Mustang günaydın kusura bakma özür dilerim benim amacım insanları üzmek veya içine acıtmak değildi.Orman yangınlarına karşı duyarlı olmasını sağlamak için hep gözümüzün önünde olmasını istedim.Yani ilemezsiniz o yangın o kadar kötü ki.Yangın sırasında ormanda öyle bir ses çıkıyorki sanki birisi ağlıyor.İnsanın içi gidiyor.Hele birde rüzgar varsa yangını söndürmek için elinizden birşey gelmiyorsa kahroluyorsunuz.Geçen sene orman yangınını söndürüyoruz.O sırada can havli ile kendini kurtamak için bir tavşan çıktı ortaya .Ama o kadar şaşırmışki kaçarken yanmayan yere doğru kaçacağını yangının içine doğru kaçtı .İçim acıdı.Sonra o yangını kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışması yaparken gördüğüm kaplumbağa beni çok etkiledi.Yangın çıktığında kaplumbağa canını kurtarmak için kaçmaya çalışmış.Ama o hızla kaçmayı başaramamaış.Yangında yanmış ama dumandan boğulmuş.Garibim.Kafasını uzatmış.Kabuğundan çıkarabileceği son noktaya kadar kafasını çıkarmış o şekilde kalmış.Birde başının üzerine gözünün altında göz yaşı gibi bir damla kan.Sanki ağlarken göz yaşında kan gelmiş.Beni baya etilemişti.
Lütfen dostlarım dikkat edelim.Biraz dikkat sizden fazla bişey istemiyoruz.Birde hatalı davranan insanları uyarmak.