Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2010, 02:35 PM   #40 (permalink)
tolgaasya
Yüzbaşı

tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
tanyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben her zmn evde nerede bir kagıt bulsam ogün yaşadıklarımı, üzüntülerimi,mutluluklarımı yazarım.demekki bundan sonra buraya yazacağım.ileri derecede sosyal fobim,karanlık fobim,hayvan fobim var.bugun eşimin arkadaslarına gıdecektık.gıtmek ıstemedim.agladım ve ıkna edebıldım ama onuda üzmüş oldum.iki gundür telkinleri dinliyorum.inş düzelirim...
Merhabalar. Korku, insanın oluşturduğu bir düşünceden ibaret. Örneğin karanlıktan korkuyorsam, bu karanlık ta kaldığımda kendimi korkudan yana şartlandırdığım için olmuştur. Bu şartlanmayı değiştirmek için de korkunun üzerine gitmek gerekir.

Ben ilk defa uçağa bindiğimde koltuğa sımsıkı yapışmıştım. Ama bunun yersiz olduğunu bilinçaltına işledim. Rahat bir koltuğa oturup uçakta olduğumu düşündüm. Uçmanın, otobüsle gitmekten çok daha zevkli olduğunu düşündüm. Sonuç olarak artık gitmem gereken her yere uçakla gitmeyi tercih ediyorum.

Hisset, düşün gerçek olsun..
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla