Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2010, 08:01 PM   #82 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

daha cok kararlıyımmm artık ..amacım belli hedeefim belli....
ama engeller ıse buyuyorr gunluyorr gunlugummm....bazen dıyorum yaaaa en bıktım dedıgım anlardaaaa o kaldırıoo beniiii.....

ewet artık yeni hayatınn sonlarındayımm ..ben kesinlikle fazla kariyer meraklısı degılımmm ....tek istedıgım sadecee kendımee sonsuzz guvenn kımseye muhtac olmamakkk ...sonuçtaaa omrumun sonuna kadar bu sekılde yaşamayacagımmm...

ben guvenıyorum ınsanlaraaa..bunu için ewet surekli pişmanda oluyorum ama guvenıyorumm...aslında ebn mutlu olmak ıcın cok caba sarfedıyorumm..bu nasıl bırsey bılıyormusunn...hani bir annenın bebegının mutlu olmasını ıstemesı gıbı saf vede guzell bır duyguu ben kendımlee savasıyorummm aslındaaa .çunku kendımı cok sevıyorumm...ben buyummm degısememm degısmekte ıstemem ..cunku ben kendı dogrularımı belırleyelı kaç yıl olduuuu ...
benim kurallarım varr prensıplerım varrr vede bır duzene sahıbımm..şimdi isee atanmak ıstıyorummm.....hayatımdaa oması gereken heerkesy olmalııı ...
hayatllerım vardı benımm hep onunlaa berabarr sayısızz nıceee hayallerrrr..ve onların hepsını gercekleştırmekk ıstıyorummmm ..

bennn sevmeyıı bılıorummm bunu bana ogreten ailemii gercektenn cok sevıyorummm ....
dostumaa gelınceee;o hata cimcimesiiii
komsu kızıı ;o hıc bırseyı onemsemeyennn anı yaşamak gerektıgını savunan kişii
arkiler;hepsinin hayatımda olması gerekırrrr
uni;oda arkadaslarım benımm hayat kaderrr yoldaslarımm
yurt;tek çatı bin bir hayat
gece cayı sefa dosthanelerımm:kapıyı tıklatıpp hadii partiye gıdıyoruzz yahuuuu dıyenn kankimmm

hepinizi cok sevıyorummmm burdaa ısmı olması gerektıgı haldee olmayann en buyuk kişiye gelıncee ben aşkı sende ogrendımmm yılarca nasıl aşk yasanırmıss bunu sendde mutlu mutlu yaşayabileceğim kadar yasadımm..ve su sartlarr bızı bu duruma getırsede ben ınanıyorummm tekrar herseyyy cok guzell baslayacakkkkkkkkk ...

ÖZELDİN GUNLUGUMM BENIM ICIN COK COK COK ÖZELLLL SENI SEVDIGIMI SAKIN UNUTMAAAAAAA

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla