| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kuzenlere sonunda anlatabildim telkinleri...mantıklı buldular :=) annemede dinletecem...babam dinlemez... ablalarımada dinletecem...onlardaki değişimin bana yansıyacağına inanıyorum ...züper... bu arada başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini çok etkili...benim bir adım daha atmamı sağladı .....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() kuzenlere sonunda anlatabildim telkinleri...mantıklı buldular :=) annemede dinletecem...babam dinlemez... ablalarımada dinletecem...onlardaki değişimin bana yansıyacağına inanıyorum ...züper... bu arada başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini çok etkili...benim bir adım daha atmamı sağladı .. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() niye herkes bana karizma demeye başladı ![]() ![]() ![]() heyecanımı yenmekte biraz zorluk çekiyorum...onuda altüst edeceğime inanıyorum... birde gitara başladım, en sevdiğim alet bateri ama her zaman onu çalmak mümkün olmadığı için gitarla meşgul oluyorum...ve sağlam adımlarla gitarda kendimi geliştiriyorum...internetten 40 ytl ye gitar öğrenme dvd'si sparişi verdim...gerçekten kursa gitmeye gerek dvd anlatımı çok süper...3-4 aya kadar gitar çalabileceğime inanıyorum... not:gitar öğrenmek isteyen kursa gitme imkanı olmayanlar bu dvd'yi spariş verebilir...özelden bana ulaşıp dvd hakkında daha geniş bilgi vererim..burda reklama girer söylemem uygun olmaz ... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) |
Guest
| ![]() Guitar Pro programıysa çok yardımcı oluyor o program...Kardeşim onun sayesinde baya ilerletmişti gitarı:) Ben çok isterdim gitar çalmayı ama yeteneğim yok maalesefki:) Telkinler baya işe yarıyor,insanın duruşu,bakışı değişiyor valla... |
![]() |
![]() | #65 (permalink) |
![]() | ![]() ![]() msn'ini ekledim birebir spariş verdim...birde arkanızda bateri çalabilirmiyim dedim:=) güldü cevap vermedi...neyse dvd anlatımı gerçekten on numara...bye... |
![]() | ![]() |
![]() | #66 (permalink) |
![]() | ![]() dün ilk defa telkinleri dinlemedim,bilgisayarım bozuldu onu yaptırmaya götürdüm...bütün müzikleri pc de olduğu için telkinsiz bir gün geçirdim...kendimi boşlukta gibi hissettim...gündüz yalnız kalmamaya özen gösterdim...gece halı saha maçı falan derken..saat gece 1 gibi eve geldim..eve geldiğimde telkinleri harbi aradım :=) kendimi çok kötü hissettim,meşgul olmak için saat 3 e kadar falan gitarla artık sevmeyeceğim parçasını çaldım söyledim...sonra tv'yi açtım uyuya kalmışım... düşünüyorumda iyiki var şu telkinler,tek sorun heyecan yenmede... kendine güven var ama heyacanda var:=) ya insanın başkalarına gitar çalarken eli yüzü titrer mi benimki titriyorrr :=) :=) heyecanımıda yendim mi...... |
![]() | ![]() |
![]() | #67 (permalink) |
![]() | ![]() günlüğümün en baştaki kısmını ilk defa bugün okudum ..orda, en son cümlede, umarım telkinlerden sonra psikopatlaşmadan tepki koymayı başarabilirim yazmışım...ve bugün bakıyorum ben bunu başarıyroum galiba.. bunu okuduktan sonra fark ettim valla :=) r falan demişim tebessüm ettim :=) delimiyim ya ne diye r ediyorum :=) aşığım demişim vallaha eskisi kadar aşık değilim :=) seviyorum ama normal seviyorum :=) aileme yüklenmişim amaaan onları her haliyle seviyorum ben...tam komediler ya sevilmeyecek gibi değil..mesela ablam bir gün felsefik takılır birgün yoga yapar birgün paraşütle atlar ertesi gün dağa tırmanacam der..genlerinde var çatlaklık :=) :=) kesin psikolojik sorunları var ama belli etmiyor zuhahahaha :=) neyse 8 ağustosta bizim yeğenin sünnet düğünü var..hepiniz davetlisiniz :=) şimdiden heyecan bastı beni bu heyecanı yenmem lazım bir şekilde...içkiyle bastırıyodum heyecanımı ama içkide içemiyorum ki artık..dün kafam çok bozuktu içmeyi denedim ama olmadı içemedim :=) ne yapacam yahu..sakinleştirici hap falan mı alsam ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) |
![]() | ![]() merhaba günlüğüm, bendeki bu heyecanı ne yapacam bilemiyorum... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #69 (permalink) |
![]() | ![]() galiba evli bir kadına aşık oldum...sevdiğim kızıda unuttum gitti...bye... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kuzenlere sonunda anlatabildim telkinleri...mantıklı buldular :=) annemede dinletecem...babam dinlemez... ablalarımada dinletecem...onlardaki değişimin bana yansıyacağına inanıyorum ...züper... bu arada başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini çok etkili...benim bir adım daha atmamı sağladı .....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi