Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 08:37 PM   #77 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: günlüğüm

caım zero limiti oku..ve kendini affettiğini ihtiyaçlarını dinlemyip kendini başkalarından fazla önemsediğin için kendinden hergün özür dile..kendinin eksiksiz ,tam olması gerektiği gibi olduğunu düşün..ve kendini sevdiğini söyle..olan haline şükret ve kendini sevdiğini söyle ..insanlar bunları hayatlarına empoze ederek neleri değiştirmişler o kitapta öğreneceksin.bende çok şey kazandım bu cümleleri özümseyerek..istersen sana özelden detay olarak anlatırım.şimdi kendin isevme vakti..

eşinden beklentin şu mu..?senin soyo fobik olduğunu kabullensin senden biryere gitmeni, birşey yapmanı beklemesin mi istiyorsun..sende olduğun gibi yaşamaya devam et.. bu gerçekten senin için ne acı bir hayat olur..eşin seni önemsiyor ve çözüm üretiyorsa tabiki dinle..ve sakın egonun oyununa yenilme yine işe gir..iyi kötü olduğun halinle biryerden başla mükemmel olmayı bekleme tecrübe insanı mükemmel yapar beklemek değil..bahane üretiyor olabilirsin iş için sakın yenilme..ilk fırsatta karış hayata.. seni bekliyor pencerenin önünde..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla