Konu
:
Çiçekler de Korkuyor Küsüyor Üzülüyor Seviniyor
Tekil Mesaj gösterimi
13-05-2010, 05:52 PM
#
4
(
permalink
)
Elektra
Guest
Cevap: Çiçekler de Korkuyor Küsüyor Üzülüyor Seviniyor
Alıntı:
melis_88
Nickli Üyeden Alıntı
evet ağlayan çiçeklerde varmış hatta çiçek değil sadece bitkilerin genelinde olabiliyormuş annem anlatmıştı...şimdi benim annem bitkilerle çok ilgilidir evimizde var bir sürü işte bir sarmaşığı var evlenmeden almış almış heralde bilemiyorum ,ve hala bizle bizle yaşıyor bu bitki ,hala çok diri ve canlı neyse işte annem bu bitkiye çok bağlıymış babasının yani dedimin hastalandığı dönemde falan hep kendini bitkilere vermiş hayvan besler gibi bitkileriyle ilgilenirmiş işte dedem öldüğünde annem çok üzülmüş haliyle ve sabaha kadar ağlamış oturduğu, ağladığı yerde tam sarmaşığının dibiymiş ve bu sarmaşıkta sabaha kadar annemle birlikte ağlamış
...resmen ağlamış ama,damla damla her yaprağından bir sürü bir ,sürün damlalar düşmüş...valla çok etkilenmiştim ben annem anlatınca...çok güzel ama değilmi yav
nasıl bir bağdır bu böyle hem zahmetsiz bakılıyorlar hemde tüm sevgilerini size vermeye hazırlar...sorun çıkarmadan beklentileri olmadan seviyorlar resmen tek beklentileri sevgi...süper varlıklar bence...
Ay inanmıyorum ya :) Hakkikaten çok etkileyici :) :)