Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2010, 02:04 PM   #69 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok tesşekkur edrımmm ..yazdıkların benı mutlu ettı gercektenn...insan ogluıstee ben karar vereemıyorum ..ailem de zorlama yapmayıncaa hata yapmaktan daha cok korkuyorumm...hayatımın sorumlulugu tamamen bendee cunku..sizin yuzunuzden olduu dıyemıcem asla belkı unıyı dondurdugumda pişman olucam ama için için kendımı yıyecegım evdekılere ne pişman oldum dıyebılecegımmm nede sizin yuzunuzdenn tamamen sorumluluk bendee vede bu sorumluluk bana agır gelıorrrr...hataya yonelmemek ıcın 2 kere dusunmek zorundayım ..vede yıpranıyorummm..
ailemı gercekten cok sevıyorummm..onlar ıcın basardım demeyı daha ıstıyorummmmm ...basardıgıumdaa onlara ben basardım sızın sayenızdee oldu demek ıstıyorummm ...
ama gercekten cok zorr ulkemızde bıde malesef her defasında degısen sacma sapan sistemm işlerı dahadaa cıkmaz hale gıtırıorr..

gunlugume zıyaretınız ayrıca mutlu ettı ..zıyaretınızı tekrar etmeniz dilegıyleeeee
Ailene konuyu açarsan eğer sana yardımcı olacaklarına eminim . Hem ne karar verirsen ver şunu bil sadece hayatın sonu değil ve hakkkında en hayırlısıdır başına gelen.

Dilerim her şey gönlünce olur , sevgi ve huzurla , gülekal ...