Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun off yoruldumyaa selam naber lean kerata günlük 00:00
beynim zongluyo kızılaydan geliyorum gene kalabalık dikmende idim offff beynim çınlıyor resmenn dügün vardı bu gün ordaydım bir az kurtlarımı dökdüm oyndadım felan dinlendim yarın salon var offf beynim fena arıyor ya :d işdede baya yoruldum her halde bi yarım saate mayısır uyurum bu gün için kısa bi özet yapmam gerekirse güzel fakat yorucu idi aynı zamanda mutlu idi
sosyallesdim bu gün bir az akrabalar felan filan baya eglendirici idi hayat malum calısmak zorundayız yorucu olsada
adı malum sahıs gitti tamam onu unuttum bak bi yakınım daha evlendi belki bende su an evli olabilirdim :P ama olmadı kader kader kader kader :'( vermedi onu bana ne diyelim o şimdi baskasıyla evleniyo allah mutlu etsin banane :'( ama hayallerim vardı gerçi batna bi gemi artık onlar düşünmüyorum sadece vardı diyorum onla beraber derin yerlere hapsettim o hayelleride :p dügünde herkez bana bakıp bakıp soruyo serkan seni ne zaman evlendrcez :O askerligi yedin geeldin hadi sende evlende dügününde göbek atalım felan :P gülerek sakasarak yakında felan filan diyip durdum ama
içim burukdu kalbim sızladı resmen ama kimseye bi şey belli etmedim en neseli bendim sanki benim dügünüm :P
bu arada günlük saçın dökülü harbiden senin :D
ya off bu arada :D bu telkinler benim beynimi zonglatmaya devam ediyo ama ilk defa su sesleride basımı arıtt hiç su seslerinde öyle sey yasamadım ama ilk defa oldu :P niye acep ne ise hadi pai pai günük bu arada dobi hasta lan :() isal olmus babam sagolsun köpege ne yedirdiyse cikolatamı vermiş nabmış isal olmus dobişim :( veteriner bi kankam var ona telefon ettim gel bi ialç veriyim dedi aldım onu suyuna kattm onu iciyo
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |