Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selamm bebeğim.. bugunde hersey yolunda gııbı..amamigrenım basladı 4 saattır onunla savaşıyorum . ole bir ağrıki dayanamıyorum yatıp uyuycagım bı 60 soru daha çözeyimdeeee .. aksam 1 saatlik ara verdım dışarı cıktımm.. hımm oglende yeni 5 tane soru bankası almaya ggıttımm ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-07-2010, 10:14 PM   #61 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

selamm bebeğim..
bugunde hersey yolunda gııbı..amamigrenım basladı 4 saattır onunla savaşıyorum .
ole bir ağrıki dayanamıyorum yatıp uyuycagım bı 60 soru daha çözeyimdeeee..
aksam 1 saatlik ara verdım dışarı cıktımm..
hımm oglende yeni 5 tane soru bankası almaya ggıttımm hemn gülmee tabiki dıgerlerını bıtırmedımm..ama biteceklerrrrr ...bugun fazla verimli degildi...
liseden bir kızla konustum bugun oda calısıomusss kpssyee ..iii dedımm ne guzell ne guzell dedımm...sonraa ole işte biraz moralim bozuldu bazı seyler soledıı kendıyle ılgılı yazık dedımm istanbul yutmuşş onuuu suç kimde dersen orası beni ilgilendirmezzz... rukiş hastaymıss ona çorba göturdumm :)
dostumlada konustummm oda ii aksam tekrar ararım dedıı agustosta gelıomuss burayaa .

off başarmam lazımdaa nasıl çözum ne nasıl olcakk kafam karma karışıkkk ..

cografyada zor ve 2,5 ay varr nasıl olackkk...önce matın konu çalısmasını bitircemmm...sonra cok zamnım kalır nasılsaaa
ne saçmalıyosamm tarih varr cografya varrki..
sana bir salaklıgımı anlatıyımmı
ben 3yıl önce ogrendim sağımı solumuu hep karıştırırdımmm ..
bişey daha doğu batıyıdaa..vede birine yer sordugumdaa dogudan sola don demelerı benı cıldırtırr dı..
cografyadada malum hep dogu batı dıooo ...bıraz bıraz ogrenıyorumm......
şimdi çıkmalıyımmm ...seni cok sevıyorumm..bu sınavda başarmalıyızz..başka çare yokkk gunlugumm..daha cok daha cok daha cok çalışmalıyımmm ..
yetmiyorrrrrrrr.

o var ya günlüğüm işte oo napıodurr...bütün bu sınav stresımdeee 23 saat calışıp gel 10 dk dışarı çık özledım deseee koşa koşa gideerimm..ama nerdeee kim bilirr nerdeeee ..acaba aynı ülkedemiyizzz.
ama nese işteee onun yaşamasdı yeter bu sınavdan sonraa hedefimm o zatenn ...ki o zamna kadar ne olacagı belli olurr herhaldeee ...

ah eskılerr ahh sabah 1 saat erken uyanırdımm..sabah 1 saat konusalım dıeeee ..malum yavas hazırlanıyorumm yaa ..
hadi hadi acele ettt die mesajlarıı....bugun cok güzel olmussun sen okula gıtmeeee bence demelerıı kı tel görmüyor bileeee :)
canım benimm yaa hala o kadar degerlikii benim için tabi bendee degerliyimdirrrrr onun içinn

işte bende aynı böleyim bir saga bir solaa onu arıyorum ama önume test kitapları cıkıooo

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2010, 07:41 PM   #62 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

offff derin bir of hemdee napsam ne etsem bilemiyorumm...
altından kalkamıyorum..bugun ögrendım okul tasınmısss ..:( kalacak artık bır yurdum bıle yokk tasındıgı yerde yurtlarr 700 yemeksızzz ....ewe cıksak oda bundan pek farklı degillll ....artık bu şarttlarda oraya dönemem hemm seneye kesın calısmam lazımm ....kı orda hep okuyup hem çalışamamm ..dondurmalıyım dıyorum sonra uzaktan eğitim hakkı verilecek mişMİŞ.o zamn tammlarım diyorum.sonuçta kpssyı kazanacagım bellı degıl kazansam bılede atmalar kim bilir ne zaman...ben artık kendımle başedemiyorummmmmmm...
bıktım bu paradannn bıktımmmm..evdekiler nasıl ıstersen ole yap diyolar bide 2.ögretımımm harcımda fazlaaaa ....bilmiyorummmmmmmm..yeni bir iş bulsamm sınavdan sonraa ..hımm bide insanlar varr bı unıversıteyı bıle bıtıremedı derlerr toplumsal baskıdan nefret edıyorumm..

BU SINAVI KAZANAMZSAMMM BENİM İÇİN HERSEYYY O KADAR ZORR OLACAKKİİİİİİİ..
BU KADAR BASKININ ORATASINDAA HEYECANDAN BİRŞEY YAPAMICAMMMM DİEE KORKUORUMMMM ..okulun tasındıgı haberını alana kadar gayet ii çalısıodumm aldıktan sonraa tamamen mahvolduuuu ..4 saattir çalışmıyorumm

herseyden bir kez daha nefret edıyorum şimdiiiiiiii.
okumak ıstemıyorumm artıkk ben zatenn bu bolumu bı sekılde bitiririmm ..neden benim ülkemde hersey garantı degıl neden demıyolarr su tarihte su sayıda kişi alıcaz diee.....
yıkıp kırmak parçalamak istıyorummm ...
yoruldumm toparla beni ayağa kaldırrrrr gunlugumm bı yoll göster bir akılllll ..uzaktan eğitime gecişler eylulde belli olcakmısssss ..zaten benim unım eylulde acılıoo
amaçları ınsanların yaaa bei öldürmekmıı..
hoşşş gecıss yapılıp yapılmıcagı bıle bellı degıl ösym sıtesınde duyurmusss...unı sıtesındee yok ama aradımm daha eylulde bellı olcak dıoooo ...
İĞRENİYORUMMMMMMMMMMM HERŞEYDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Alt 21-07-2010, 08:03 PM   #63 (permalink)
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice

Hiç yakıştımı sana bu kadar zayıf düşürmek kendini.Bak dünyada ne kadar kötü durumlardan nerelere gelenler var.Sen sadece kendin için yolları zorlaştırmışsın.Aslında sandığın kadarda zor değil pozitif yaklaş biraz.Kendini sev ve doğrusunu yapabileceğine inan ve emin ol yapabilirsin.Senin gibi güleryüzlü şeker bi insan hiç böyle yaparmı kendine.Şu an tek yaptığın kendine zarar vermek.Ne kendini üzersen ne de kendine zarar verirsen eline bişey geçer.Sence mantıklımıdır sen düşüne düşüne kafayı yiyosun bişeylerin yolunda gitmesi için hiç bişey yapmıyosun karmaşa ve korku içindesin sürekli.Bir sor lütfen kendine bunlar sana ve istediklerine ne katıyor.Düşün gerçekten şimdi ben iğrenç herşeyden sıkıldım bunaldım derken kendine zarar vermekten başka ne yapmış olabilirsin ki.

Ama sen Herşeyin olabildiğince güzel olması için olumlu düşünmez çabalamazsan asıl zararı o zaman görürsün.Şimdi olumlu düşün herşey güzel olacak başarabilirsin okulun uzakta olması taşınması sana zarar vermez zahmeti artırır unutma başarının sonucu zahmetlidir her zaman.

Şimdi kendi kendine olumlamalarda bulun ve olaylara biraz daha pozitif yaklaş anlaştıkmı.

Dikkat et kendine Ve kendini sev olur mu?

Kal sağlıcakla
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2010, 10:27 PM   #64 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
RenaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç yakıştımı sana bu kadar zayıf düşürmek kendini.Bak dünyada ne kadar kötü durumlardan nerelere gelenler var.Sen sadece kendin için yolları zorlaştırmışsın.Aslında sandığın kadarda zor değil pozitif yaklaş biraz.Kendini sev ve doğrusunu yapabileceğine inan ve emin ol yapabilirsin.Senin gibi güleryüzlü şeker bi insan hiç böyle yaparmı kendine.Şu an tek yaptığın kendine zarar vermek.Ne kendini üzersen ne de kendine zarar verirsen eline bişey geçer.Sence mantıklımıdır sen düşüne düşüne kafayı yiyosun bişeylerin yolunda gitmesi için hiç bişey yapmıyosun karmaşa ve korku içindesin sürekli.Bir sor lütfen kendine bunlar sana ve istediklerine ne katıyor.Düşün gerçekten şimdi ben iğrenç herşeyden sıkıldım bunaldım derken kendine zarar vermekten başka ne yapmış olabilirsin ki.

Ama sen Herşeyin olabildiğince güzel olması için olumlu düşünmez çabalamazsan asıl zararı o zaman görürsün.Şimdi olumlu düşün herşey güzel olacak başarabilirsin okulun uzakta olması taşınması sana zarar vermez zahmeti artırır unutma başarının sonucu zahmetlidir her zaman.

Şimdi kendi kendine olumlamalarda bulun ve olaylara biraz daha pozitif yaklaş anlaştıkmı.

Dikkat et kendine Ve kendini sev olur mu?

Kal sağlıcakla
ilaç gibi geldi sölediklerinn ..bide mor renkle yazmışşın yaaaa bu dahda cokk mutlu ettıı asıl mutluluk bu olsa gerekkk ..2 saat kadar tell konusması yaptımm ve kendımee geldımm ...
son kararrımunıyı donduruyorum yada dondurmuorumm...su ann bunu dusunmek ıcın vaktım yokkkk ..asıl yapmam gerekenn kpssye hazırlanmammm ...blki yeni atama olurrr kım bılırr bır saabh uyanırımm vede yeni bir atama hopp yelda_k devlet memuruuu :)..

ii varsınn cok teşekkur edrımmm

Alt 21-07-2010, 11:15 PM   #65 (permalink)
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilaç gibi geldi sölediklerinn ..bide mor renkle yazmışşın yaaaa bu dahda cokk mutlu ettıı asıl mutluluk bu olsa gerekkk ..2 saat kadar tell konusması yaptımm ve kendımee geldımm ...
son kararrımunıyı donduruyorum yada dondurmuorumm...su ann bunu dusunmek ıcın vaktım yokkkk ..asıl yapmam gerekenn kpssye hazırlanmammm ...blki yeni atama olurrr kım bılırr bır saabh uyanırımm vede yeni bir atama hopp yelda_k devlet memuruuu :)..

ii varsınn cok teşekkur edrımmm
Çok akıllı çok anlayışlı ve tavsiyelere kulak veren bi insansın.Bu gidişle iyi yerlerde olacağından şüphem yok

Yardımcı olabildiğim için mutlu oldum
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2010, 08:20 PM   #66 (permalink)
Binbaşı

bır suru sey yazdım sılınmıss yaa offf ne yanıı ne hakkın var bunaa ınternettmisin nesin
yaaa offffffffff

Alt 23-07-2010, 09:29 AM   #67 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Günaydın sevgili yelda k,

Günlüğünü okuma sırası ancak bugün geldi.

Herşeyden önce ailenin bu kadar insancıl olmasından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Allah onlardan razı olsun.Tuttukları altın olsun.

Ne mutlu sana böyle bir ailen var.Sadece bunu düşünmen bile seni çok çok mutlu etmeli ama sonuçte insanız dimi.Mutlu olmayı bir türlü beceremiyoruz.

Bu ara derslerinle başının dertte olduğunu anlamak zor değil ama akıllı kızsın belli oluyor.

Sınavında başarılı olacağın kesin.

Allah yolunu açık başarını daim etsin.

Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz pek çok şeyimiz var.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki aramızdasın.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2010, 12:18 PM   #68 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın sevgili yelda k,

Günlüğünü okuma sırası ancak bugün geldi.

Herşeyden önce ailenin bu kadar insancıl olmasından çok etkilendiğimi söylemeliyim.Allah onlardan razı olsun.Tuttukları altın olsun.

Ne mutlu sana böyle bir ailen var.Sadece bunu düşünmen bile seni çok çok mutlu etmeli ama sonuçte insanız dimi.Mutlu olmayı bir türlü beceremiyoruz.

Bu ara derslerinle başının dertte olduğunu anlamak zor değil ama akıllı kızsın belli oluyor.

Sınavında başarılı olacağın kesin.

Allah yolunu açık başarını daim etsin.

Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz pek çok şeyimiz var.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki aramızdasın.
cok tesşekkur edrımmm ..yazdıkların benı mutlu ettı gercektenn...insan ogluıstee ben karar vereemıyorum ..ailem de zorlama yapmayıncaa hata yapmaktan daha cok korkuyorumm...hayatımın sorumlulugu tamamen bendee cunku..sizin yuzunuzden olduu dıyemıcem asla belkı unıyı dondurdugumda pişman olucam ama için için kendımı yıyecegım evdekılere ne pişman oldum dıyebılecegımmm nede sizin yuzunuzdenn tamamen sorumluluk bendee vede bu sorumluluk bana agır gelıorrrr...hataya yonelmemek ıcın 2 kere dusunmek zorundayım ..vede yıpranıyorummm..
ailemı gercekten cok sevıyorummm..onlar ıcın basardım demeyı daha ıstıyorummmmm ...basardıgıumdaa onlara ben basardım sızın sayenızdee oldu demek ıstıyorummm ...
ama gercekten cok zorr ulkemızde bıde malesef her defasında degısen sacma sapan sistemm işlerı dahadaa cıkmaz hale gıtırıorr..

gunlugume zıyaretınız ayrıca mutlu ettı ..zıyaretınızı tekrar etmeniz dilegıyleeeee

Alt 23-07-2010, 02:04 PM   #69 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok tesşekkur edrımmm ..yazdıkların benı mutlu ettı gercektenn...insan ogluıstee ben karar vereemıyorum ..ailem de zorlama yapmayıncaa hata yapmaktan daha cok korkuyorumm...hayatımın sorumlulugu tamamen bendee cunku..sizin yuzunuzden olduu dıyemıcem asla belkı unıyı dondurdugumda pişman olucam ama için için kendımı yıyecegım evdekılere ne pişman oldum dıyebılecegımmm nede sizin yuzunuzdenn tamamen sorumluluk bendee vede bu sorumluluk bana agır gelıorrrr...hataya yonelmemek ıcın 2 kere dusunmek zorundayım ..vede yıpranıyorummm..
ailemı gercekten cok sevıyorummm..onlar ıcın basardım demeyı daha ıstıyorummmmm ...basardıgıumdaa onlara ben basardım sızın sayenızdee oldu demek ıstıyorummm ...
ama gercekten cok zorr ulkemızde bıde malesef her defasında degısen sacma sapan sistemm işlerı dahadaa cıkmaz hale gıtırıorr..

gunlugume zıyaretınız ayrıca mutlu ettı ..zıyaretınızı tekrar etmeniz dilegıyleeeee
Ailene konuyu açarsan eğer sana yardımcı olacaklarına eminim . Hem ne karar verirsen ver şunu bil sadece hayatın sonu değil ve hakkkında en hayırlısıdır başına gelen.

Dilerim her şey gönlünce olur , sevgi ve huzurla , gülekal ...
Alt 23-07-2010, 04:04 PM   #70 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ailene konuyu açarsan eğer sana yardımcı olacaklarına eminim . Hem ne karar verirsen ver şunu bil sadece hayatın sonu değil ve hakkkında en hayırlısıdır başına gelen.

Dilerim her şey gönlünce olur , sevgi ve huzurla , gülekal ...

canım tesekkur ederım fikrin için...biraz konularda ılerlıyım artık yapabılırım dedıgım andaaa aileme anlatırımm..zaten artık unıyı donduracagımı soledım ..çalışacagımıda soledımm...kısa sure ıcınde atama gelırr dıee umut edıyoorummm ocak ayına kadar ...yada sadeceee bu benım fıkrımm..hayatımı bolee ıhtımallere bırakıyorumm işteeeeee...canım benım ii varsınn :)kocamn öptum seniii...
her zamn fikirlerıne ihtıyacımm varrr

Bookmarks