11-07-2007, 08:07 PM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Depresyon dünde kaldı ile bir soru! Sevgili mustinetcim, oncelikle haddim olmayarak sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum, hayatinin normale donmesini diliyorsan once kendi normalini,normallerini tesbit et ve kendini bu normallerinle kabul et, sev ve takdir et. Ornegin bir cok insan bana hep "sen delisin" der, cunku benim normalim olarak kabul ettigim bir cok sey baskalarina biraz tuhaf geliyor ve tabiki cogu kez elestiriliyorum ama kimin umuru 44 Sonra su depresyon lafini cikar at hayatindan. Simdi su anda basla mesela, aynaya bak ve seni seviyorum de, kendimi oldugum gibi tamamen kabul ediyorum de, ve bunu her gun , gunde yapabildigin kadar cok yap, ilac icer gibi ciddiyetle yap, yalan gibi gelse bile bunu hergun yap. Yillar once sara teshisi ile bir yil kadar iki agir ilac kullandim , evet kendimi iyi hissediyordum ama bedenimde hep benim hayatimi yoneten birtakim kimyasallarla yasiyordum yani mutlulugum o birilerinin icat ettigi kimyasallara takilip kalmisti ve bir doktor kontrolum sirasinda, doktorum bana dediki, ne yaparsan kendine yaparsin, bir ordu insan dahi gelse sen istemedigin surece senin en kucuk bir fikrini dahi deyistiremezler. O anda icimden bir ses direk "su ilaclari derhal birak" dedi ve birakiverdim.. Herkes deli oldugumu ve hastaligimin tedavisi imkansiz boyutlara ulasacagini soyleyip durdular, bir ordu geldi ve benim fikrimi deyistiremediler O gunden sonra kendime surekli iyi oldugumu, mutlu oldugumu telkin ederek yasadim, dikkatini cekerim, "hasta deyilim" diyerek hastalik fikrini kendime surekli hatirlatmadim, hastalik kelimesini dahi agzima almadim, sadece kendimi iyi hissediyorum ve cok saglikliyim gibi cumleler kurdum. Istersen inanmamayi secebilirsin ama sara denen o illetle bir daha karsilasmadim. Onu umursamayarak hayatimdan cikip gitmesine izin verdim. Sayet o zamanlar boyle bir siteyle ve bu inanilmaz etkili telkinlerle tanismis olsaydim isimin ne kadar kolay olabilecegini tahmin edebiliyorum. Sevgili mustinetcim kendini sev, hergun kendini takdir et ve yaptigin herseye saygi duy ve bunlari yapmanda telkinlerin sana suratle yardim edecekler bana inan. Sevgili Atakanin soyledigi gibi oncelikle sucluluk duygusu ve ego telkinleri ile ise basla ve yeni hayatina merhaba de super
Sevgi ve Isikla kal.
__________________ Yolcu |
| |