Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2010, 10:22 PM   #5 (permalink)
himalayalar
Teğmen

himalayalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
himalayalar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: güvensizlik,korkaklık,utangaçlık

Merhaba asi dost,
biliyor musun sen çok değerlisin, kim olursan ol ne yaşamış olursan ol...
duygularını tanımalı ve onlarla dost olmalısın, duygularını kabul etmeli ve onları sevmelisin...
duyguların senin karakterinin en temel unsurlarından biridir.
Duygularını olduğu gibi kabul etmen, onları sevmen, onlarla dost olmaya çalışman aslında kendinle dostluk kurup barışman demektir. Çünkü duyguların senden ayrı değildir. Onlardan kurtulmaya çalışman ve onları itmen senin kendinden kaçman demektir. Çünkü bu kendinden kaçman, kendinle yüzleşmek istememen demektir. Unutmaki sen duygularınsın. Şu an belki kendini karanlık bi bodrumda gibi hissediyorsun, henüz güneşe hiç çıkmamış gibi. Duygularına korku hakim belki. Ama bu her zaman böyle olacak diye birşey yok. Pozitif sulara, sonsuz okyanuslara doğru açılabilirsin. Sen kendini sevmelisin. Kendini eleştirdikçe, istemediğin duygular hakkında düşünüp üzüldükçe bu duygular dahada artacaktır. Duygularınla barıştıkça ve kendini eleştirmekten vazgeçtikçe kendinle daha çok bütünleşeceksin. Kendinle bütünleştikçe daha çok kendin olacak ve daha mutlu bir insan olacaksın.

sevgiyle kal...
Ben sağlıklı ve mutluyum.Yaşamımda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Büyümeyi seçiyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde.Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda. Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum.
himalayalar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla