31-07-2010, 10:44 AM
|
#4 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: tık tık tık... kim ooo??? beeeeen :) Yanımıza hoşgeldiniz çapkın çocuk .
Umarım telkinlerden fayda sağlarsınız. Telkinleri nasıl gördüğümü kısaca özetliyim size. Siz islamdan bahsetmişken.
Bana göre insanların düştüğü asıl yanılgıyı net bir şekilde ifade etmişsiniz. Dünyayı ve evreni ne yazık ki 5 duyumuzdan ibaret sanıyoruz ve onun dışında hiçbir şeye inanmıyoruz. Ama örneğin meleklere inanıyoruz. Ve bundan kuşku duymuyoruz. Söylemek istediğim şey şu. Dünya bizim 5 duyumuzla algıladığımızdan ibaret değil. İşte tüm dünyada farklı adlarla işaret edilen Yaratıcı Gücü küçümsemek gibi geliyor bana bu.
Telkinleri onun bize en lütuflarından biri gibi görüyorum. Düşünsenize duyamıyorsunuz ama mesajları aslında algılayabiliyorsunuz. Onun dışında her zaman söylemez miyiz evrende muhteşem bir düzen var diye. İnan ki gözümüzle göremediğimiz bir sistem daha var ve muhteşem işliyor. En başta telepati, durugörü ve bir çok şey daha. Kendime göre hissettiklerim bunlar. Ve ben bunları hatırladıkça bir kez daha şükrediyorum. Bu muhteşem düzen içinde kendime yer bulduğum ve tüm bunlardan faydalandığım için. Öbür türlüsü de zaten şirk koşmak olarak adlandırılır ve Allah korusun.
Kızlar konusunda da yeni bir hayat'a katılıyorum.
Sevgiyle kal sağlıkla nefes al. |
| |