başlığım çok saçma ama hoşuma gitti :) hani adam bizi sesimizden tanıyacak illa diyee beeen diye bağırırız yaaa..bu o kapının önünde görmesende sesimden tanı işte ben varım ddemek biryerde...burdada görmüyoruz ama yazdıklarımız bizi ele veriyor..adım fatih..istanbul beşiktaştanım..bankacıyım..aslında herhangi bir özgüven sorunum yok..tek sorunum yoldaki güzel kızları görünce tanışma yolu arayıpta bulamamam:)bizim burdada okadar çok varkiii,napacağını şaşırıyor insan :) napalım aaabi ortam yok diye kendimi avutuyorum sonra işte:) boş vaktim çok, onun için bir deneyim dedim...birde ben İslam ile her sorunun çözüleceğini düşünen ve en büyük telkinin Kuran ve Peygamber aracılığıyla insanlara Allah tarafından gönderildiğini düşünen biriyim...yani onun haricindeki herhangi bir maddi manevi olayı kabul etmiyorum..gerçi inanç meselesi yapacak birşey yok..herkesin düşüncesine saygılı olmalıyız..ama bu müzikle yapılan telkin işe yarayabilir:) bilinç altına inip o tabula rasayı yeniden yazabiliriz belkide...denemeyi heyecanla bekliyorum...bakalım hayırlısıı :):)