Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 06:25 PM   #5 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Depresyon dünde kaldı ile bir soru!

Alıntı:
tülsüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
galiba doğru söylüyorsunuz.hastalığı kabul ettikçe ve hastayım demeye devam ettikçe maalesef bundan kurtulmak mümkün olmuyor.ben de bu konudaki olumsuz düşüncelerimi bilinçaltımdan fırlatıp atmak istiyorum.kişisel gelişim adına bir çok kitap okudum fakat yeterli bi çaba değildi.bazende hiçbirşey yapmaksızın herşeyi akışına bırraktım sonuçta hiçbirşey değişmedi.bi kitapta şunları okudum''her gün aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır''galiba ben bir aptalım.bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyorum ve çok uzun zamandır bu durumla mücadele ediyorum fakat nafile....artık çok fazla umudum kalmadı!bi türlü kendimi ve hayatı sevmeyi yaşamdan keyif almayı beceremedim.bana bir yol gösterin lütfen sevgiler
Bana kalırsa siz bir aptal değilsiniz. Değilsiniz, çünkü hergün aynı şeyleri yapan biri olduğunuzu düşünmüyorum. Düşünmüyorum, çünkü yukarıdaki mesajınızı hergün yazmadınız. Sadece bir gün, o negatif/olumsuz düşünceleri def etmek için yazdınız. Sadece o an yazdınız. Hayatınızı değiştirmek için yazdınız. Bammbaşka birisi olabilmek adına bir adım attınız. Akışına bırakmak?? Aslında herşey için çabalasanız da onlar akışında oluyorlar. Bir şekilde akıyorlar. Ama değiştirmek sizin ellerinizde. SİZ bir aptal değilsiniz. SİZ değişmek için burayı keşfetmiş birisisiniz. Zamanı geldi ve buradasınız. Bugüne kadarki yaptıklarınız nafile değil, bir temeldi. Temeliniz şimdi sağlam ve değişime hazırsınız. Bugün umudunuzun elinden tutun. Siz her nasıl kendinizi yalnız hissediyorsunuz, elinizden tutup kaldıracak birine ihtiyaç duyuyorsunuz; emin olun umudunuz da sizden farklı değil. Bu yolda unutmamanızı istediğim birşey var; Herşey her an daha da güzele gidiyor Sevgiyle kalın
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla