatım degisdi gercekden degisdi

ve bu arada sagol mücevher ablacıgım kalbin bi mucevher bi pırlanta gibi gerçekden
Alt 10-07-2008, 12:33 AM   #244 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

....
Alt 10-07-2008, 12:36 AM   #245 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cananim cankim,

artik yeterrrr yaa bu kadar olmazki????

ne zaman kovduk seni???

ne zaman defol dedim sana???

daha ne kadar anlayis göstermem gerek, ne kadar sabretmem gerek bilmiyorum...

beni bu kadar yipratmak icin ugrasmaya hakkin yok cankim, yapma bunu bana, hastaligin diyorum, sabir et diyorum, düzelecek diyorum, ne olur

Allah aski icin kendine ceki düzen ver ve ne olur bu kadar üstüme yüklenme...

Inan buraya girmeye korkuyorumkii, herhangi bir üzücü yazi görüp kendimi kötü hissedecegim diye...

bu kadar olmazki, bu kadar bir insana yüklenilmezki, bu kadar aci vermek icin caba gösterilmezki....

Rabbime havale ediyorum seni...

ben bunlari hak etmedim, hak etmiyorum...
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 01:53 AM   #246 (permalink)
Üsteğmen

83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point

'SONY' dögmesi beni benden aldı :=) yok 'ASAHI' ...:=) hangisini beğeniyosan onu yaptır İŞTE..bizim fikrimizi ne yapacan..ama illa bir şey sölememizi istiyosan SONY'i yaptır 44 :=) :=)
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 01:55 AM   #247 (permalink)
Binbaşı

:D resimleri kaldırdım ayip kaçmısbir az ama benim aklımda 3 hilal ve kurt var öyle bi desen buldum onu yaptırmayı planlıyorum :D ama aklımda bir cok fikir var bakalım öbür aya bi sekil vericez kolumuza :d
Alt 10-07-2008, 03:22 AM   #248 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
acemi-sirine Nickli Üyeden Alıntı
canim cananim cankim,

artik yeterrrr yaa bu kadar olmazki????

ne zaman kovduk seni???

ne zaman defol dedim sana???

daha ne kadar anlayis göstermem gerek, ne kadar sabretmem gerek bilmiyorum...

beni bu kadar yipratmak icin ugrasmaya hakkin yok cankim, yapma bunu bana, hastaligin diyorum, sabir et diyorum, düzelecek diyorum, ne olur

Allah aski icin kendine ceki düzen ver ve ne olur bu kadar üstüme yüklenme...

Inan buraya girmeye korkuyorumkii, herhangi bir üzücü yazi görüp kendimi kötü hissedecegim diye...

bu kadar olmazki, bu kadar bir insana yüklenilmezki, bu kadar aci vermek icin caba gösterilmezki....

Rabbime havale ediyorum seni...

ben bunlari hak etmedim, hak etmiyorum...
serkan dostluklar çok önemlidir ablam..insan çok kişiyle arkadaş olur..ama dostluklar emek ister...dostluklar tek kelimeyle yıkılsaydı..herkes sadece arkadaşlık kurardı...bak can dostun ne diyor..bence onun hakkında yazdıklarını bir kere daha düşün...sen benim, senin ve şirinenin mesajlarını hiç okumadığımı düşünüyorsan yanılıyorsun..sen bu siteye geldiğinde seninle ben ilgilenecektim..ama baktım ki şirine sana son derece dostane yaklaşıyor..dur dedim onlar iki genç, aynı jenerasyon oldukları için birbirlerini daha iyi anlarlar ve birbirlerinin yaralarını daha kolay sararlar..başından beri şirinenin sana olan tavrı değişmedi, peki senin tavrın ona karşı, neden aynı değil.sana söylediği sözü yazmışsın..anladık..eğer şirine bu sözü söylediyse, sen ona ne yaptın, aranızda ne gibi bir mevzu geçtide bu sözü söyledi...ayrıca .sana hakaret etse, burada neden etmedim desin...aranızda yanlış anlaşmamı var..daha doğrusu senmi onu yanlış anladın..ben olsam senin yerine şirine gibi bir dostu kaybetmemek için, bir kere daha düşünür, dostumu kaybetmemek içinde elimden geleni yapardım..SAYGILI SEVGİLER
Alt 10-07-2008, 03:30 AM   #249 (permalink)
Binbaşı

ben ona yalvardım rsmen seni seviyorum diye o bildigini okudu kolay olanı seçdi görüşmedi benle ':( yazık yazık diyip durdu yanılmısım felan diyip durdu ben onu durmadan sevdigimisöyledi sadece ama oı istemedi sevgimi kabullenmedi ben onu kaybetmeye calısmadım yada calsmıyorum o istemiyo beni ben onu canımdan cok seviyorum biricigim o benim ama konusmuyo benle nabıyım abla ben simdi gerçekden canımım veriyim beni anlaması için :'(
bi gün dostlukla aşk yolda karsılasıyo
aşk ; dostluga soruyo lan dostluk senin bu dünyada ne işin var ? dostlukda cevap veriyo aşka sen insanların kalbine girip sonsuz acıları verdikden ve gitdikden sonra senden geriye kalan parçaları toplayıp iyileşdirmeye ve yaraları sarmak icin bu dunyada varım diyo
ben yaralarımı onla sarar ken o istemiyo beni :/
Alt 10-07-2008, 03:53 AM   #250 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
ben ona yalvardım rsmen seni seviyorum diye o bildigini okudu kolay olanı seçdi görüşmedi benle ':( yazık yazık diyip durdu yanılmısım felan diyip durdu ben onu durmadan sevdigimisöyledi sadece ama oı istemedi sevgimi kabullenmedi ben onu kaybetmeye calısmadım yada calsmıyorum o istemiyo beni ben onu canımdan cok seviyorum biricigim o benim ama konusmuyo benle nabıyım abla ben simdi gerçekden canımım veriyim beni anlaması için :'(
bi gün dostlukla aşk yolda karsılasıyo
aşk ; dostluga soruyo lan dostluk senin bu dünyada ne işin var ? dostlukda cevap veriyo aşka sen insanların kalbine girip sonsuz acıları verdikden ve gitdikden sonra senden geriye kalan parçaları toplayıp iyileşdirmeye ve yaraları sarmak icin bu dunyada varım diyo
ben yaralarımı onla sarar ken o istemiyo beni :/
serkan sen daha iki gün önce zehra evleniyor diye kahroluyordun..şirineyi ne zaman sevdinde ..sevgini söyledin.( benmi yanlış anladım ) .ayrıca o sana dostane duygular besliyorsa, bunu değiştiremezsin ki..sen onun hislerine saygı duyup peki dedinmi..yani bir insan diğerini senin söylediğin şekilde sevmiyorsa bu zorla olmaz..olmadığı gibi..seni, senin istediğin gibi sevmiyor diye, bunlarda yapılmaz..çocuğum sen arkadaşlığı , dostluğu,aşkla karıştırdıysan bunda şirinenin suçu ne..yok olmaz bu..ayrıca sen site ortamında bunları yazarsan arkadaşını tamamen kaybedersin..haberin olsun..dostluk hakkında ne güzel yazmışsın bak..şirinenin seninle neden konuşmak istemediğini düşün ve dostluğunu ondan sonra kurtarmaya çalış..onu eleştirmeden önce kendini eleştir bir bak bakalım sen ne yaptın..hadi çocuğum, ben yinede şirine gibi bir dostu ve arkadaşı kaybetmemek için elinden geleni yapmanı tavsiye ederim..saygılı sevgiler

Bookmarks