Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2010, 07:01 PM   #6 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Ben YANILMIŞIM :(((

Alıntı:
hayallerimigeriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır arkadaşım bakırköye teslim olmayacağız.(Ben orayıda denedim) hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım deyip padişahlıklarına son vereceğiz. Biz cumhuriyet çocukları değilmiyiz. Bu siteye girerek ilk adımı atmış oluyoruz. Allahın izniyle yaşamak istediğimiz hayatı yaşamak için mücadele edeceğiz. 17 sene adaşız seninle bende 17 senemi verdim ben evlenmedim. 10 sene önce beni bırakıp amerikaya gitti 2.3 ayda bir arıyo hiç görüşmeden geçen 10 sene ve ben boşuna beklemişim. Ama hala nedenini bilmediğim bi umutla mücadeleme devam ediyorum. Sen sosyal bi arkadaşsın eminim çok kısa sürede doğru olanı bulacaksın.

Merhaba Hayallerimi geriver,
Sanırım bu foruma girmemin sebebini bana gösterdiniz. Tanısak da tanımasak da biz milletçe böyleyiz. Birbirimize destek olmayı biliyoruz.

17 sene çok uzun geliyor insana. Bin kere değişiyorsun bu süre içinde, fakat artık hepimiz için, başkaları merkezli yaşama ve onlar için mutlu olma evresini bitirme zamanı gelmiş.

Ben az sonra evime gidip evin bir de bu halini inceleyeceğim. Sen de daha fazla bekleme istersen:))))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla