yeniden seninle birlikteyiz kendimden geriye sana hergün yazamıyorum artık hosgörürsün çünkü annem dün ameliyat oldu ben okadar heyecanlı ve korku içindeydimki sabah yedide de hastaneye gittim ve annemin ameliyatı bir de oldu böyle bir heyecan yok günlük ya annem ameliyata girdi ben yerimde duramıyorum bir oraya gidiyorum bir buraya gidiyorum babam canım benim o da kendiyle mi ugrascak benlemi beni sakinleştirmeye çalışıyo nese o an geldi ve annemin ameliyatının bittigini haber verdiler ve ameliyathanenin kapısı açılınca annemi sedyenin üzerinde yarı baygın yatarken gördüm ve o an içim cızzz etti ya annem okadar güçlüdür ki hep onu hayata karsı dim dik ve yasama inatla baglanan biri olarak görmeye okadar alıştım ki sedyenin üzerinde görünce dayanadım ve aglamaya basladım aslında aglancak birsey yoktu ama annemi ilk kez böyle görüştüm ama allaha sükür annem sag salim çıktı ameliyattan anneme bukadar düskün oldugumu yeni anlamıs bulunmaktayım
eee birde ben dısarı çıkıcam ve basıma bi olay gelmicek ben bütün günümü hastanede geçirdim haliyle annem ameliyattan çıkınca öglen dörtte kahvaltımı yapabildim hastanenin karsındaki kafeye gittim ve bişeyler yicem alıcaklarımı aldım parasını ödüyorum kasadaki adam bana onmilyon fazla verdi bende fazla para verdigini söyliyerek geri verdim adam okadar kişinin içinde bana sende bukadar güzel olma dedi bak kafamı karıstırdın demesin mi nese ben bozuntuya vermeden tabi yüzüm
bu şekilde tesekkür ederim dedim ve masama oturup yemek yiyorum biri bana dik dik bakıyo(yalnız bişeyler yapmaktan nefret ettigimi sölemişimdir heralde kafeyede yalnız gittim)nese içimden nekadar salak oldugunu düsünüyorum ve biran önce yemek yiyip annemin odasına gitmek istiyorum nese kosar adımlarla hastaneye gittim annem birazda olsa narkozun etkisinden çıkmıstı sonra bir baktım kafede bana dik dik bakan çocuk odaya girdi yok artık dedim beni takip etmiş olamaz
sonra anne biraz geç geldim işlerim vardı nasıl oldun dedi annesi benim daha tanısalı 3saat olan ama benim sevdigim tatlı bir teyzeydi sonra bana bakıp tebessüm etti nese bende tebessüm etti annesi aaaa siz tanısıyomusunuz dedi bende içimden yok kafede abaza gibi bana bakarken karsılaştık dedim sonrada baya bi kaynastık ee 12 saat birlikteydik vavvv sana ısındım galiba günlük baksanaaaa anlattıkça anlatasım geliyo
evet bugünde hatta 10 dakka sonra öss sonuçları açıklanıyoooo biran önce ögrenmek istiyorum umarımm anneme güzel haber veririm bugününde onu mutlu etmek istiyorumm