Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili yeni bir hayat, Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum. Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim. Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim. İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil. Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum. Teşekkür ederim. İyiki varsınız, İyiki yanımdasınız, İyiki beni bilgilendiriyorsunuz, İyiki bana destek oluyorsunuz.
|
Merhabalar karavan,
Önceki mesajlarınızda "Dönüşüm Talebi" konusunu açmamı istemişsiniz..
Cevap için geç oldu biliyorum...
Bunun için affınızı rica ederek bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım..
Küçük afacanla yaşadığınız olay aslında bunu size çok iyi anlatıyor..Dönüşümün en belirgin başlangıcı FARKINDALIK'tır..Dönüşüm yargılarla başarılamaz,kendimizi sevgiyle kabul etmekle başarılır..Zaten dönüştürme noktasında,farkındalık yükseldikçe size destek de gelir..Siz küçük çocuğa olan öfkenizi o an FARKETTİNİZ..(Olumsuz Duygu)...
Daha sonra onun sevimli yanını keşfettiniz..(Olumlu Duygu)
Ve aynı faaliyetine devam eden bu çocuğu gülümseyerek izlediğinizi farkettiniz..(Dönüştürme)
Olay aynı olay,fakat sizin bakış açınız değişti..
Olaylar her zaman böyle farkedilemeyip (ya da farkedilip de önü alınamayıp diyelim) bizi üzen bir sonla da sonuçlanabilir..Arkadaşınızla yaşadığınız telefon görüşmesi gibi..O an içindeyken bile,onu üzdüğünüzün FARKINDA olmuşsunuz..Dönüşüm talep etmişsiniz..Fakat o an ifade edememişsiniz..Bu,arınmanın en önemli noktalarından biridir,O yüzden kesinlikle kendinizi umutsuz,başarısız hissetmeyin..her şeye rağmen onu görüp özür dileme gibi bir alternatifiniz var..Peki,telafi edemeyeceğimiz bir durumda,bir daha görme imkanımız olmayan kişilerle yaşasaydık, nasıl bir çalışma yapabiliriz?..
Bu konuda çok fazla teknikler var..Nlp,Eft gibi teknik bilgi ve akabinde pratiklik gerektiren teknikler..hepimiz bu konularda yeterli bilgi sahibi olamayabiliriz..Bu durumda tabii ki kendimize yönelik çalışmalar yapacağız..
Forumumuzda pek çok affetme çalışmaları var..shamanicin bir süre önce bizlere hediye ettiği affetme meditasyonunu dinlediniz mi?..Bunu telkin listenizin en sonuna ekleyin,özellikle gece dinleyebiliyorsanız (teta frekansındayken), dinlemenizin çok faydası olacaktır..
Affetme olumlamaları.."Arkadaşımı üzmeme rağmen,kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum." Bu,Eft'de de vuruş anlarında söylenen güzel bir olumlamadır ve oldukça etkilidir..Bu cümle kalıbını her durumda söyleyebilirsiniz..
"................................rağmen, kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum."
Ben bu tarz istenmeyen durumlar yaşadığım kişilere dua da ederim,bu da beni rahatlatır..Kişinin arkasından edilen duanın geri çevrilmediğini bildiğim için..O kişiler için haklarında en hayırlı olan dilenebilir..
Bu başlık altında paylaşılan çöplerimizi boşaltma, dönüştürme çalışması da bu anlamda yapılabilecek güzel bir çalışma...
Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum..Yaşadığınız her olayı sevgiyle dönüştürebilmeniz dileğiyle..
Sevgiler..