Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 02:16 AM   #68 (permalink)
alen
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

merhaba günlüğüm,
bendeki bu heyecanı ne yapacam bilemiyorum... özel heyecan yenme telkini spariş verdim 10 gündür onu dinliyorum..sakinim sakinim olumlamaları yapıyorum...bildiğim çok ufak bir sedona yöntemi var doğru yanlış onu uyguluyorum ama heyecanımı hala yenemedim ya...halı saha maçında çok heyecanlanıyorum kalabalık arasında çok heyecanlanıyorum.güzel kızlar karşısında çok heyecanlanıyorum :=) :==) her ne kadar belli etmesemde heyecanlanıyorum..aslında kendime güveniyorum dik duruyorum ama içimi kim biliyor heyecandan damağım kuruyor yahu...bazen heyecanım konuşmama etki ediyor böyle garip oluyorum suratım titriyor eheuehu :==) valla eskiden böyle bir şey yoktu bende vardı ama bu kadar değil...son senelerde bu heyecan doruklara çıktı...bakalım sonuç ne olacak ilerde...telkine ve olumlamalara devam tabiki zaten elimden şuanda başka bir şey gelmiyor...ilk fırsattada eft eğitimi alacam inş...değişime baş koydum... birde bende mükemmeliyetçilik var bu iyi bir şey mi kendime güveniyorum ya meseela bu bana yetmiyor daha çok güvenmem lazım kendime...ama heyecan konusunda mükemmeliyetçi olmak istemiyorum valla sakin olayım bana yeter artar...
alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla