Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız seviyorum dostum olarak o kadar degil yw yanlıs anama abla sory aşk mesk yokk kim ask dedi yaww :s benim yeminim var aska ben onu dostum olarak seviyorum ask nerden cıkdı :S:S:S:S:S:S:S...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-07-2008, 03:59 AM   #251 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

seviyorum dostum olarak o kadar degil yw yanlıs anama abla sory aşk mesk yokk kim ask dedi yaww
:s
benim yeminim var aska
ben onu dostum olarak seviyorum
ask nerden cıkdı :S:S:S:S:S:S:S

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-07-2008, 04:03 AM   #252 (permalink)
hayalayaz
Guest

tamam ben yanlış anlamışım..ama ne oluyor böyle..kızın üzerine gidiyorsun..birbirinize kırldıysanız birkaç gün görüşmezsiniz , kimseye belli etmeden,ondan sonra sakince konuşursunuz, arkadaşlık sürer, ayıptır... sana yakışıyormu bu mesajları yazmak kol kırılır yen içinde kalır..sen biraz kendi öz eleştirini yap bakayım..eminim şirinede yapıyordur..ben şimdi yatıcam.artık bu minvalde mesaj yazmamanı rica ediyorum..iyi geceler saygılı sevgiler
Alt 11-07-2008, 12:20 AM   #253 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selamun hello günlük naber:D nabion lan kereta :D
yaa günlük allı ballı gitti :'/ sattım ehüüüüüüüü :d ne ise gidenin arkasında aglama gelecek olan ayakda kalmasın :D

bu gün güzel geçdi su anda o kadar mutluyumki sap sap sırıtıyıom simdi melodis kardesimizin dogum günü idi dün mutlu umutlu yıllar inş guzel yaslar gecirir önündeki hayatında simdi dün ben hem günlügüne hem icimden hem dısımdan dedimki lan 1 ay kaldı çeyrek asır demeye 1 ay sonra domm günümü kim hatırlar lam acaba dedim :d peder de gece yarısı odama geldi uyku tutmamıs nabiyon cindoruk bey dedi heçç baba aklıma bi şey geldide oylesine bakıyom bir az sıkkınım flean dedim ne oldu ogluşum dedi baba böle böle ya 1 ay var dogum günümüze kim hatırlar beni tek tük arkadasım var saten felan dedim ne ise :d o gece geçdi babam bu gün dükkana gelmedi dısarda işleri vardı aksama doru gelirim dedi hiç gelmedi benim işim uzadı dedi megersem bi sürpzii varmıs sen dükkanı kapat eve gel dedi :D anneme söylemiş tammmı simdi :d annem bana pasta yapmıs dogum günümü 1 ay önceden kutladık
happy birth day to you serkannn :D şoke oldum onları görünce baba yüregi kıyamamıs beni öyle üzgün görünce :d bana süfffer otesi bi cepp telefonu almıs :D markasını söylemeyim hava olmasın ama pahalı bişey hatta cep telefonu degil cep bilgisayarı :D işletim sistemli telefonlardan yani :D annemde manyakk ötesi bi kot pantolon ve kot ceket almıs 1 günde ne ara aldınız ne ara planladınız bu arada dflgsdgkldfmfsşdldsşffsadfs pardon :D boguluyodum cikolatalı pastaya dayanamamda bitiremedim daha onlar birer dilim yedi kalkdı hepsini ben yiyom :D ye ye bitmiyo annem kendi eliyle yapmıs kocamannnn :D guzel bi aksamdı ya bu gün inş kötü bi haber almam hani cok mutlu olursan bi sey olur derler ya
pederde dükkanda yok canımda sıkılıyodu öyle ya bu gün hayal ablamada pm ile konusurken dedim cok samimi bi arkadasım var dedimki dostum aksama doru işin yoksa ben öglen yemegi yemedi geç yiyim hatta hiç yemeyim 4 gibi geldi ufak bi mangal yakalım kanat felan ucuz orta miink bi şey yapalım dedim :D aksam üzeri arkadaslarla takıldık birazda güldük eglendik eve geldim evde güldüm eglendim wallaha cokkk cokkkk mutluyum bana fazla bile geliyo enerji ile taşdım doldum isteyen varsa enerji yollayabilirim çokkkk çokkk mutluyum çokkkkk pozitifiimmmmmmm :D:D

offf ben fena mutluyum bu gece yaa bu arada telefonum cok manyak otesi haa :D lalalalalla :D bagırmak geliyo içimden bana fazla geliyo falla bak isteyen varsa taze taze yollayım bu enerjiden :D hadi mujaksss öpdüm günlügüm :D cokkk mutluyum yeniden dogdum 1 ay sonrasına hazırlık oldu
Alt 12-07-2008, 12:12 AM   #254 (permalink)
Binbaşı

selammm sevgili günlügüm merhaba naber nasılsın ben bir az yorgunum farkındaysan bu gn siteye hiç girmedim bide yarın dügün var yaa pffff sadıçlık teklifi verdiler fakat yapamam ddim bize bu evi bulan uzakdan akrabamız hemde cok yakın kankam hem de komsumuz evleniyo :d göbecikler atcaz yarın rahatlıycaz kudurcaz bir az ne ise günlük yaa sey sey
benim aklıma dün geldi acaba anlatsammı anlatmasammı diye düsünüyorkenn annemilerin olayı oldu bu gune kısmet yaww ben sana dogum hikayemi annemler bana niye bu kadar düşkün anlattımmı anlatmadım galiba anlatıyım bak simdi
ya benim fazla sevenim olacakmıs yada baska sey ben ölümsüzmüyüm neyim sırayla anlatsam cok uzar birilerini anlatıyım
saatte 240 km hızla giderken bariyere girdik hiç bi şey olmadı takla dahi atmadık araba yolda döndü döndü bi sag bariyer bi sol bariyer durdu bende bi şey yok 320 km hızla deneme sürüsü yaparken [[ 1994 model bmw m3]] lastik patladı takla atmakdan zor kurtuldum bi sag bi sol bi sag bi sol direksiyonu zapdetmekde zorluk cekdim snunda yawasldım ve durdum elektirik carpdı otobüs içindeki yolcularla carpdı 4 kattan düşdüm :d bende neler var neler ama hala yasıyorm hiçde bi sakatlıgım yk asıl olan ne biliyonmu günlük ben varya bennn
he ben ben ölü dogdum :S:S:S:S:S harbi diyorum bakk simdi benim annemin bi hastalıgı varmıs doktor 2 sene ömrün var yaşamak istiyosan hemen cocuk dogur demiş :s ne ise hamile kalmıs ama ben düşmüşüm annem temizlik manyagıdır durmadan her yeri temizler simdi bana 8 aylık hamile evde bi yerleri siliyomus merdivenle yere düşmüş kanaması baslamıs hemen hastaneye yetişdirmişler ben dogarken daha dorusu annemi kurtarmak icin beni acilen sezeryanla almıslar ve dogarken ben bi damarım zedelenmiş benim cocuklukdan cocukluk felcim var sag koldaa yani felc

[[ sahte rapor daha gecen gün sag kolumla 350 kiloluk getrag sanzumanı kaldırdım bi şeyi yok }}
ne ise o ara kalbim durmus :S baya bi atmamıs kalbim annemi kurtarmıslar hemen beni yogun bakıma almıslar cocuk doktor gelmiş dıs kapı hastanesinde cocuk doktorları kalp cerrahları dahil bütün profosr uzman doktorlar basıma toplanmıslar ben tamı tamına 26 gün yogun bakımda kalmısım anneme vermemişler sonunda yaşam mucadelesini kazanan ben olmusum demekki hayatı seviyormusum ben bunu anlattım sana harbiden diyom bak lazer taracıgım bozuk olmasaydı doktorun raporunu gösterirdim annem hatıra olsun diye göbek bagımı koluma takdıkları bebek bandını felan hepsini sandıkda saklıyo ara sıra okuyorum o raporu ben ölü dogmusum sonradan canlanmısım ya inanamıyorum gercekden enteresan öldürmeyen allah öldürmüyo :D
bide diyom ölecem ölecem he he ölecem hadi atarın varsa öl lan :D gett ben ölü dogdum saten ölmek iyi bi şey olsa ölürdüm ben yasyacam ama sizle yasıycam hayatım degisdi ailesi iqi varsınız bu arada :d kollarım arıyor yaa offf pc oyunlarına daldım gene amerikan güreşi oynıom kafaya takdım bu oyunu oyna babma oyna :D golberg le rekora gidiyom :P ne ise :d görüsürüz günlük hadi bayy
iyiki hayatım degisdi ailesiyle tanısdım cankam iyiki varsın sende su an saan sarılıyorum :o yanımda olsan kske özledim seni
ne ise hadi bababayyy

siii günlüükkkk bi ilaç cıkmıs duydunmu :d bos ver sonra anlatırım :D

bu arada saçın dökülüyo laynn :D ahuahuauhauha :D yok yok saka sadece senin anlın geniş :D
Alt 13-07-2008, 12:06 AM   #255 (permalink)
Binbaşı

off yoruldumyaa selam naber lean kerata günlük 00:00
beynim zongluyo kızılaydan geliyorum gene kalabalık dikmende idim offff beynim çınlıyor resmenn dügün vardı bu gün ordaydım bir az kurtlarımı dökdüm oyndadım felan dinlendim yarın salon var offf beynim fena arıyor ya :d işdede baya yoruldum her halde bi yarım saate mayısır uyurum bu gün için kısa bi özet yapmam gerekirse güzel fakat yorucu idi aynı zamanda mutlu idi
sosyallesdim bu gün bir az akrabalar felan filan baya eglendirici idi hayat malum calısmak zorundayız yorucu olsada
adı malum sahıs gitti tamam onu unuttum bak bi yakınım daha evlendi belki bende su an evli olabilirdim :P ama olmadı kader kader kader kader :'( vermedi onu bana ne diyelim o şimdi baskasıyla evleniyo allah mutlu etsin banane :'( ama hayallerim vardı gerçi batna bi gemi artık onlar düşünmüyorum sadece vardı diyorum onla beraber derin yerlere hapsettim o hayelleride :p dügünde herkez bana bakıp bakıp soruyo serkan seni ne zaman evlendrcez :O askerligi yedin geeldin hadi sende evlende dügününde göbek atalım felan :P gülerek sakasarak yakında felan filan diyip durdum ama
içim burukdu kalbim sızladı resmen ama kimseye bi şey belli etmedim en neseli bendim sanki benim dügünüm :P

bu arada günlük saçın dökülü harbiden senin :D
ya off bu arada :D bu telkinler benim beynimi zonglatmaya devam ediyo ama ilk defa su sesleride basımı arıtt hiç su seslerinde öyle sey yasamadım ama ilk defa oldu :P niye acep ne ise hadi pai pai günük bu arada dobi hasta lan :() isal olmus babam sagolsun köpege ne yedirdiyse cikolatamı vermiş nabmış isal olmus dobişim :( veteriner bi kankam var ona telefon ettim gel bi ialç veriyim dedi aldım onu suyuna kattm onu iciyo
Alt 13-07-2008, 07:07 AM   #256 (permalink)
Mustang
Guest

Ay sbredemedi sana yine yazdım bu kadar çok cevap veren varken birde ben kızmayım demiştim ama.Sen kaç yaşındasınki evlilik deyip tutruyorsun hayatını yoluna koy kendinden emin ol ve enson evliliği düşün .Serkan evlilik oyun değil siz gençler evliliğiya bir kaçış yada bir oyun olsun bitanede benim olsun mantığı ile görüyorsunuz bu yüzdende evlenip bir iki yıl içinde boşanıyorsunuz .Yarınlık değil ömürlük olmayacaksa lütfen evlenmeyin veya evlenirseniz çocuk yapmayın da olan çocuklara olmasın.Sen öncelikle kendini bir düzelt sonra biraz durul ve dünyaya bak ozaman verdiğin karar doğru olur yoksa kendinin ve evlendiğin kişinin hayatınıda mahverdersin artı birde mahsum bir canada eziyet etmiş olursun .Hayatın her döneminde evlene bilirsin ama hiç bir zaman bu kadar özgür olmazsın özgürlüğün tadını çıkar.
Alt 13-07-2008, 11:34 PM   #257 (permalink)
Binbaşı

ben gerçekden insan üstü bi yaratıgım .( ne yapsam ne etsem hiç kimseye bi türlü kendimi sevdiremiyorumm ama ben bi insana deger verdigim zaman canımdan daha cok seviyorum onu ne yapayım kader bu insanlar beni sevmiyoo bu dunyada hep seven ben oldum acı cekende olsun sevmek acı cekmekse idamsa razıyım ona :((
dün caribbean kardesimlew özelden bi kaç bi şey yazısdık toplantıya gelmeyi dusunmuyorum asrında cünkü beni sevmeyen insanlar var ben onları seviyorum fakat onlar beni sevmiyo smdi o toplantıya gelip onların huzurunu bozmak istemiyorum felan demişdim oda yok be sana öle geliyo demişdi ama artık bundan eminim gerçekden ne yapsam ne etsem sevdiremedim kimseye kendimni :/ reelde oldugu kadar sanaldada beni seven insanlar yok denecek kadar az var ama :( hayal abla az evel özelden yazdıgı sözler bir az agır geldi bana gitmemi istiyo gibiydi sanki burdan birisiyle dostum cankam olarak cok sevmişdim bana acıkca defol dedi suratıma karsı ufak bi sorundan küsdü bana durduk yere ve siteye gelmeyecegini söyledi bende anlamadım dedigini bu guzel ortamdan benim yüzümden mahrum kalacaksan söle girmem felan demek istedim ama olmadı gır lafları gene ben yedim hayal abla dedigi laf ugrascak daha öneml, daha iyi üyeleri olduunu söyledi :(( acıkcası benim yazdıgım seylerden etkilenen kişiler varmıs ben diger uyelere diger insanlara cünkü artık eminim insan degilim ben zararım varmış :( bos ver hayal abla siz mutlu olun
anlasılan istenmiyorum :( dedimya kaderim bu hep ben sevdim ama niyeyse hiç kimse sevmedi beni sitede bile ilk geldigim günden beri ne yaptım ne ettim sucum günahım ne bilmiyorum ama beni sevmeyen kişiler var :((( sucum günahım ne sadece onu bilsem :((( tek sucum acılı olmak terk edilmiş olmak siz diyorsunuz mutlu ol olamıyorsun olmazsan bi daha sana saygı duymam ablam demem felan sen mutsuzlugu seviyorsan bizi ilgilendirmez

