27-07-2008, 09:56 PM
|
#67 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... günlüğümün en baştaki kısmını ilk defa bugün okudum ..orda, en son cümlede, umarım telkinlerden sonra psikopatlaşmadan tepki koymayı başarabilirim yazmışım...ve bugün bakıyorum ben bunu başarıyroum galiba.. bunu okuduktan sonra fark ettim valla :=) r falan demişim tebessüm ettim :=) delimiyim ya ne diye r ediyorum :=) aşığım demişim vallaha eskisi kadar aşık değilim :=) seviyorum ama normal seviyorum :=) aileme yüklenmişim amaaan onları her haliyle seviyorum ben...tam komediler ya sevilmeyecek gibi değil..mesela ablam bir gün felsefik takılır birgün yoga yapar birgün paraşütle atlar ertesi gün dağa tırmanacam der..genlerinde var çatlaklık :=) :=) kesin psikolojik sorunları var ama belli etmiyor zuhahahaha :=)
neyse 8 ağustosta bizim yeğenin sünnet düğünü var..hepiniz davetlisiniz :=) şimdiden heyecan bastı beni bu heyecanı yenmem lazım bir şekilde...içkiyle bastırıyodum heyecanımı ama içkide içemiyorum ki artık..dün kafam çok bozuktu içmeyi denedim ama olmadı içemedim :=) ne yapacam yahu..sakinleştirici hap falan mı alsam valla şarkıcı,gitarcı,orgcu morgcu getireceklermişş..iyi bende rapçi hipopçı getireyim dedim sünnet düğünümü açık hava konserimi veriyonuz dedim şakasına..demez olaydım :=)..ya bu benim aile gerçek bir ilahi şaka eheueheu :=) |
| |