Morliçe :) Tropikal_kHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Her yeni gün ömrüne yeni güzellikler katarken anı çetelen hep iyiliklerle dolsun, ve tebessümle hatırlayacağın nice günleri biriktirebileceğin bir ömür olsun. Yeni yaşını kutlarım. İyi ki doğdun...
canım benim saogll....her zamn dıyorum yaa ıı varsınnn ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
01-08-2010, 07:43 PM
|
#81 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Her yeni gün ömrüne yeni güzellikler katarken anı çetelen hep iyiliklerle dolsun, ve tebessümle hatırlayacağın nice günleri biriktirebileceğin bir ömür olsun. Yeni yaşını kutlarım. İyi ki doğdun... | canım benim saogll....her zamn dıyorum yaa ıı varsınnn ..vede supersınn Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
01-08-2010, 08:01 PM
|
#82 (permalink)
| Binbaşı
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k daha cok kararlıyımmm artık ..amacım belli hedeefim belli.... ama engeller ıse buyuyorr gunluyorr gunlugummm....bazen dıyorum yaaaa en bıktım dedıgım anlardaaaa o kaldırıoo beniiii..... ewet artık yeni hayatınn sonlarındayımm ..ben kesinlikle fazla kariyer meraklısı degılımmm ....tek istedıgım sadecee kendımee sonsuzz guvenn kımseye muhtac olmamakkk ...sonuçtaaa omrumun sonuna kadar bu sekılde yaşamayacagımmm... ben guvenıyorum ınsanlaraaa..bunu için ewet surekli pişmanda oluyorum ama guvenıyorumm...aslında ebn mutlu olmak ıcın cok caba sarfedıyorumm..bu nasıl bırsey bılıyormusunn...hani bir annenın bebegının mutlu olmasını ıstemesı gıbı saf vede guzell bır duyguu ben kendımlee savasıyorummm aslındaaa .çunku kendımı cok sevıyorumm...ben buyummm degısememm degısmekte ıstemem ..cunku ben kendı dogrularımı belırleyelı kaç yıl olduuuu ... benim kurallarım varr prensıplerım varrr vede bır duzene sahıbımm..şimdi isee atanmak ıstıyorummm.....hayatımdaa oması gereken heerkesy olmalııı ... hayatllerım vardı benımm hep onunlaa berabarr sayısızz nıceee hayallerrrr..ve onların hepsını gercekleştırmekk ıstıyorummmm .. bennn sevmeyıı bılıorummm bunu bana ogreten ailemii gercektenn cok sevıyorummm .... dostumaa gelınceee;o hata cimcimesiiii komsu kızıı ;o hıc bırseyı onemsemeyennn anı yaşamak gerektıgını savunan kişii arkiler;hepsinin hayatımda olması gerekırrrr uni;oda arkadaslarım benımm hayat kaderrr yoldaslarımm yurt;tek çatı bin bir hayat gece cayı sefa dosthanelerımm:kapıyı tıklatıpp hadii partiye gıdıyoruzz yahuuuu dıyenn kankimmm hepinizi cok sevıyorummmm burdaa ısmı olması gerektıgı haldee olmayann en buyuk kişiye gelıncee ben aşkı sende ogrendımmm yılarca nasıl aşk yasanırmıss bunu sendde mutlu mutlu yaşayabileceğim kadar yasadımm..ve su sartlarr bızı bu duruma getırsede ben ınanıyorummm tekrar herseyyy cok guzell baslayacakkkkkkkkk ... ÖZELDİN GUNLUGUMM BENIM ICIN COK COK COK ÖZELLLL SENI SEVDIGIMI SAKIN UNUTMAAAAAAA
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş | Offline
| |
03-08-2010, 10:18 AM
|
#83 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayat guzelseee .... guzellıgı bır nefes saglıorsaaa korkusuzca alıyorum nefesımııı herkese herseye ınatt yasıyorumm dercesınee cıglık atıyorumm.... EWET BEN YAŞIYORUMMMMM YAŞADIGIMIDAAA SONSUZA KADARRR MUTLULUKLA HISSSETMEK ISTIYORUMMMM .... yurume zamanı degıll artık koşma vaktıı..ardına bakmadan gecmısle yuzlesmedennn guvenlee koşmaa vaktıııı ..
| |
07-08-2010, 10:25 AM
|
#84 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bir düzen bir hayat her şey cok zorr..daglar buyudukce ben kuculuyorumm..senı hergun ziyarete gelsemdee yazmadan gıttıgıme kırılmaaa....gecmısı okuyupp ayrılıyorum yanındannn...offf konular yetısmeyecek ..eskısı gıbı verımlı calısamıyorummm ..17 saat ders calısırken sımdı 6 saat der calısıorumm ....canım sıkkınn.. yorgunum hemde cokkkk ....yatay gecıss kararını kesın vedrdım ..başvuru yapacagımmm ..baalım neler olacakk..inşallah olurrrr.....herkes hayatını kurduu ben hala bakınıp ınsanların başarıları ızlıyorummm..bi işe yaradıgım yokk....
| |
07-08-2010, 09:20 PM
|
#85 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k kaybediyorum artık ÖLÜMÜNE GİRDİGİM SAVASI KAYBEDIYORUM..olmuorr olmuyorrrrr ..korkularımın onune gecemıyorummmmmmmm yapamıyorumm..nefret ettıgım butun cumleler azımda artıkkk .......asla ulasamıcam asla sevdıgım ınsana ulasamıcamm ıstedıgım hayatada kavusamıcamm hepp olsun dedıklerımma rtık ucuooo .....cabam umıdım kayboluoo.. yine göz yaşlarım ve benn ..yardımm et banaaaa yapamıyorum olmuoooo ..bitiyorumm....istedıgım yerde olamıcaksammm su an oldugum yerdede durmak istemiyorummmm ........herrkes hersey buna engelll.....herkes umutsuzluk abıdeesıııı .... artık kimsem yokmuuu oolmuyormu yelda_k ..bitti yani ölemiiii.... gercekten ugrastımm 4 gun hastalıkk 5 gun annemın buldugu ew işleeri ...sözde ders calıscam..yaptıgım planın cok cok cok dışına cıktımm artık umudumm bittiiiiiiiiiii...çok korkuyorummmmmmm..bu kadar yaşam doluykennn şimdii mahvoluyorumm..mutsusummmm...yapamadımmmmmmmm olmadıııııı ...tekrar ayaga kalkamıyorummmmmmmm ..ağlamaktan nefret edıyorummmmmmmmmm ....2 gundurr sessızdımmmm konusmak ıstemedımmm sesımı duymaya tahammul edemıyorum artıkkkkkkkkkk ...ama ben yınede kendımı cok sevıyorumm
| |
07-08-2010, 10:13 PM
|
#86 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Tek bir soru sorucam.
Hangi düşünceden dolayı şuan böylesine acı veren bir duyguya kapıldın? | Offline
| |
07-08-2010, 10:35 PM
|
#87 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Tek bir soru sorucam. Hangi düşünceden dolayı şuan böylesine acı veren bir duyguya kapıldın? | cok fazla umıt bagladım sınava..butun hayatımı bunun ustune kurdumm..ne ıstıyosam cunkuuu hepsının sonunda atnmak cıkıoo..vede artık konuları yetiştiremıcem sözde bu hafta tarihi bitircektım ama daha bıtmedı..cografyaya hıcc baslamadımmm bugun tamm 20 saat calıstımm olmuorrr. bıten konularda yanlıslarım cıkıooo olmuo ısteee.....yapamıorumm vede sımdı yıne hastalanıyorum bogazım agrıoo gecen hafta hastalandım 4gun calısmadımm sımdıı ben o acıklarımı kapatamadan yenıden hastalanıyorumm nick hayırlı olsun bu aradaa
| |
07-08-2010, 10:46 PM
|
#88 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Öncelikle teşekkür ederim.
Melekler her zaman senin yanında tatlım. Her yardıma ihtiyacın olduğunda onlara seslen. Cevap vereceklerdir. Yeter ki sen onları yüreğinin taaa içinde hisset.
Yanlışın çıkıcak elbette. Bunu iyi kullan. Yanlışlarını öğren. Böylece aklında daha kalıcı olacaktır. Biraz da kendini rahatlat. Çok sıkmaya gerek yok. Daha vaktin var. Emin ol buna.
Şuan ki hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Akıl vermekten hiç hoşlanmam. Hiçbirimizin ihtiyacı yok buna sonuçta. Ama belki bir faydam dokunur sana diyerek aşağıdaki linki paylaşıyorum. Bu konuyu muhakkak görmüşsündür. Oldukça faydalı çalışmalar var. Ben de öğrendiğim bazı şeyleri yazmıştım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html
Başkalarının düşünceleri değil mi zaten bizi hep etkileyen? Belki de şuan ki konumumuzu başkalarının tercihlerine borçlu değil miyiz? Eğer mutlu olmak istiyorsan başkalarının korku ve kısıtlamalarını kendinden uzaklaştır ve sevgi dolu düşüncelerine odaklan. İlk mesajında böyle bir durum sezdim sanki.
Sana kendini kötü hissettiren herkesi, her sözü, her duyguyu batır çamaşır suyuna. Tertemiz olacaksın. Buna inan. Biz hepimiz sana inanıyoruz. Güveniyoruz. Sen de kendine inan, güven.
İyi ki varsın.
İyi ki aramızdasın.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Offline
| |
10-08-2010, 10:42 PM
|
#89 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sevgili kaledoremm... şu an kendımdeyımmmm ..en azından 1 hafta sorun yokkkk ..hissedıyorumm onunda destegını hıssedıyorummm.oda ve sevdıklerım benımleeee.. harıkayım bugunnn en sevdıgım yere piknıge gıttık aılem bana süpriz yaptııı :) sonra sabahtan alışverişe cıktımm bır alısveriş yaptımkı sormaaaa .....bır gömlek begendım çok şıktııı uzun zamndırda aradıgım birşeydıııı ...mor siyah gri kırmızı beyaz aldımmmm ....harika bır kot ve ayrıca bir yazlık etek ...badi , hırkaa ,kolyee küpee ...ay şekerim kendime geldımmm ablamm zavallım çarsıya gıdelım dedıgıne pişman olduu .. piknikte harikaa şeylerr yaşadıkkk..havuzda şahaneydııııı .....ablamla hele cok cok cok eglendıkkk ..bu bizim ailecek son piknigimiz olacakkkk..ablam seneye evlenecekkkk yaaa ..artık gelsede eniştemle gelirrr...buna üzülüyorumm..şekerparem gıdıyor artık son yazımızz yakında okul açılırr öğrencılerının yanınaa gıderrrr şurda kaç gun kaldıkı zatenn.. nese benim ihtiyacım olannn bol alışveriş kafa dagıtmakmısss..tabııı yelda_k bu bole olmazz 1 ay evdesınnn ..alışveriş zatenn yokkkk ..yoksa annem kesecekkkkk...bugun cok abarttım ama ..kuaförde cok rahatladımmm ...kendımı yenilenmişş guven full biri hissedıyorumm..gelelım dersee dun gece uyumadımm carsıya gıdıcemm dıeee ..vede harika ders calıstımm..ama en cok soru cıkan konular benı zorluorrrrr..tabi adamlar bilioo işiniii...dergilerimi aldımmm ayy varya gelirkenn okuyorum yoldaa nasıl mutlu oluyorumm yaaaaa harikaa hemde bu ayy harikaa yazılarr var..en sevdıgım yazarlarr bir arda calışma yapmışlarr..beyinle ilgili yenılıklerııı ögrendıkce mutlulugum artıyorrrrr ... beynimi sevıyorumm.. beynımı sevıyorum.kendımı sevıyorumm..gurur duyuyorummm.....olcakk yarın daha cok verimli çalışacagımmmmm ...bunu yapmalıyımmm..bakk eger şimdiye atansaydımm cok seyler degısırdıı.... ama saglık bakanlıgına ugradımm arkadaslarınyanına yıneee bişeyleri degıstırmıslerrr ....okumak ıstıyorumm...okuyabıldıgım kadar hemdeee ..bi atansamm egıtıme londraya gitmek istiyorumm..bu benımm cok buyuk bır hayalımdıııııııı ..bunu gerceklestırmekk ısttıyorummmm ....... şimdi cıkmalıyımmmm ...herşey güzel olacakkkk ..olumsuzluklarr benden uzak olsunnnnnnnnn .....ben gülmeyı cok sevıyorummmm ..vede su gözlerım butun duygularımı fazlasıylaa dışa vuruorr.......gözlerimin mimiklerını cok kullanan bırıyımdeeeeee ..sanada harikaa gözlerle bakıyorummm
| |
11-08-2010, 09:38 AM
|
#90 (permalink)
| Guest | Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim enişte mesafe koyuyor araya ;) |
| | | |