evet sonunda günlük açmaya cesaret edebildim cesaret edebildim diyorum çünkü ben yasadıklarımı çok fazla tarafsızca yazıya aktaramıyorum daha dogrusu yazarken kendime bazı seyleri itiraf etmiş oluyorum belkide buyüzden arkadaslarım günlük tutarken benim hiçbirzaman günlük tutmak istememin sebebibu ama artık kendimde bişeyleri aşabilmenin zaferini görüyorum ve günlügümle el ele verip basarıcam daha fazlasınıııı
şimdi seni arkadas gibi mi görmem lazım nbr sevgili günlük falan ..... offffff hiç de beceremem bunları nese artık yuvarlanıp gidicez canikom (eeee alıştırmalara baslamam lazım ısınma çalışmaları) sana kendimden geriye adını koydum çünkü sana yazdıklarımı okudugumda her geçen gün dakika saniye nekadar degiştigimi görmek için çünkü bunun için çabalıyorum enazından günde 10 saat üzerinde suçluluk yazan telkin dinliyorum soranlara nedesem diye bir saat düsünüyorum
yaa yani bak şimdi bu klasik müzikk tamam mı sen bukadarını bil yeter cevabını veriyorum ya sen hani rock dinliyodun diye bir soru daha kızım çok sey degişti bende artık baska tarzlara yöneldim sohbete bak
offfffff bunaldım valla acemi biri için çok bile yazdım nese artık sana içimi dökerim bende ne beceririm ama