19-07-2010, 04:23 AM
|
#56 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:))) Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, O gün bunu başardım evet ama dün akşam üzeri bir arkadaşımı hiç yoktan bir sebeple kırmayı da başardım. Hemde hiç olmayacak bir sebepten. Sanıyorum o an fazlası ile gergindim (Sebebini bilemiyorum) tam da o sırada telefon açtı ve hiç ama hiç olmıyacak bir sebep yüzünden ona biraz sert konuştum. O da üzüldü telefonu kapattığım anda bende üzüldüm. Açıp bunu da belirtmedim.Özür de dilemedim. Şimdi gecenin bir vakti hala ayaktayım.Burada sizlerle bu konumu paylaşıyorum. Zaman zaman çok bunalıyorum.Keşke hep o miniğe yapabildiğim gibi herşeyin üstesinden gelebilsem öfkeme hakim olabilsem ama olamıyorum işte. Böyle olunca da tüm ümidim bir anda kırılıyor. Hiçbir alt yapım olmadığı için çok daha fazla zorlanıyorum.Daha önceleri biraz olsun kendimi kişisel gelişim konusunda yetiştirebilmiş olsaydım şu an bu kadar zorlanmazdım. Şimdi sabahı sabah edicem yine.Ne güzel uykularım onbeş gündür iyi kötü bir düzene girmişti. Bana okumamı tavsiye edeceğiniz kendimi geliştirme anlamında önerileriniz olabilrimi. Gördüğüm kadarı ile burada okuduklarım ile,telkinler ile alt yapı olmaksızın bu işin altından kalkmam pek mümkün görünmüyor.Daha da kötüsü kendimi iyi tanıyorum bir süre daha böyle giderse pes edip bunları da yapmamaktan korkuyorum.Şu an var gücümle tutunmaya çalışıyorum. Herkese Teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. İyiki yanımdasınız. | Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili fgceker, Size güzel haberler verebilmeyi çok isterdim.Biliyorum ki çok mutlu oluyorsunuz ancak işte okuduğunuz gibi baya tatsız bir şey yaşadım.Bu da beni fazlası ile üzdü.Tamamen ben hatalıyım.Arkadaşımın hiçbir suçu yok.Neticede herkesin yapabileceği türden çok ufak bir hata yaptı.Onu bu kadar büyütmemeliydim.Dikkate almamalıydım. Sizlerin tüm gayretlerine rağmen böyle bir konuyu yazmak durumuna düştüğüm için herkesten özür diliyorum.Arkadaşımdan da (Yarın kendisinden de diliyeceğim). Teşekkür ediyorum. Sizleri üzdüğüm için üzgünüm. | sevgili karavan; Bu yaşadıkların gayet normal şeyler.lütfen bu gelgitlerin için kendini suçlu hissetme ve lütfen ümitsizliğe kapılma. Olaylara her zaman diğer tarafından da bakabilmeye çalış lütfen. Bence şunu şunu yaptım diye pişmanlık ve suçluluk duymak yerine;aaa arkadaşıma olan davranışım beni huzursuz etti,eskiden olsa bunu düşünme gereği bile görmezdim,ona kızar ve geçerdim diye düşünmelisin. Şu anda arkadaşına karşı olan tavrının seni rahatsız ediyor olması her zaman söylediğim ve söylemekten asla bıkmayacağım gibi doğru yolda olduğunun göstergesi. çünkü anlıyorum ki artık davranışlarını sorguluyorsun.Ve bu davranışlarını geçmişten gelen kalıplarının arkasına sığdırmıyorsun.Arkadaşınla yaşadığın bu olayda--aman sende o hatayı yapmasaymışsın deyip vurdu duymaz bir şekilde davranabilirdin-ama yapmadın. Tam tersine telefonu kapatırken oda üzgündü bende diyorsun.Bu da artık adımlarını atarken gerçekten bilinçli olarak atmayı tercih ettiğini gösteriyor. Yani artık kapılıp gittiğin o rüzgarın seni götüreceği yönü değil kendi tercihlerin sonucunda gideceğin yönü seçtiğini. Sen benden çok daha iyi biliyorsun ki bazen rüzgar çok şiddetli esebilir ama o şiddetli fırtınada ayakta kalabilen ağaçlar rüzgarın yönüne karşı kendini belirleyen ve anlamsızca rüzgarın şiddetine karşı koymayanlardır.Sen yeterki gideceğin yolu bil,hiç bir rüzgar,hiç bir fırtına seni o yoldan döndüremez. Rüzgarının bol olmasını ve pupa yelken yoluna devam etmeni diliyorum.Arada dinlenmeyi ihmal etmeden |
| |