Cevap: sosyal fobi Yalnız değilsin arkadaşım ben de tıpkı senin gibiyim insanlardan, özellikle de yaşıtlarımdan ve benden büyük olanlardan kaçmayı tercih ediorum. Çünkü biliorum ki ne zaman birine yakınlaşıp sohbet etmeye başlasam mutlaka alaycı bir bakış ya da gülüşle karşılaşıcam. Bu durumdan artık çok sıkıldım. Öğretmenim ben sosyal bir insan olmam gerekirken sınıftan dışarı çıkmıorum. Öğretmenler odasına hiç girmiorum bile. Öğrencilerimle aram çok iyi Allaha şükür oturup onlarla dertleşiorum diğer hocalar benimle dalga geçiolar bu yüzden hatta bana gölge diye lakap bile taktılar.Müdür bey okulda huzursuzluk çıkarıorum, uyumsuzum diye sürekli beni azarlıor ama dışlanan benim halbuki. Sadece okulla kalsa gene iyi. Alış-veriş yapmak, bankaya gitmek, fatura yatırmak, otobüse binmek, telefonda konuşmak..hepsi ayrı birer kabus benim için. Yanımda annem olmadan hiçbir yere gidemiorum, telefonuma hep annem cevap verio annem yoksa açmıorum zaten.Kapı çaldığında hemen odama kaçıp kapımı kitliorum. Biliorum çok saçma ama kendime engel olamıorum. Ben de telkinlere dün başladım. Umarım faydasını görürüm..
__________________ I leave no shadow when I'm alone.. |