Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 12:18 PM   #68 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın sevgili yelda k,

Günlüğünü okuma sırası ancak bugün geldi.

Herşeyden önce ailenin bu kadar insancıl olmasından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Allah onlardan razı olsun.Tuttukları altın olsun.

Ne mutlu sana böyle bir ailen var.Sadece bunu düşünmen bile seni çok çok mutlu etmeli ama sonuçte insanız dimi.Mutlu olmayı bir türlü beceremiyoruz.

Bu ara derslerinle başının dertte olduğunu anlamak zor değil ama akıllı kızsın belli oluyor.

Sınavında başarılı olacağın kesin.

Allah yolunu açık başarını daim etsin.

Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz pek çok şeyimiz var.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki aramızdasın.
cok tesşekkur edrımmm ..yazdıkların benı mutlu ettı gercektenn...insan ogluıstee ben karar vereemıyorum ..ailem de zorlama yapmayıncaa hata yapmaktan daha cok korkuyorumm...hayatımın sorumlulugu tamamen bendee cunku..sizin yuzunuzden olduu dıyemıcem asla belkı unıyı dondurdugumda pişman olucam ama için için kendımı yıyecegım evdekılere ne pişman oldum dıyebılecegımmm nede sizin yuzunuzdenn tamamen sorumluluk bendee vede bu sorumluluk bana agır gelıorrrr...hataya yonelmemek ıcın 2 kere dusunmek zorundayım ..vede yıpranıyorummm..
ailemı gercekten cok sevıyorummm..onlar ıcın basardım demeyı daha ıstıyorummmmm ...basardıgıumdaa onlara ben basardım sızın sayenızdee oldu demek ıstıyorummm ...
ama gercekten cok zorr ulkemızde bıde malesef her defasında degısen sacma sapan sistemm işlerı dahadaa cıkmaz hale gıtırıorr..

gunlugume zıyaretınız ayrıca mutlu ettı ..zıyaretınızı tekrar etmeniz dilegıyleeeee

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla