Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2008, 12:18 PM   #63 (permalink)
alen
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

niye herkes bana karizma demeye başladı dünyanın en karizmatik erkeği olmak istediğim için mi acaba? :=) :=) halı saha maçlarında niye orta sahada top dağıtmamı istiyolar ki? :=) eskiden defanstan çıkartmazlardı:=) futbolu kendine güvenerek oynadığımı sölüyolar ilginç:=) aslında top ayağıma geldiğinde çok heyecanlanıyorum ya bu telkinler hayatın her alanında işe yarıyor...
heyecanımı yenmekte biraz zorluk çekiyorum...onuda altüst edeceğime inanıyorum...

birde gitara başladım, en sevdiğim alet bateri ama her zaman onu çalmak mümkün olmadığı için gitarla meşgul oluyorum...ve sağlam adımlarla gitarda kendimi geliştiriyorum...internetten 40 ytl ye gitar öğrenme dvd'si sparişi verdim...gerçekten kursa gitmeye gerek dvd anlatımı çok süper...3-4 aya kadar gitar çalabileceğime inanıyorum...
not:gitar öğrenmek isteyen kursa gitme imkanı olmayanlar bu dvd'yi spariş verebilir...özelden bana ulaşıp dvd hakkında daha geniş bilgi vererim..burda reklama girer söylemem uygun olmaz ...
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla