Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 02:31 AM   #2 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: Hayatı Cesurlar Kucaklar

Emeğine ve yüreğine sağlık,öyle doğru ki yazdıkların

İnsanın başına ne gelse çoğu değersizlik hissinden kaynaklanmıyor mu? Kendimizi iyi olan şeylere layık göremememizden

Sırf kendimizi iyi şeylere layık göremediğimizden hep daha azına kanaat getiririz ve daha azını isteriz...Ben kimin ki o işe sahip olayım?, ben kimim ki o kızla/erkekle tanışayım?, ben kimim ki onu yapayım bunu yapayım?...bu liste ben kimimlerle başlar ve uzarda gider....

Oysaki başımıza gelen her olayı bir fırsat, bir sıçrama olarak görebilsek hayatın aslında ne kadar eğlenceli ve süprizlerle dolu olduğununda farkına varıvereceğiz

Küçüklükten koşullanıp kodlanmışız, zor olan makbuldur,bir şeye kolay erişiyorsak o işin altında bir iş vardır

Oysaki Hayatın kendisi basit,eğlenceli yaşamaya değer...

Başımıza gelen herşey bizi şu hayat okulundan mezun edebilmek için; yağmur olmasa güneşin, acı olmasa tatlının kıymetini nasıl bilecektik...Herşey yerinde ve kararında aslında...yapmamız gereken tek şey biraz ondan,biraz bundan kendi yaşam pastamızı pişirmek ve herkesinkiyle aynı olmasını beklememek...Herkesin damak tadı farklı ;dolayısıylada herkesin yaşam pastasının tadı da...

mesela benimki 10 katlı ve hala daha azimle kaçak kat çıkmaya devam ediyorum

Mert beyin çok sevdiğim bir lafı var. ''Herkes ölür ama herkes yaşamaz ''

Yaşayanlardan ve kendi hayat pastanızın tadını sonuna kadar çıkaranlardan olmanızı diliyorum

İhtiyacımız olan tek şey birazcık miniminnacık bir cesaret...Oda hangimizde yokk
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla