serkancım bak seni kimse sevmio die bişi yok.. böyle söylersen buradaki bi çok kişinin hakkını yemiş olursun... sana çok emek veren ve kendi ailesi gibi ilgilenen seven insanlarla dolu burası.. hangi üyeye böyle davranıldı ki bi düşün... ama sen azcık nankörlük ediosun galba böyle diyerek.. yapma böyle... seni seven çok fakat olumsuz olmana geriliolar o kadar.. o da seni gerçekten önemsedikleri için... önemsiz biri olsaydın kimse ilgilenmezdi.. yazdıklarını görmezden gelirdi...
burada hemen hemen hiç kimse bu konularda çok da uzman değil(bazı üyeleri tenzih ediyorum) ama sana var güçleriyle yardım ediyolar.. bunun kıymetini bil ve böyle şeyler söyleyip de kendini daha çok hüzne boğma, ters telkinler verip kötü görüyorsun.. ben şahsım adına bu kadar yardımsever insanlar olabileceğine şaşıyorum.. insanlara inancım arttı vallaha.. gerçekten de iyi niyetli insanların toplandığı eşsiz bi yer burası.. keşke herkesle tanışıp arkadaş olabilsem hepsiyle...
hepsi tek tek çok değerli insanlar.. (yazılarını yorumlarını okuduklarım tabi.. haksızlık etmek istemem herkes deyip
)
hekese bool bol sevgi gönderiyorum... yüreğimden geldi... gerçek duygularla...
iyi ki birlikteyiz.....