ama kolay degil ben uzun zaman esrar kullandım rı denedim 3 kere karım dedigim insandan ayrıldım kendimi toplamam kolay olmayacak elvette :(((

ne yaptım ne ettim bi türlü kendimi sevdirmeyi beceremedim :(( tek sucum bu
anlasılan istenmiyorum hayal ablada diyorya senin yorumların yüzündne sitede kaç kişi kendini kötü hissetti :( buy guzel ortam bu daim ortam mutlu olan insanlara ayitmiş :( bana yer yokmuş :(( deger veriyorum hepinize ailem gibi benimsedim sdece bunu bilin bazılarınız beni her ne kadar sevmesede :'((((
istemiyorsanız acıkca söyleseydiniz daha iyi olurdu böyle yapmanız gerçekden fena koydu ve çökertti beni :(

sadece kader diyorummm :(( bu guzel ortamdan artık mahrumum yoqum :(
Alt 14-07-2008, 01:09 AM   #258 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bunları yazmışsın ama sana yazacağım cevabıda merak ettiğin için buradasın, şimdi arkadaşlar ne yazdığımı merak edecekler..tamam

ama artık şikayet edenler..çoğaldı..
ankara yoplantısınada..ben gelmesinde ısrar ettiğim zaman ..hayal abla toplantıyı dertlerimizden uzaklaşmak için yapıyoruz..lütfen ısrar etme dediler..ben yine kendisi üzülmesin diye sesimi çıkarmadım..caribbean'ada serkan şakalarınızı kaldıracak psikolojide değil yapmayın ablam dedim..

uzun lafın kısası..serkana, tam bu sözlerle değil ama, DELİKANLI ADAMSIN KİMSEYE DAYANMADAN KENDİ AYAKLARIN ÜZERİNDE DUR DEDİM..ACILARIN ÇOCUĞU MODUNDAN ÇIK DEDİM...hepinize saygılı sevgiler...
Evet Ankara buluşmasına gelmesini istemeyenlerden biri de benim.Bunu Hayal ablaya söyleyen ''ısrar etme Hayal abla keyifli gün geçirmek için toplantı yapıyoruz,kimsenin bigciyi dinleyecek vakti ve sabrı yok mümkünse gelirim gelemem mesajlarına cevap verme günümüz zehir olmasın'' diyen de benim.Hiç birimiz bu sitede demagoji yaparak bir yerlere gelmedik.Derdimizi paylaştık derman bulduk,sevincimizi paylaştık ortak olduk.Ama devamlı dert ve sıkıntı dinlemek,gerekli gereksiz mesajlar görmek çoğumuz gibi beni de çok zaman çileden çıkarttı.Ben bu günlüğe girmiyordum mesajların akışını artık ezberlediğim için.Bir arkadaşımın uyarısı üzerine girip baktım.Bundan sonra da girmeyi düşünmüyorum yazılacak acıtasyon dolu mesajları az çok tahmin ettiğim için.

