Hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum..Eve geldiğim gibi bilgisayarı açtım ve yazdıklarınızı okuyunca sıkıntım biraz olsun azaldı..
Üç gündür uykusuz ve yorgunum..Dört gündür babam ishal ve bundan kaynaklanan ateşi ne yaptıysak azaltamadık..Dün gece tansiyonu çok yükselip birden düşmeye başladı..Şekeri yükseldi..Sadece pansuman yapıp eve gelip dinlenmek istiyordum..Tam babama ben gidiyorum diyecektim ki babamın çenesinin titrediğini fark ettim..Hemen tansiyonuna,şekerine ateşine baktım..Tansiyonu çok yükselmiş ve kalp atışları 130 kadar çıkmış..On dakika sonra tekrar tansiyonuna baktım bu sefer çok düşmüş..O halde bakıcılara bırakıp gidemedim..Sabaha kadar uykusuz kaldık diğer bakıcıyla..Ama jale abla bakıcıların içinde en iyi o çıktı..
Sonra biraz uyudum..Diğer hemşire olan bayanı işten çıkardığım için onu yolculadım..
Eve doktor babamın yarası için gelmişti ama babamı görünce hemen hastaneye yatıralım kabul ederseniz dedi..Her an ağırlaşabilir dedi..Ben durur muyum abime söyledim babamı hastaneye kaldırdık..
Acilde tansiyonu biraz düşüktü..Servise aldıktan sonra hemşire tansiyonunun 6/4 düştüğünü görünce telaşlandı..İki yerden serum bağladılar..Özel damardan mama verdiler..Ama yinede tansiyonu yükselmedi..Sonra iğne yaptılar çok az bir yükselme oldu..İki saat oldu eve geldim..Moralim çok bozuktu ve aşırı derece uykusuz ve yorgunum..Yazdıklarınız bana çok iyi geldi..
Birde çok özel bir ablamın sesini duymak beni daha çok rahatlattı..İyiki rabbim sizleri karşıma çıkardı.. 96
Gönlümden gönlünüze en içten sevgilerimi gönderiyorum..Kabul etmeniz dileğiyle..