Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2010, 10:22 PM   #158 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

'''Siz isteyin evren size tüm kapıları açsın'''

Bu cümleyi hayatım boyunca kaç kere okudum sayısını ben bile bilmiyorum Ama doğruluğunu hiç bu kadar deneyimlememiştim

İhtiyacım olan tek şey ne yapmam gerektiğinin kararını vermekmiş.Herşey bu kadar basit işte.Ve o yolda kararlılıkla yürümekmiş.

2 gündür istediğim hayatı yaratmak adına adımlar atıyorum

İstediğim hayatı ayrıntılarıyla düşündüm ve onu yaratmak için gereken adımları teker teker atmaya başladım.Önceliğimi hayatımda olması gerekenler ve olmaması gerekenleri saptamaya adadım.Bunu kişilerden tutunda sahip olduğum kıyafetlere kadar her alanda adım adım ayrıntısıyla düşünerek yaparak başladım.

Ve şu anda sahip olduklarıma baktım,istediğim hayatta olmaması gereken herşeyi bir bir eledim dün.Listemi elime aldım ve olmaması gereken herşeyi katagoriler halinde torbalara doldurdum ve hayatımdan çıkarttım.Buna odamda ki gardolabımda dahil

Koca dolabı söktüm ve alt komşumuza istediği gibi kullanabileceğini söyleyerek verdim. Sürekli tozlarımdan arınmak adına temizlik yapan bir insanım.Yani hayatıma yeni birşeylerin girmesi için gereksiz olan herşeyi dönem dönem eleyen biriyim ama buna rağmen, istediğim,kendim için düşlediğim hayatımda olmasını istemediğim ne çok şeyim varmış .

Kocaman dolabı kaldırınca çok sevdiğim ve şu anki hayatımın ve kendim için istediğim hayatın en önemli parçası olan kitaplarım için daha fazla alana sahip oldum.Kocaman bir kitaplık aldım ve şimdi kitaplarım tamda benim hayatıma yakışır birşekilde odamın odak noktasında oldular ve odam tam olarak beni yansıtır bir hale geldi.Mumlarım ve kitaplarım öyle güzel görünüyorlar ki

Dün teyzemler bizdeydiler.Benim koca dolabı söktüğü mü gördü,sonra onu alt komşuya verdiğimi Ne yaptığımı bir türlü anlayamadı.Sonra bir sürü koli çıkarttım ortaya,ve hepsini tek tek açtım.İçlerinden tüm kitaplarımı çıkarttım.Bu arada hepsini salonun orta yerine açtığım için teyzem gözleri hayretten kocaman kocaman olmuş bana bakıp duruyordu.Kadıncağız ne yaptığımı anlayamıyordu bir türlü

Sonra odamdaki kitaplığıda boşalttım ve yeni aldığım kitaplığı kurdum ve ikisini dolaptan boşalan o koca duvara yerleştirdim

Ben bunu yaparken teyzem sonunda dayanamayıp geldi ve Filiz bu kadar kitabı napıcaksın,bir yeremi yollayacaksın dedi yooo teyze dedim neden yollayayayım hepsi benim onların dedim

Gözleri kocaman açıldı ve asıl soruyu patlattı.

Kızım sen bunların hepsini okudun mu şimdi dedi.

Okudum teyze dedim daha bir bu kadar da Kuşadasında var dedim

Kadın az kalsın düşüp bayılacaktı

Neyse herşeyi yerleştirmem akşama kadar sürdü ve ben yorgunluktan sanırım öldüm ama sonuçta tam istediğim gibi oldu

İşte benim hayatımda olan en önemli şey kitaplarım hak ettikleri yerdeler,baş köşedeler ve salına salına raflardaki yerlerini aldılar Çoook mutluyum çoook.Darısı hayatımda olması gereken diğer ayrıntıların başına

Ve en önemliside insanlara karşı olan tavrımı artık tamamen değiştirdim,yani onlara benimde bir insan olduğumun,zaaflarım olduğunun mesajlarını veriyorum ve buna ilk olarak dün kuzenimden bir takım taleplerde bulunarak başladım.

Yani benimde birilerinin yardımına ihtiyacım olduğunu anlaması adına yaptım bunu.Başta mırın kırın etsede,bahaneler üretmeye çalışıp kaçmaya çalışsada sonunda isteğimi yaptı

Böyle böyle ilerleyeceğiz ve sonunda etrafımdakiler benimde kendime ait bir hayatım olduğunu ve sınırlarım olduğunu fark edecekler,ve o sınırları ancak ben istediğimde aşabileceklerini de

Bu arada istediğim işle ilgili adımlarımıda atmaya başladım.Anlayacağınız dört koldan birden çalışıyorum.Enerjimi hep başkalarının hayatını düzene sokmak yada onların işlerini kolaylaştırma için kullanıyordum.Sıra şimdi bende durumda böyle olunca dört koldan daha bir heyecanla çalışır oldum

Adım attığım her konuda çok güzel geri dönüşler alıyorum.Ben kararlıyım,çünkü yarattığım kendi geleceğim,ve ben yarattıklarım sonucunda bir geleceğe sahip olacaksam neden o geleceğe istediklerimi koymuyayım değil mi

Adım adım herşeyi kurgulamak gerek hemde tek bir ayrıntı atlamadan,hiç bir ayrıntıyı atlamamak lazım ki sonra başıma gelince hayda buda nerden çıktı şimdi ben bunu istememiştim ki demiyeyim.

İstediğim geleceği yaratacak tam bir yılım var önümde.Adım adım ama kararlı bir şekilde ilerleyebileceğim bir yıl

İyiki varım valla

Her yerim ağrıyor bu arada

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla