Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2010, 09:36 AM   #3 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Korkulardan kurtulmak için

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba hayatımız iyi giderken olmyan bişey olacakmış gibi taşıdığımız korkulardan nasıl, hangi telkinle kurtulabiliriz? "Ya şöyle olursa" , Mutlu olunca ya bozulursa endişesinden... kurtulmak için ne dinlemeli??
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Öncelikle hayırlı haftalar diliyorum.kandinlin mübarek olsun

Korku hayatımızda yaşadığımız tğm olumsuzlukların başlagıcı olduğunu biliyoruz.Korkularından kurtulmak için öncelikle hangi korkun varsa korkunu kabul ediceksin.sonr ao korkuyla ilgili olumlamalarını yapıcaksın ve kafandan geçirdiğin her olumlu düşünceyi olmuş gibi kabul ediceksin.sana aşağıda korkuyu kabule geçirme le bir örnek veriyorum bunu sen hangi korkun varsa onu koyup her gün 1 kere sabahları tavsiye ediyorum tekrarla sonra bununla ilgili elinde olumlama varsa olumlamanı yap ve diyelimki kötü bişey yaşıyosun hemen şunu tekrarla içinden "ŞU ANDA YAŞADIĞIM HER ŞEYİ TAM OLDUĞU GİBİ KABUL EDİYORUM " de yada öfkelendğin zaman hemen "TANRIM BENİ YAVAŞLAT " de inan bu sihirli kelimeler hayat akışını dğeiştiriyor.

Kendine iyi bak unutmaki sen istemezsen hiç kimse seni üzemez :=))

örn.

Benim DEĞERSİZLİK korkum var.
Ben DEĞERSİZLİK korkumu kabul ediyorum.
Ben DEĞERSİZLİK korkumu şuanda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim
Ben DEĞERSİZLİK korkumu seviyorum.

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla