Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2010, 09:34 PM   #3 (permalink)
cymbella
Üsteğmen

cymbella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 490
170 Mesajinıza toplam 808 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cymbella is on a distinguished road
Standart Cevap: Yaşamaya Var mısın?

kumsal yazını okuyunca bugün beni gerçekten çok etkileyen o olay yine aklıma geldi.yazıyla gerçekten çok alakalı buldum.iki gündür tanıdığım bir hocamdan bahsetmek istedim.bu hocamız okadar cici okadar sevgi dolu ki sanki yıllardır tanışıyoruz gibi hissediyorum bakışlarıyla sözleriyle sevigisiyle sarmalayıveriyor insanı.bir de müthiş bir enerjisi var yani ne bir yorulmaktır,ne bir kızmaktır,en ufak bir olumsuz enerji yok.derste kah şarkılar söyleyen kah taklitler yapan cıvıl cıvıl bir insan.bugün ders arasında sohbet ederken dudaklarından dökülüveren ben lösemiyim cümlesiyle donup kaldım.inanılmaz bi durum hala da inanamıyorum,inanamadığım mevzu da ben neler için kendimi üzüyorum hocam ne için kendini üzmüyor sallamıyor bile.sağlık daha ötesi yok ve hala da taş gibi ayakta hala bizlere faydalı olmanın derdinde ve hala büyük bir sevgiyle kuzucuklarım diyebiliyor ve hala bizim için doktorlarına direniyor ve hala şarkı söylüyor ve hala sevgi dolu ve hala gülebiliyor ve ben onu ne kadar takdir etsem azdır.Allah acil şifalar versin