Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kendimden geriyeeee

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kendimden geriyeeee Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım günlüğün hayırlığı olsun, sevgiyle mutlulukla, en güzel gelişmelerle dolsun inşallah... sen hala tamsın, eskiden olduğun gibisin bence, dolayısıyla sende geriye kalanlar gibi bir durum söz konusu olamaz, olmamalı... dökül buraya, at içindekilerii.. hiiiiiiiiiiiiiiç kimseciklerden çekinme... kendinden de tabi.. becerirsin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kendimden geriyeeee

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-07-2008, 08:33 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kendimden geriyeeee

canım günlüğün hayırlığı olsun, sevgiyle mutlulukla, en güzel gelişmelerle dolsun inşallah...

sen hala tamsın, eskiden olduğun gibisin bence, dolayısıyla sende geriye kalanlar gibi bir durum söz konusu olamaz, olmamalı... dökül buraya, at içindekilerii.. hiiiiiiiiiiiiiiç kimseciklerden çekinme... kendinden de tabi.. becerirsin kız sen..bırak içinde kabullenmekten korktukların çıksın dışarı, yüzleş onlarla, yeniden doğ.. tapataze.. 44 dusun

adımların, kararların tercihlerin ne olursa olsun.. başta ailen, arkadaşların ve bizler(kabul edersen bende ) yanındayız...

seni çok seviyor(um)uz..

sevgiler...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-07-2008, 09:53 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

yeniden seninle birlikteyiz kendimden geriye sana hergün yazamıyorum artık hosgörürsün çünkü annem dün ameliyat oldu ben okadar heyecanlı ve korku içindeydimki sabah yedide de hastaneye gittim ve annemin ameliyatı bir de oldu böyle bir heyecan yok günlük ya annem ameliyata girdi ben yerimde duramıyorum bir oraya gidiyorum bir buraya gidiyorum babam canım benim o da kendiyle mi ugrascak benlemi beni sakinleştirmeye çalışıyo nese o an geldi ve annemin ameliyatının bittigini haber verdiler ve ameliyathanenin kapısı açılınca annemi sedyenin üzerinde yarı baygın yatarken gördüm ve o an içim cızzz etti ya annem okadar güçlüdür ki hep onu hayata karsı dim dik ve yasama inatla baglanan biri olarak görmeye okadar alıştım ki sedyenin üzerinde görünce dayanadım ve aglamaya basladım aslında aglancak birsey yoktu ama annemi ilk kez böyle görüştüm ama allaha sükür annem sag salim çıktı ameliyattan anneme bukadar düskün oldugumu yeni anlamıs bulunmaktayım eee birde ben dısarı çıkıcam ve basıma bi olay gelmicek ben bütün günümü hastanede geçirdim haliyle annem ameliyattan çıkınca öglen dörtte kahvaltımı yapabildim hastanenin karsındaki kafeye gittim ve bişeyler yicem alıcaklarımı aldım parasını ödüyorum kasadaki adam bana onmilyon fazla verdi bende fazla para verdigini söyliyerek geri verdim adam okadar kişinin içinde bana sende bukadar güzel olma dedi bak kafamı karıstırdın demesin mi nese ben bozuntuya vermeden tabi yüzüm bu şekilde tesekkür ederim dedim ve masama oturup yemek yiyorum biri bana dik dik bakıyo(yalnız bişeyler yapmaktan nefret ettigimi sölemişimdir heralde kafeyede yalnız gittim)nese içimden nekadar salak oldugunu düsünüyorum ve biran önce yemek yiyip annemin odasına gitmek istiyorum nese kosar adımlarla hastaneye gittim annem birazda olsa narkozun etkisinden çıkmıstı sonra bir baktım kafede bana dik dik bakan çocuk odaya girdi yok artık dedim beni takip etmiş olamaz sonra anne biraz geç geldim işlerim vardı nasıl oldun dedi annesi benim daha tanısalı 3saat olan ama benim sevdigim tatlı bir teyzeydi sonra bana bakıp tebessüm etti nese bende tebessüm etti annesi aaaa siz tanısıyomusunuz dedi bende içimden yok kafede abaza gibi bana bakarken karsılaştık dedim sonrada baya bi kaynastık ee 12 saat birlikteydik vavvv sana ısındım galiba günlük baksanaaaa anlattıkça anlatasım geliyo evet bugünde hatta 10 dakka sonra öss sonuçları açıklanıyoooo biran önce ögrenmek istiyorum umarımm anneme güzel haber veririm bugününde onu mutlu etmek istiyorumm
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2008, 10:00 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen

142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
meryemi Nickli Üyeden Alıntı
canım günlüğün hayırlığı olsun, sevgiyle mutlulukla, en güzel gelişmelerle dolsun inşallah...

sen hala tamsın, eskiden olduğun gibisin bence, dolayısıyla sende geriye kalanlar gibi bir durum söz konusu olamaz, olmamalı... dökül buraya, at içindekilerii.. hiiiiiiiiiiiiiiç kimseciklerden çekinme... kendinden de tabi.. becerirsin kız sen..bırak içinde kabullenmekten korktukların çıksın dışarı, yüzleş onlarla, yeniden doğ.. tapataze.. 44 dusun

adımların, kararların tercihlerin ne olursa olsun.. başta ailen, arkadaşların ve bizler(kabul edersen bende ) yanındayız...

seni çok seviyor(um)uz..

sevgiler...
çokl tatlısın meryem tesekkür ederim senin gibi birini kabul etmez miyim hernekadar birimiz msn girdiginde digerinin işi çıksana ben sana çok ısındım hep yanımda olma(n)ız dilegiyle yorumlarınız tesekkür ederim sizin kadar pozitifler
Alt 12-07-2008, 11:44 AM   #14 (permalink)
hayalayaz
Guest

geçmiş olsuuuuuun..allah anneciğinin şifasını bir an önce hızlandırsın..abaza falan deme çocuğa, siz hınzır kızlar hem güzel oluyorsunuz..hemde kendinize bakılmasını sevmiyor/ musunuz acaba..neyse öyle güzel ve enerji dolu yazmışsınki öss sonuçları bile senin bu keyfini kaçırmak istemez..en güzel sonuçlarla gelir..inşallah amiiiin.. 96
Alt 12-07-2008, 11:47 AM   #15 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar cerencim..

anneciğine büyük geçmiş olsun..

dilerim kısa sürede toparlanır ve sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşamı hep birlikte yaşarsınız..

sevgiler..

Alt 12-07-2008, 02:06 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

cerencim anneciğine çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin.
Alt 12-07-2008, 02:44 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen

tesekkür ederim şifalarınız için annem iyi hatta yürümeye baslamıs annem osmanlı kadınıdır dedimya hayata kafa tutar hemen ayaklanmıs bide telefonu açmıs öss sonucun nasıl diyo tabi benimde yüzüm kızararak 330 dedim ama artık üzülmüyorum ben elimden geleni yaptım kendime yeteri kadar kızdım(shamanic abla bana bişeyler oluyo artık kendimi suçlamıyorum acaba suçluluk telkinini günde 15 saat dinledigim için mi )bu halime alışık deilim yani şimdi benim gerizekalı ceren 4sene çalış anadolu lisesinden mezun ol git 330 puan al demem gerekirdi ama dert etmiyorum herkes tercih yapmamdan yana mimarlık tutuyo ama ben tıptan vazgeçmicem cerrahlık benim bu hayattaki en büyük tutkum ve bunu basaramam için önümde hiçbir engel yok (tabi allahın izniyle) şimdi daha bilinçliyim daha bilerek hareket ediyorum artık öss mantıgını anladım en önemlisi tecrübem var zımba gibi hazırlanıcam en önemlisi ask hayatıma son veriyorum (benden slm söyleyin bütün asklarıma)anladım ki ikisi birarada yürümüyomus sonra 330 alıp oturursun meryem canım anlıcagın busene bir rakibin var ama ben sana rakip olabilir miyim sen beni pozitif enerjinle ezersin tatlım şimdide hazırlanıp hastaneye gidicem annecigimin yanına kuzumu çok özledim buarada sana alışmaya basladım sende farkında mısın ne hissediyosam yazıyorum çok rahatlatıcıymıs gerçekten
Alt 13-07-2008, 04:33 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen

