yine yazasım geldi görüyomusun artık alışkanlık falan olur her yasadıgımı yazmaya baslarsam sasırmam
dünden aslayayım günlükcüm annemin yanına gittim kuzum düzelmişti hemde baya iyi olmus okadar iyiydiki össden aldıgım puan için bana kızdı cerrahlık istiyodun hedeflerini düsürdün diye ama benim yapıcagım bişey yok belki tekrar hazırlanırım kafam çok karısık yaaaaaaa dusun ben hastaneye giderken anneme ve oda arkadaslarına meyve aldım öle gittim hastaneye gittim hemen anneme sımsıkı sarıldım sonra hepsi ameliyattan çıktıgı için onlara baya hizmet ettim annemde çok sasırdı evde pek iş yapmadıgım için bu benim kızım mı diye bakıyodu saskın saskın şaşkın sonra annemin oda arkadası (oglu bana abaza gibi ayy pardon hayal abla dik dik bakan kadın)aglamaya basladı nese sasırdık biz ne oldu diye bana sıkı sıkı sarıldı benimde içim bi kötü oldu eger kızım yasaydı senin yasında olacaktı dedi kızını kamyon gözü önünde ezmiş ve kızı 7 yasındaymıs daha bana fotograflarını gösterdi baya sohbet ettik sonrada bana seni kızım kadar sevdim oglumda güzel kıza hiç dayanamaz demesin mi
oglunun her lafı geçtiginde bana bakıp imalı imalı gülümsüyo tabi annem bu durumdan rahatsız oyüzden hastaneye gelmemi pek istemiyo
nese ablamla birlikte hastaneden çıktık ve kendimizi alışveriş yapmak için kızılaya attık
ablamla ikimiz yanyana tam bir alışveriş canavarı oluyoruz bizi tutabilene ask olsun
nese ben yürüyorum arkamdan biri can you help me diyip duruyo bir baktım yabancı bütün yabancılarda benden yardım ister ingilizceyi çok iyi bilmedigimi anlar gibi nese allahtan hazırlıktan biraz bişeyler hatırlıyorum bana odtüye nasıl gidebilecegini sordu yalnız allahtan bende ingilizceyi tam bilmiyorum bilmedigim halde kızın maceristanlı oldugunu odtüde görevli oldugumu kampuste kaldıgını ordaki herkesin ingilizce bildigi için sorun yasamadıgını ögrendim yani sohbet ettik kız benim ingilizceme kesin gülmüştür
ablamda sasırdı sen bukadar konusabiliyo muydun diye bende dedim teori yok ama pratik var diye nese bir ton kıyafet aldık eve gelene kadar parmaklarım koptu ablam hem bekar hemde ögretmen oldugu için bütün yatırımını bana yapıyo
yani anlıcagın güzel birgün geçirdim hayat benim için dolu dolu geçiyo hazirandan beri tatilde olan arkadasım bir gelse artık gitar çalışmalarına baslamam lazım 1senedir elime almadım ve unutmamısımdır umarım nese kendimden geriye fırsat buldukça yazıcam sana ilerde bu yazdıklarımı okurken nekadar degiştigimi anlıcam belkide buarada shamanic abla bu günlük yazılarını siliyo musun?