Yanlız şunu söylemeden geçemem.Hayal ablanın bugüne kadar gösterdiği derin sabrı ve hala bahsi geçen kişi hakkında en ufak olumsuz bir söz söylememesini alkışlıyorum.Ama ne yazık ki hepimiz onun kadar sabır ve şefkat dolu değiliz.Sonuç ne olursa olsun fikrim sabittir.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 01:49 AM   #259 (permalink)
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

Arkadaşlar ve serkan da okuyorsa ,tüm arkadaşlar için, okadar yazılacak söylenecek şey var ki..Biz hepimiz buraya güllük gülistanlık bir hayattan gelmedik..Arkadaşlarımız herkes biliyor hepimiz ilk geldiğimiz gunlerde yazdıklarımız nelrdi..Nasıl içimizi döktük ve neler ama neler yaşadık,belki hala bazen düşüşler yaşıyoruz..Bilmiyorum okuyormusn serkan ama ben de bazı arkadaşlar gibi senin yazdıkalrına şimdiye kadar yorum yapmamış olanlardanım..Ah sen hepimizin bu siteye üye oldugumzda yazdıklarımızı yaşadıklarımızı bir bilebilseydin..Sanıyormusun ki senden çok daha farklı şeyler yaşadık veya sanıyormsun ki hala bazı şeyler yaşamıyoruz güllük gülistanlıkyaşıyoruz ve sanıyormsun ki seninle birebir aynı olayları değil belki ama aynı hatta belki de cok ağır travmalar yaşamadık..Hayal Ablamın ve güzel arkadaşlarımın yüzü burada,onlar ve Allah şahit zaten.Az mı destek oldular,az mı bize yaslanacak omuz oldular ,az mı gözyaşlarımızla ıslattık onları...Ama kaçırdığın ve şu an göremediğin nokta ne arkadaşım biliyormsun "Sen kendin değişmeyi gerçekten istiyormusun???Bunu kalbinden istiyormusn sen" Bana bunu "Evet istiyorum tüm kalbimle vedeğişme kiçin ne gerekirse yaparım" Diyebilecekmisin..İşte biz burad ahayal ablamın da dediği gibi değişmek için varız,biz bunu yapmak zorundaydık..biz dibe vurmuşken tek yön vardı o da yukarı çıkmak Serkan ..Sen sanıyormusun ki arkadaşım r etmenin çok ama çok kolay oldugunu sadece dusunen sendin..Şimdi bu konulara girip kimseyi üzmeyelim tamammı,ne kendimizi ne arkadaşlarımızı..çünkü artık geri dönülemeyecek bir değişim yolundayız ve olmak da zorundayız..Hepimiz burada değişim için varız.Evet biliyorum zor kolay değil..Evet biliyorum herşeyi aynılarını hepimiz herkes yasadı..Evet biliyorum zor değil mi bazı yaşananları hazmetmek cok iyi biliyorum hepsini nasıl duygular olduklarını...Hazmedememenin nasıl bir duygu oldugunu.
Ama şu an goruyorum ki sen bu değişimi bilnçaltından istemiyorsun çunku gercekten isteseydin kendini değiştirmek için çaba sarfederdin ne kadar acı da olsa..ne kadar hazmedemesen de bazı şeyleri yaşadıklarını..Kolay mıydı bizim için yaşadıklarımızı hazmetmek arkadaşım..şimdi biz çabalıyoruz çırpınıyoruz kenidimiz için yarınımızın guzelolması için ..Şimdi artık sakinleş ..önce bir sakin ve sağduyulu konuma gelmek zorundasın..Sakinleştikten sonra hayatının geri kalanını acıların cocugu olarak devamlı kendini acı cekmeye mahkum etmiş olarak mı yoksa guzel v emutlu mu gecirmek istiyorsun..Bu cevabı ancak sakinken ve şu andaki ruh halinde değilken verebileceksin yoksa doğru cevabı goremezsin..Sen bu değişimi istiyorsan o değişime kendini adayacaksın başka yolu yok.ve o değişim doğrusltusunda yeni sen nasıl olmak istiyorsan oyle davranıp,oyle dusunup,oyle yazacaksın..Başka turlu değişemeyiz..Olmuyor denedik bunu başka yolu yok..Göreceksin doğruyu eğer gercekten sağduyulu ve sakin olmayı başarabilirsen ..(Bu arada -ceksin -caksın lı sozlerim yanlış anlaşılmasın bunlar emir değil bunları karşımda konuşuyor ve tavsiy everiyormusum gibi yazdım..)

Değişimi istemeyi öğren.Gerçekten benliğinle iste.Ve kendini bu değişime ada.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 02:19 AM   #260 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point

rahatsız olan bigcinn günlüğüne girmez...günlük insanların içini döktüğü yer sanıyordum ben ..sürekli umutsuz şeylerde yazabilir insan... kimseyi enterese etmez bu durum..yorum yapmak zorundada değil kimse...
serkan abi;bilmiyorum beni dinlermisin ama telkinlerden başka müzik dinleme...yok titanic yok arabeks bunlara ara ver...benim pc'de 2500 tane şarkı vardı...telkinlere başladığımda hepsini sildim:=) şarkıları dinlerken derinlere giriyosan bunu yap...bye...sadece telkin...
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks