Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili alen günlük insanların içini döktüğü yer evet haklısın.. ancak buradaki amaç, günlüğümüze yazdıklarımızı kendimize saklamak değil, kişisel gelişim yolunda fikirler almak, göremediğimiz çıkış yollarını görmemizi sağlamaktır.. kimse okumasın istiyorsak ve değişime açık değilsek zaten burada olmanın ve yazmanın bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-07-2008, 02:56 AM   #261 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

sevgili alen
günlük insanların içini döktüğü yer evet haklısın.. ancak buradaki amaç, günlüğümüze yazdıklarımızı kendimize saklamak değil, kişisel gelişim yolunda fikirler almak, göremediğimiz çıkış yollarını görmemizi sağlamaktır..
kimse okumasın istiyorsak ve değişime açık değilsek zaten burada olmanın ve yazmanın bir anlamı yok.. bir ajanda da kullanabiliriz bunun için..
burası kafamıza göre takılabileceğimiz basit bir chat sitesi değil..
herbirimiz değiştirmek istediğimiz bir takım olumsuzluklarımız için buradayız.. üyelerin değişimlerini okudukça, paylaştıkça güç alıyoruz ve değişim yolunda daha bir umutla ilerliyoruz..
serkan'ın günlüğünü baştan itibaren okursan, değişmesi kendini yalnız hissetmemesi, ona güç vermek, destek olmak adına yazılanlarıda görmüş olursun.. ama kendisi inatla değişmemekte, iyileşmemekte ısrarlı..
kendisine zarar verirken, forumun misyonunu da olumsuz etkilemekte..
bir düşün.. sorunlardan bunalmış ,kurtulma yönünde çözüm arayışında olan yeni bir üye gelse ve direk serkan'ın günlüğünden başlasa okumaya.. ne düşünür?? nasıl motive olabilir?? yapacağı şey ekranı kapatıp mutsuz içselliğine dönmek olacaktır..
onuda geçtim.. yardımcı olmak isteyipte olamamak çok kötü bir his.. yardımcı olamamak değil buradaki durum.. yardımların inatla ısrarla geri çevrilmesidir..
nasıl ki biraz mutsuz ya da hüzünlü başladığımız bir günde okuduğumuz güzel şeylerle pozitif etkileniyorsak, olumsuz paylaşımlardan da negatif etkileniyoruz.. biz demiyoruz ki herkes laylaylom yazsın.. tabi ki mutluluklarımızı paylaşırken hüzünlerimizi de paylaşacağız.. ama bize uzanan yardım ellerini görmezden gelerek değil, onları sıkıca tutup pozitifliğe doğru ilerlemek adına yapacağız bunu..
bizler iyi gün dostu değiliz.. böyle bir izlenim oluşmasın.. aman üzücü şeyler okumayalımda üzülmeyelim de demiyoruz..
arkadaşlar paylaşalım, paylaştıkça hüzünlerimizden, mutsuzluklarımızdan arınalım, birbirimize ışık olalım diyoruz..
hiçkimse sen çok mutsuzsun buradan git demiyor ki... mutlu ol diyor.. mutlu olman için yanındayız, sana sonuna kadar destek veririz diyor.. herkes kendince fikirlerini belirtiyor..yapıcı olmaya çalışıyor, yıkıcı değil..
e ama bu çabalarda görülsün yani..
mutsuzluğa koşullanmış, mutluluğu bulmak adına çabaladığımız bu süreçte birlik olmaktır yapmamız gereken..
umarım anlatabilmişimdir..
saygılı sevgiler

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
rahatsız olan bigcinn günlüğüne girmez...günlük insanların içini döktüğü yer sanıyordum ben ..sürekli umutsuz şeylerde yazabilir insan... kimseyi enterese etmez bu durum..yorum yapmak zorundada değil kimse...
serkan abi;bilmiyorum beni dinlermisin ama telkinlerden başka müzik dinleme...yok titanic yok arabeks bunlara ara ver...benim pc'de 2500 tane şarkı vardı...telkinlere başladığımda hepsini sildim:=) şarkıları dinlerken derinlere giriyosan bunu yap...bye...sadece telkin...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 14-07-2008, 03:25 AM   #262 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point

günlüğün amacını ve nasıl kullanılması gerektiğini biraz daha anladım...teşekkürler sanemce...

serkan abi;gülersen tüm dünya seninle güler,ağlarsan tek başına ağlarsın... senle ağlamam ama yanındayım...

ben seni az çok anlıyorum desem???? ,özü itibariyle herkes gibi iyi bir insan olduğunu biliyorum...bu kadar yazabiliyorum...bye...
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 03:32 AM   #263 (permalink)
MagNetiC
Guest

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
sevgili alen
günlük insanların içini döktüğü yer evet haklısın.. ancak buradaki amaç, günlüğümüze yazdıklarımızı kendimize saklamak değil, kişisel gelişim yolunda fikirler almak, göremediğimiz çıkış yollarını görmemizi sağlamaktır..
kimse okumasın istiyorsak ve değişime açık değilsek zaten burada olmanın ve yazmanın bir anlamı yok.. bir ajanda da kullanabiliriz bunun için..
burası kafamıza göre takılabileceğimiz basit bir chat sitesi değil..
herbirimiz değiştirmek istediğimiz bir takım olumsuzluklarımız için buradayız.. üyelerin değişimlerini okudukça, paylaştıkça güç alıyoruz ve değişim yolunda daha bir umutla ilerliyoruz..
serkan'ın günlüğünü baştan itibaren okursan, değişmesi kendini yalnız hissetmemesi, ona güç vermek, destek olmak adına yazılanlarıda görmüş olursun.. ama kendisi inatla değişmemekte, iyileşmemekte ısrarlı..
kendisine zarar verirken, forumun misyonunu da olumsuz etkilemekte..
bir düşün.. sorunlardan bunalmış ,kurtulma yönünde çözüm arayışında olan yeni bir üye gelse ve direk serkan'ın günlüğünden başlasa okumaya.. ne düşünür?? nasıl motive olabilir?? yapacağı şey ekranı kapatıp mutsuz içselliğine dönmek olacaktır..
onuda geçtim.. yardımcı olmak isteyipte olamamak çok kötü bir his.. yardımcı olamamak değil buradaki durum.. yardımların inatla ısrarla geri çevrilmesidir..
nasıl ki biraz mutsuz ya da hüzünlü başladığımız bir günde okuduğumuz güzel şeylerle pozitif etkileniyorsak, olumsuz paylaşımlardan da negatif etkileniyoruz.. biz demiyoruz ki herkes laylaylom yazsın.. tabi ki mutluluklarımızı paylaşırken hüzünlerimizi de paylaşacağız.. ama bize uzanan yardım ellerini görmezden gelerek değil, onları sıkıca tutup pozitifliğe doğru ilerlemek adına yapacağız bunu..
bizler iyi gün dostu değiliz.. böyle bir izlenim oluşmasın.. aman üzücü şeyler okumayalımda üzülmeyelim de demiyoruz..
arkadaşlar paylaşalım, paylaştıkça hüzünlerimizden, mutsuzluklarımızdan arınalım, birbirimize ışık olalım diyoruz..
hiçkimse sen çok mutsuzsun buradan git demiyor ki... mutlu ol diyor.. mutlu olman için yanındayız, sana sonuna kadar destek veririz diyor.. herkes kendince fikirlerini belirtiyor..yapıcı olmaya çalışıyor, yıkıcı değil..
e ama bu çabalarda görülsün yani..
mutsuzluğa koşullanmış, mutluluğu bulmak adına çabaladığımız bu süreçte birlik olmaktır yapmamız gereken..
umarım anlatabilmişimdir..
saygılı sevgiler

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
rahatsız olan bigcinn günlüğüne girmez...günlük insanların içini döktüğü yer sanıyordum ben ..sürekli umutsuz şeylerde yazabilir insan... kimseyi enterese etmez bu durum..yorum yapmak zorundada değil kimse...
serkan abi;bilmiyorum beni dinlermisin ama telkinlerden başka müzik dinleme...yok titanic yok arabeks bunlara ara ver...benim pc'de 2500 tane şarkı vardı...telkinlere başladığımda hepsini sildim:=) şarkıları dinlerken derinlere giriyosan bunu yap...bye...sadece telkin...
sanemce yazdıklarının her noktasına aynen katılıyorum.. çok güzel yazmışsın.. e zaten o kadar kitap okuyan kendini sürekli geliştirmek için uğraşan birinden daha sıradan bi cvb beklenemezdi..
seni ayakta alkışlıyorum.. ifaden mükemmel..
Alt 14-07-2008, 04:11 AM   #264 (permalink)
MagNetiC
Guest

serkancım bak seni kimse sevmio die bişi yok.. böyle söylersen buradaki bi çok kişinin hakkını yemiş olursun... sana çok emek veren ve kendi ailesi gibi ilgilenen seven insanlarla dolu burası.. hangi üyeye böyle davranıldı ki bi düşün... ama sen azcık nankörlük ediosun galba böyle diyerek.. yapma böyle... seni seven çok fakat olumsuz olmana geriliolar o kadar.. o da seni gerçekten önemsedikleri için... önemsiz biri olsaydın kimse ilgilenmezdi.. yazdıklarını görmezden gelirdi...
burada hemen hemen hiç kimse bu konularda çok da uzman değil(bazı üyeleri tenzih ediyorum) ama sana var güçleriyle yardım ediyolar.. bunun kıymetini bil ve böyle şeyler söyleyip de kendini daha çok hüzne boğma, ters telkinler verip kötü görüyorsun.. ben şahsım adına bu kadar yardımsever insanlar olabileceğine şaşıyorum.. insanlara inancım arttı vallaha.. gerçekten de iyi niyetli insanların toplandığı eşsiz bi yer burası.. keşke herkesle tanışıp arkadaş olabilsem hepsiyle...
hepsi tek tek çok değerli insanlar.. (yazılarını yorumlarını okuduklarım tabi.. haksızlık etmek istemem herkes deyip )
hekese bool bol sevgi gönderiyorum... yüreğimden geldi... gerçek duygularla...
iyi ki birlikteyiz.....

Alt 14-07-2008, 12:20 PM   #265 (permalink)
Akulina
Guest

Açıkçası Serkan'ın günlüğünü bende okumuyordum artık,ama bugün günlükleri tek tek geziyordum bir bakıyım hani dedim,baktım hiçbirşey değişmemiş...Yazmayım diyorum ama valla dayanamayacağım:)
Serkan sen sana burada değer veren,senin için üzülen insanlara bu şekildemi "Teşekkür" ediyorsun,Acemi Şirineye,Hayal ablaya...Burada sana yardım etmek için o kadar uğraşıldıki...Defalarca birçok kişi sana elini uzattı,yol gösterdi...Sen ne yaptın?
O ellerden ne kadar tutabildin?
Bizler burada hepimiz ciddi yollar katettik...Ama uğraşarak,çabalayarak,en önemliside değişmeyi isteyerek...İçimizde çok büyük bir değişim azmi var ve bu azimle telkinleri dinliyoruz,çalışmalar yapıyoruz,olumlamalar yapıyoruz ve en önemliside hayatımıza,yaşamımıza şükrediyoruz...Hayatımızda geçen her saniye için...
Bende çok büyük bunalımlar atlattım,ölümü sürekli düşünmenin istemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim...Ama birgün düşündüm bu nereye kadar,ya öleceğim yada yaşayacağım,ve ben yaşamayı tercih ettim...Ama yaşıyorsam adam gibi yaşamalıyım dedim ve şimdi geldiğim nokta benim için mucize sayılır:)Mucize diye birşey yokmuş onu anladım...
Sen bu sitede insanlar beni sevmiyor fln demişsin,burada kimse kimseyi sevmiyor değil,sadece insanlar senin yaptığın demogojilerden bıktılar...Konuştular,anlattılar ama bir yere kadar...
Hayal ablam sadece burada sanamı kızdı?
Hepimize yeri geliyor kızıyor,ama biliyoruzki bizim iyiliğimiz için söylüyor...O kadar olumlu,huzurlu bir enerjisi varki...O kadar çaba harcıyorki,iyi olman için valla mesajını görünce tepem attı resmen...
Hayal abla,sahamanic,annem Mustang ve Acemi Şirine ve ismini sayamadığım arkadaşlar senin için ciddi çok uğraştılar...Bu uğraşlarının sonucunda hiçbirşeyin değişmediğini görmek onları ne kadar üzdüğünü düşündünmü hiç?
Hep sen üzüldün demi?
"Hiçkimse seni sevmiyor" şeklinde olaya bakmak daha çok işine geldi belkide...
Bundan sonra git yada kal...Bu senin hayatın...Efendisi olacakta sensin,kölesi olacakta...
Düzelmeye niyetin olursa,iyi bir yaşamı seçmek istersen gene herkes burada sana destek olur,hatta olmayan senin tabirin ile seni sevmeyen insanlar bile senin yanında olur,sana destek olurlar...
Herşey senin elinde...
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin...Bu şekilde insanları suçlayarak,kırarak sevgi olmaz,seviyorum denmez...

Alt 14-07-2008, 12:38 PM   #266 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

[b]Bir günlük de olsa sadece kendini düşünün ve sadece kendinin için yaşa!..

Bir günlük de olsa gülümse ve herşeyi bir kenara bırak; Sadece sevgiyi, dostluğu, mutluluğun güzelliğini düşün ve tut içinde....

Bir günlük de olsa unut bütün acılarını, kederlerini üzüntülerini;
Sabah uyanda aynada ilk kendine gülümse.Hayata daha bir umutla sarılacaksın. Gülümse çünkü gülümsediğinde hayata daha olumlu gözlerle bakmasını ögreneceksin.
Hayata hangi gözle bakarsan öyle görürsün!..

Bir günlük de olsa hayallerininle yaşa.

O vakit dünyanın daha renkli, yaşamın daha zevkli, yaşanılır ve güzel olduğunu hissedeceksin

Unutma ki, umut en umutsuz, karanlık gecelerde bile ışığını esirgemez bizden.

En zor anlarınında bile yitirme ümidini!...

Çünkü umut etmek yaşanmış bir hayatın ardında yaşamaya yeniden tutunmaktır.

Çünkü umut etmek çekilen acıların, çilelerin ardında yeni ve güzel bir günün doğacağı inanmaktır!...

İnsanın elindeki en büyük sermayedir umut. Umutsuz yaşanmaz, umutsuz hayal bile kurulmaz.

Mumların Öyküsü!..

“”Dört tane mum usul usul yanıyordu...
Ortalık o kadar sessizdiki, mumların konuşmalarını duyabiliyordunuz...
Birinci mum dediki:
''Ben BARIŞ'ım.!
Ama kimse benim yanmama yardımcı olmuyor.Sanırım yakında söneceğim.''
Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü.
İkinci mum:
''Ben VEFA'yım.!
Ne yazıkki artık vazgeçilmez değilim.Onun için,bundan sonra yanıp durmamın bir anlamı kalmadı.''
Sözlerini tamamladığında esen hafif bir rüzgar onu tamamen söndürdü...
Sırası geldiğinde üçüncü mum, hüzünlü bir sesle dediki:
r''Ben SEVGİ'yim !
Yanacak gücüm kalmadı. İnsanlar beni unuttu,değerimi anlamıyorlar. En yakınlarını sevmeyi bile unuttular.''
Vefa'da daha fazla beklemeden sönüp gitti...
Ansızın..!
Odaya bir çocuk girdi ve üç mumunda yanmadığını gördü.
''Neden yanmıyorsunuz? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyor muydu?'' dedi.
Ve ardından ağlamaya başladı...
O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı:
''Korkma, ben yandığım sürece öteki mumlarıda yeniden yakabiliriz, ben UMUT'um!''

Çocuk parlayan gözleriyle UMUT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı...

Güneşli Güzel Günlere İnan......

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2008, 02:14 AM   #267 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

yazıgı yazdıgım andan irtibaren girmeyecem ddim girmedim ! sadece saolsun shamnic ablamla özelde bi şeyler yasıdık daha dorusu onlarda bi şeyler :p sadece onlara cevap vermek icin mailime gelen linkden yanıtı yazıp cıkıyodum
cünkü grurum kırıldı istenmeyen evlat muhamelesi gördüm resmen simdi bi şey daha okudum shamnic abla gelcek demiş toplantıya :op ceren gelmiyo demiş ablam tekrar yanıtlamıs belli degil
size soruyorum o şahısın aramızda yok ! denilen yere girecek kadar onursuzunuz varmı aranızda ?
işte resmen suratıma karsı bunu dediniz ve özelden bunları yazışmısınız bana diyosunuzki simdi
dergişmeyi istemedin
cokmu hosuma gidiyo her gece aglamak ? ben o gece bunları yazdıkldan sonra ne yaptım yada ne yapmaya calısdımda beceremedim biliyomusunuz peqi ?_ oo nğye burası mutlu insanların formu ben bu rahatsızlıgı bozuyorum ne haddime mutsuz olmam tipsiz olmam her yerde basımı arıtdıgı gibi burdada canımı yaktı ben szi seviyorum gerçi siz sevmekle sevmemek arasındasınız ama ben sizi ailem gibi benimsedim istenmesemde .
telkinleri dinle sunu yap bunu yap yaa gozunuzu seviyim ya bide söyle gözlerinizi kapatın kendinizin yerine koyun ve foruma ilk girdigim ilk günle son günlerimi karsılasdırın farkı anlıycaksınız
ama söylediginiz laflar canımı yakdı o söz o sözz! gelmesin istemiyoru canımı yakdı gercekden
Sycorox sen mucize demişsin peki sen benim mucizemi gördünmü
sana gerçek bi mucize anlatayım
matematigin var demi hesap yapabiliyosun okey tamam hesapla o zaman

lise 1 den askere gidene kadar can ciger birini seviyosun kac yıl etti !
askere gidiyorsun
ben 1984/3 kral devre bingöl de yaptım askerligi askerden geldikden tam 6 gün sonra tekmeyi yedim tekmeyi yedikden 4 gün sonra r ettim hastane karakol savcılık felan 1 haftada öyle say
1 hafta evde kaldım daha sonra zorla ankara dıskapı akıl ve ruh saglıgı kliniginde tedavi gördüm 1 hafta dediler o 1 hafta bir az daha uzadı niye ise daha orda 18 gün yattım daha sonra orda tanısdıgım birisiyle tanısdım hastaneden cıkdım günlük hayatıma basladım dükkanımı açdım arabamı aldım aiem onlardan uzak dursun diye evimizi tasıdı ve o tanısdgım arkadas aradı beni hastaneden cıkalı 1 ay oldu bulusalım dedi orda beni biriyle tanısdırdı onla samimim olduk hatta kanka sevgili olduk bi neci daha dorusu o sulanıyodu bana ne ise beni bi yere götürdü bi cafeye ordan arkada gizli bi odaya geçdik bi şey içiyolardı al rahatlarsın felan fean tefaruatı geciyim bana ilk esrarı orda verdi
ve tam 11 ay esrar kubar keten tohumu ex mariona birinci horoz dirilten
ne varsa ne boq varsa kullandım . tabi bu aralarda iyi şeyler olmadı tekrar rı dusundum neler neler yasadım ve esrar içmeye calısırken yakalandım cebimde esrar cıkmadı facayı yırtdım bunblar içiriyo bana dedim savcıyı tanıdıgımızdan dolayı oda beni tanıdıgndan ailemi tanıdıgından gençligime acıdıgından gecici sabıkayla kıcıma tekmeyi attı tabi bunla kurtulmuyorum narkotik büro peşime düşdü [[ konuyla alakası yok egitimimi tamamlamak amaclı arabistana yada almanyaya gitmek istiyorum su sıralar gecici sabıkam yüzünden ülke dısına cıkamıyorum !]]
kulagımdan tutdukları gibi ameteme yolladılar beni 3.5 ay bi yattım 1.5 ay bi yattım 28 gün bi yattım ve hala aralarda
bi gün 2 gün ilaçların vucuduma tesisrini ölçmek icin alıyolar o yuzden artık serumden korkuyorum cünkü biliyormusunuz bilmem uyusturucu madde ve alkol tedavisi gibi tedaviler ilaçla degil serumla yapılıyo günde 2 3 serum yiyordum ben kanımı temizliyolardı o serumlarla hastaneye keyfimden yatmak istemiyorum ben ! ilk yattıgımda yan odamda tecavuze ugramıs bi kadın vardı sırf o kadıının halini gördügüm için tekrara esrara baslaya bilirim karsı odamda bi cocuk vardı daha 16 yasında bi genc kız 16 yasında zorla damarlarına esrar enjekte etmişler siz bi gidin amateme otel gibi 48 saat kalnı fazla degilll 48 saat sadece 2 güncükkkkk ve sonra burda gelin sen niye hastaneden korkuyon deyin ve zamanları hesapla sımdı ablacıgm . ve benim foruma üye olma tarihime bak bu zamanlara bak bide . hangi zamanda nasıl ne şartlarda üye olmusum ben buraya ve işte asıl mucize bu çöplük bi insanı temizlemek ama siz istemediniz aranızda
mutsuz oldugum icin acıtasyon dediginiz için onun aramızda yeri yok toplantıya gelmek istemesin dediniz niye ise foruma ilk geldigim günden beri hep acı ve suratıma karsı sert laflarla elestirdiniz beni hakkım varmıs demekki ne deyim
telkinleri dinlemiyosun felanda filan dinlemiyorsam en adi serefsizim ama etkilemiyooo etkilemiyooooooooooooooooo
sucum günahım ne benim ya . bu gerçekler aklıma geldikce fıtdırıyorum sunu unutmayın telkinler sadece yardımcıdı asla katla zinha bi tedavi kürü degildir ben profosyonel tedavi alan ve almakda olan bi insanım hala :'(

ben cabalamadım sanıyonuz hep arabeks yok dediginiz bırakamadım tamam kabul ediyom ama %90 denecek kadar azalttım acıtasyon yok dediniz mutlulugu hissettim sizin sayenizde oldu bu fakat siz ne yaptınız sen mutsuzsun aramızda yerin yok gelmesin o toplantıya :op
iyi faydalarınız oldu bu arabeks muzigi bırakmamda son dinledigim sarkıda bu saten

degişmeyi hangi insan istemez ben istiyorum fakat her sey daha taze oldugu icin beynim kabullenmekde zorlanıyo ben beynimle savas içindeyim içimde bu hırs var fakat beynimle kalbim bana savaş açdı istem dısı seyler yapıyolar :'(
bütün sucu bana attınız sagolun :( ama tek istegim
hep mutlu olun o mutluluk gözlerinizden eksik olmasın eger ben sizin sayfalarınızı kötüye kullanıyosam kiii öyle diyorsunuz eyw :'( lafım yok istenmeyen evlat durumu yani
Alt 16-07-2008, 02:49 AM   #268 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sevgili serkan
gel sana yeni bir sayfa açalım ve adına da "serkan'ın yeniden doğuşu " yazalım..
dünlere değil geleceğe bakarak değişim yolunda yeni kararlarla yeni bir başlangıcın olsun..
bizi ailen olarak gördüysen, sitemlerimizi ailenin bir ferdine verilen tepki olarak değerlendir..
sen değişim adına çaba sarfettiğini söylerken bir yandanda arabesk müzikten, adını anmak istemediğim o kötü şeylerden bahsettikçe sana kızdık..
yaşadıkların kolay değil tamam ama adı üstünde YAŞADIKLARIN.. yaşayacaklarını kolaylaştırabilirsin.. sana önderlik etmemize izin ver.. yardımlarımızı, desteklerimizi geri çevirme.. o zaman göreceksin daha kolay olacak..

değişimi gerçekten iste, sana söylenilen herşeyi uslu bir çocuk gibi dinle ve uygula.. sendeki değişime sen bile şaşıracaksın..
unutma "dün dünde kaldı"

şimdi söyle bana.. sana yeni bir sayfa açıyormuyuz???
Alt 16-07-2008, 10:26 AM   #269 (permalink)
suzzy
Guest

ne diyeceğimi bilemiyorum bigci... yazdıkların &#231;ok ama &#231;ok &#252;zd&#252; beni...

keşke yaşadıklarını zihninden kazıyıp atabilsek...

bu kesin &#231;&#246;z&#252;m olurdu...ama bir &#231;oğumuz &#231;ok ağır travmalar yaşayıp ş&#252;k&#252;rler olsun atlatmaya &#231;alışmış ve atlatabilmiş kişileriz...

ge&#231;mişteki acılarıyla yaşamak insanın kendisine vereceği en b&#252;y&#252;k cezadır bigci...

ge&#231;mişindeki acılarına s&#252;nger &#231;ekebilsen ablacım... bu &#231;ok zor biliyorum ama&#160; hepimiz hayatımızda bunu oluşturmaya &#231;alışıyoruz...

yani ge&#231;mişi yaşanan olumsuzlukları bir daha d&#252;ş&#252;nmemek...bu g&#252;n&#252; yaşayabilmek...yaşının gen&#231;liğinin ne kadar kıymetli olduğunu...belki dikkate bile almıycaksın bu yazılanları...bu g&#252;ne kadar buna benzer o kadar &#231;ok şey s&#246;ylendi ki sana...

ben yinede bir daha şansımı denemek istedim ablacım....sevgiler&#160;
Alt 16-07-2008, 12:38 PM   #270 (permalink)
Akulina
Guest

Serkan sen gene anlamak istediklerini anlamışsın yazımdan,ne diyelim nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa,yolun açık olsun...

Bookmarks