yine yazasım geldi görüyomusun artık alışkanlık falan olur her yasadıgımı yazmaya baslarsam sasırmam dünden aslayayım günlükcüm annemin yanına gittim kuzum düzelmişti hemde baya iyi olmus okadar iyiydiki össden aldıgım puan için bana kızdı cerrahlık istiyodun hedeflerini düsürdün diye ama benim yapıcagım bişey yok belki tekrar hazırlanırım kafam çok karısık yaaaaaaa dusun ben hastaneye giderken anneme ve oda arkadaslarına meyve aldım öle gittim hastaneye gittim hemen anneme sımsıkı sarıldım sonra hepsi ameliyattan çıktıgı için onlara baya hizmet ettim annemde çok sasırdı evde pek iş yapmadıgım için bu benim kızım mı diye bakıyodu saskın saskın şaşkın sonra annemin oda arkadası (oglu bana abaza gibi ayy pardon hayal abla dik dik bakan kadın)aglamaya basladı nese sasırdık biz ne oldu diye bana sıkı sıkı sarıldı benimde içim bi kötü oldu eger kızım yasaydı senin yasında olacaktı dedi kızını kamyon gözü önünde ezmiş ve kızı 7 yasındaymıs daha bana fotograflarını gösterdi baya sohbet ettik sonrada bana seni kızım kadar sevdim oglumda güzel kıza hiç dayanamaz demesin mi oglunun her lafı geçtiginde bana bakıp imalı imalı gülümsüyo tabi annem bu durumdan rahatsız oyüzden hastaneye gelmemi pek istemiyo nese ablamla birlikte hastaneden çıktık ve kendimizi alışveriş yapmak için kızılaya attık ablamla ikimiz yanyana tam bir alışveriş canavarı oluyoruz bizi tutabilene ask olsun nese ben yürüyorum arkamdan biri can you help me diyip duruyo bir baktım yabancı bütün yabancılarda benden yardım ister ingilizceyi çok iyi bilmedigimi anlar gibi nese allahtan hazırlıktan biraz bişeyler hatırlıyorum bana odtüye nasıl gidebilecegini sordu yalnız allahtan bende ingilizceyi tam bilmiyorum bilmedigim halde kızın maceristanlı oldugunu odtüde görevli oldugumu kampuste kaldıgını ordaki herkesin ingilizce bildigi için sorun yasamadıgını ögrendim yani sohbet ettik kız benim ingilizceme kesin gülmüştür ablamda sasırdı sen bukadar konusabiliyo muydun diye bende dedim teori yok ama pratik var diye nese bir ton kıyafet aldık eve gelene kadar parmaklarım koptu ablam hem bekar hemde ögretmen oldugu için bütün yatırımını bana yapıyo yani anlıcagın güzel birgün geçirdim hayat benim için dolu dolu geçiyo hazirandan beri tatilde olan arkadasım bir gelse artık gitar çalışmalarına baslamam lazım 1senedir elime almadım ve unutmamısımdır umarım nese kendimden geriye fırsat buldukça yazıcam sana ilerde bu yazdıklarımı okurken nekadar degiştigimi anlıcam belkide buarada shamanic abla bu günlük yazılarını siliyo musun?
Alt 13-07-2008, 06:29 PM   #19 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sen ankaradaydında tatlım neden ankara buluşmasına geliyorum diye yazmadın bakim.. dusun
ankaralılar birbirinizi haberdar edin buluşmadan bak sonra bi daha gelmeyiz ona göre..
sonra ben duymadım... vay ben başlığı görmedim..
hayal ablam gelmiş haberim yoktu.. wave
atakan ı niye göremedim diye hayıflanmayın..
Alt 13-07-2008, 06:40 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

shamanic ablacım yaaa ben Ankaradan değilim ama Ankarada sık sık işimiz olur. toplantının olacağı gün benim kursum var dusun hadi o gün sizlerle tanışmak için kursa gitmeyiveririm ama bizimkiler beni ne tek başıma Ankaraya gönderirler ne de ben onlara bu konuda ısrar edebilirim.

Bookmarks